Şimdi Ara

Rüyamlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığa tam olarak ne yazacağımı bulamadım konuya geleyim Çankaya'da yaşıyorum son 2 bombali saldiridan 1,5 saat önce bombanın patladığı yerlerdeydim hatta son patlamanın olduğunda 5 de Kızılaydaydım o duraktan geçtim üst üste olmasada zaman zaman rüyamda kalabalık bir mekandayim bir şey içiyorum o sırada biri bomba patlatiyor o sirada rüyam bitiyor ve nefes nefese uyaniyorum bu iki patlama çok yakınımda gerçekleştiği ve bir komşumuzu kaybettigim için hiç olmadığım kadar etkilendim eşim doktor ben uyaninca o da fark etmis bir kac kez zorladı beni psikolog bir arkadaşına zorla gönderdi diyebilirim durumu anlattım ona bana yaşadıklarımı hissettiklerimi eşimle hatta tanımadığım insanlarla paylasmami tavsiye etti kısaca neler hissettiğini korkularini birilerine anlat dedi bende bu yüzden bu konuyu açtım önümüzdeki aylarda taşınmayı düşünüyoruz Ankaradan şimdilik icimdekileri ve psikologun dediklerini yapmak için paylaştım konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2. patlamayı duydum karanfildeydim. Dışarı çıktığımda herkes bir yerlere kaçıyordu bende yemek yemeye gitmiştim.
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Buraya da paylaşabilirsin.
    http://www.evrenindili.com/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Buraya da paylaşabilirsin.
    http://www.evrenindili.com/

fazla karışık bir site bir ara bakarım

• hocam sen ne iş yapıyorsun insan işsiz ise benim gibi çok düşünüp psikolojisi bozuluyor o yüzden sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: SABO tuvaletterliği

hocam sen ne iş yapıyorsun insan işsiz ise benim gibi çok düşünüp psikolojisi bozuluyor o yüzden sordum

mühendisim aile şirketimiz var proje sorumlulugu alırsam çalışıyorum almazsam çalışmıyorum patronun şımarık oglu modundayım kısacası sorunlarımın maddi bir sebebi olamaz ama manevi olarak dedigim gibi her gün gördügüm birinin bir bombalı saldırıda ölmesi beni ister istemez etkiledi bir süre daha ankarada zorunluluktan kalacagım ama taşınacagım er ya da geç eşim zorlamasa bu psikolog işlerine girmezdim ama bana durumumun öyle geçer ya tadında olmadıgını uzun vadede büyük sorunlara yol açabilecegini söyledi bu yüzden artık haftada 2 kez gidiyorum

• 2. nin tam olduğu yerde 1 gün once oturup dinlendiydim

askeriyenin taşlarına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.