Şimdi Ara

rüyamda ne gördüm biliyomusunuz?(+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam konu dışı bugün rüyamda gördüğümü anlatamam çok sinir olduğum bir rüyaydı şimdi ben,annem ve çok samimi olduğum kankam ve tanımadığım taş gibi bi hatun ama öyle bi hatun verse parçalarsınız o derece işte baktım benim kanka bu kızı kesiyor falan bende arada bakıyorum sonra kız ve benim kanka masadan kalktılar falan gittiler bi yere ondan bi süre sonra ben de gittim içeri bir de ne göreyim

Benim kanka kızı yan yatırmış başlamışlar atraksiyona ne çabuk olmuşsa artık bende bakıyorum noluyor lan diye zaten hiç kız arkadaşımda olmadı .Ondan sonra annem falan geldi içeri noluyo burda falan böyle bunlar birden toparlandılar falan ondan sonra kız birden kayboldu sinir oldum yaa benim acilen bi kız arkadaşa ihtiyacım var

• Allahıma 1000 şükür sonunda bütün anlattıklarını rüyasında gördüğünü itiraf eden genco çıktı.
  • anlatamam demişsin bütün kirli camasırlarını sepetten çıkarmışın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Allahıma 1000 şükür sonunda bütün anlattıklarını rüyasında gördüğünü itiraf eden genco çıktı.

arkadaşım gerçekte görseydim ben bilirdim yapacağımı döverdim o arkadaşımı ama kız süperdi ya böyle bir şey olamazdı yani en azından beynim bana o şekilde yansıttı taştı taş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Allahıma 1000 şükür sonunda bütün anlattıklarını rüyasında gördüğünü itiraf eden genco çıktı.

arkadaşım gerçekte görseydim ben bilirdim yapacağımı döverdim o arkadaşımı ama kız süperdi ya böyle bir şey olamazdı yani en azından beynim bana o şekilde yansıttı taştı taş

bir hafta yanımda takıl istedigin kızı elde edersin
  •  rüyamda ne gördüm biliyomusunuz?(+18)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.