Şimdi Ara

Rüyamda Tanımadığım Bir Kız Gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi biz dağlık bir alandaydık, ailecek yemek için restoran gibi bir yere gitmiştik. Amcam, yengem ve kuzenlerim de bizlerleydi. Ben bir süre dolaştıktan sonra içeriye girmeye karar verdim. Restoran iki bölümden oluşuyordu; giriş ve yemek yediğimiz bölüm. Giriş dikdörtgen şeklindeydi. Kapıdan girdim ve yürümeye başladım. Tam salona girecektim ki birinin "selam" dediğini duydum. Dönüp baktım ama tanıdık biri değildi. Kim olduğunu bulmaya çalışırken bana yanındaki kızı işaret etti. Yine aynı şekilde tanımadığım biriydi. Hafif gülümseyerek "Ne oldu, beni özlemedin mi?" dedi ve elini uzattı. Tokalaştıktan ve (yanaktan) öpüştükten sonra "Yoo, ne alakası var?" gibisinden birşeyler geveledim. Rüyada bile gerçek hayatta olduğu gibi konuşacak bir şey bulamadım. Bu arada kız bayağı bir makyajlıydı ve şık giyinikti. Ayrıca, oldukça güzel bir kızdı. Kış olmasına rağmen (ilk bahar ya da son bahar da olabilir, emin değilim) mini şort giyiyordu. Nefes nefese kalmıştım ve o daha sormadan "Çok yoruldum, aşağıya kadar indim" dedim. Dağlık alanın aşağısını kastediyordum. Bir ara şortu çekiştirdiğini hatırlıyorum (çok kısa olduğu için herhalde). Neyse, çok geçmeden "Bizimkiler nerede" diye sordum ve yanından ayrıldım. Sonra da zaten uykudan uyandım.

Peki sizce bu rüya ne anlama geliyor? Yarım saat kızın kim olduğunu düşündüm ama bulamadım. Acaba şimdiye kadar hiç görmediğim/tanımadığım biri olabilir mi? Rüyadaki diğer herkesi tanıyordum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Nisan 2015; 12:21:33 >

• Rüyamı beğenmediniz mi?
  • donda bi ıslaklık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

donda bi ıslaklık?

Yok. 5 saniye bacak gördü diye zevke gelenlerden değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Nisan 2015; 12:30:06 >
  • İnan o kızı mm bilir 5 sene önce yolda görmüşssündğr belki. Beyin görülen kişileri unutmaz. Rüyanda belirir onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

İnan o kızı mm bilir 5 sene önce yolda görmüşssündğr belki. Beyin görülen kişileri unutmaz. Rüyanda belirir onlar.

Olabilir. Belki televizyonda bile görmüş olabilirim. Yüzü tanıdık geliyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.