selam konu dışı bugün rüyamda gördüğümü anlatamam çok sinir olduğum bir rüyaydı şimdi ben,annem ve çok samimi olduğum kankam ve tanımadığım taş gibi bi hatun ama öyle bi hatun verse parçalarsınız o derece işte baktım benim kanka bu kızı kesiyor falan bende arada bakıyorum sonra kız ve benim kanka masadan kalktılar falan gittiler bi yere ondan bi süre sonra ben de gittim içeri bir de ne göreyim
Benim kanka kızı yan yatırmış başlamışlar atraksiyona ne çabuk olmuşsa artık bende bakıyorum noluyor lan diye zaten hiç kız arkadaşımda olmadı .Ondan sonra annem falan geldi içeri noluyo burda falan böyle bunlar birden toparlandılar falan ondan sonra kız birden kayboldu sinir oldum yaa benim acilen bi kız arkadaşa ihtiyacım var
Allahıma 1000 şükür sonunda bütün anlattıklarını rüyasında gördüğünü itiraf eden genco çıktı.
anlatamam demişsin bütün kirli camasırlarını sepetten çıkarmışın!
quote:
Orijinalden alıntı: judith
Allahıma 1000 şükür sonunda bütün anlattıklarını rüyasında gördüğünü itiraf eden genco çıktı.
arkadaşım gerçekte görseydim ben bilirdim yapacağımı döverdim o arkadaşımı ama kız süperdi ya böyle bir şey olamazdı yani en azından beynim bana o şekilde yansıttı taştı taş
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
quote:
Orijinalden alıntı: judith
arkadaşım gerçekte görseydim ben bilirdim yapacağımı döverdim o arkadaşımı ama kız süperdi ya böyle bir şey olamazdı yani en azından beynim bana o şekilde yansıttı taştı taş
bir hafta yanımda takıl istedigin kızı elde edersin