Şimdi Ara

Rüyamda kıyamet koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece balkonda otururken batıda ufo gördüm içeri gittim bizimkilere haber vermek için, geldiğimde güneş batıdan doğuyordu .Sonra heryerden çığlıklar yükseldi güneş müthiş bir sıcaklık veriyordu bir anda yağmur yağmaya başladı heryeri sel götürüyordu öleceğimizi anlayıp madem ölecez bari uyurken ölelim diyip uyuduk.

Etkisinde kaldım dh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başa kadar tamam da bu saçma olmuş ''öleceğimizi anlayıp madem ölecez bari uyurken ölelim diyip uyuduk.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gece balkonda otururken batıda ufo gördüm içeri gittim bizimkilere haber vermek için, geldiğimde güneş batıdan doğuyordu .Sonra heryerden çığlıklar yükseldi güneş müthiş bir sıcaklık veriyordu bir anda yağmur yağmaya başladı heryeri sel götürüyordu öleceğimizi anlayıp madem ölecez bari uyurken ölelim diyip uyuduk.

Etkisinde kaldım dh

Üstün açık yatmışsın
  • Batıdan doğduğunu nereden anladın? Pusulayla mı baktın?
  • Bende 3 gün üst üste oldu ilk gün yanarak ölüyorduk herkes kaçışıyordu. ikinci gün boğularak ölüyordu herkes dev dalgalar içine alıyordu insanları yine bağırışma falan vardı. Üçüncü gün deprem oluyordum toprak resmen evleri yutuyordu bu sefer kaçamıyorduk bile. Baya etkisinde kalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Başa kadar tamam da bu saçma olmuş ''öleceğimizi anlayıp madem ölecez bari uyurken ölelim diyip uyuduk.''

acı çekmeyelim anlamında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gece balkonda otururken batıda ufo gördüm içeri gittim bizimkilere haber vermek için, geldiğimde güneş batıdan doğuyordu .Sonra heryerden çığlıklar yükseldi güneş müthiş bir sıcaklık veriyordu bir anda yağmur yağmaya başladı heryeri sel götürüyordu öleceğimizi anlayıp madem ölecez bari uyurken ölelim diyip uyuduk.

Etkisinde kaldım dh

Uykudayken uyumak hmm.

Rüya içinde rüya sanki inception
    Bu böyle olmaz son ihtimal liposakşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 26 Mayıs 2012; 12:22:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.