Şimdi Ara

RÜYAMDA SORU ÇÖZÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rüyamdayken soru falan çözüyorum uykuda aklıma sanki testte bir soruya takılmış gibi hissediyorum günde 7 8 saat arası çalışıyorum size de oluyo muydu ? bide normal mi bu ?

• bir tek bende mi oluyor lan
  • Sınav zamanı bana sürekli oluyordu dostum rüyamda gece çalıştığım konuyla ilgili soru çözüyordum hep genelde farklı ve gıcık sorular oluyordu cevapları çıkmıyordu falan son zamanlarda ağırlıklı edebiyat çalışırken edebiyat sorusunda matematik işlemi falan görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sappy0 -- 6 Temmuz 2020; 13:50:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sappy0 S kullanıcısına yanıt
    sladkşfhjasdşlfghasdlşfhgsda
  • majorsnake M kullanıcısına yanıt
    Gıcık sorular yüzünden sabah sinirli uyanıyordum hep çıkmıyordu bir türlü sonuç

bende behzat falan izliyorum rüyamda matematik çözüyorum falan asöfnhlıashfllıjgsalfhlsdg
  • pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Ben galiba kendi yazdığım soruları çözüyordum matematikte falan konu içinde konu oluyordu dnsnsnfngmg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çok fazla behzat hocayı izledim babamdan çok görüyordum ama hiç rüyama almayı başaramadım

hasfkjhsajflkaghlısafasf abimede oluyomuş zamanında
    kanki bende görmekten pek memnun değilim değişik oluyo
  • yks bitti kurtuldum diyorum biraz kafam boşalsın alese giriyorum rüyada... bir de dert ettim rüyada 5 sene ales puanı korunuyor umarım beş senede üniversite biter diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla artık seviniyorum bu rüyalar bitti diye sana kolay gelsin dostum

• Günde 7-8 saat Türkiye standartlarını aştığı(hatta parçaladığı için) büyük ihtimal bir tek sizde oluyordur hocam
  • Benim bildiğim ilk 30 k da herkes böyle çalışıyor verimli olan eliyor öbürünü
    o zaman ben bilmeyeli Türkiye çok değişmiş hocam
  • belki benim çevremdedir bilmiyom valla görcez ya ama meslek sahibi olmak artık çok zor özellikle adam akıllı meslek sahibi olmak
    offf şu an nasıl rahatsındır ama nasıııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotbeyBG

bende behzat falan izliyorum rüyamda matematik çözüyorum falan asöfnhlıashfllıjgsalfhlsdg
    KABUS KABUS
    Ayt matematikte istediğim verimi gösterebilsem daha güzel olurdu tabi ama rahatlama oldu tabii ki mutlaka şimdi de bimde işe başlıyıcam artık rüyamda mal falan taşırım herhalde

• Hocam bunun biyolojik anlamı var. Nereden okuduğumu hatırlamıyorum muhtemelen evrim ağacındandı.
    Bir şeyi kafaya takarsanız beyin rüyada onu gösteriyor, pratik yapıyor. Örneğin araba öğrenmeye başlayanlar rüyalarında araba sürerken veya sürmeye çalışırken bulabilirler kendini. Sizin dediğiniz ve benim de geometride yaşadığım bu olay ondan kaynaklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.