Şimdi Ara

Rüyamda İstanbul'da deprem oluyodu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm rüyalar genelde garip ve ürkütücü olur . Bugün ki rüyamda İstanbul'da deprem olduğunu gördüm . Saate baktım tam 20:18'di . Haberler'de BBC açıktı bi kadın ingilizce konuşuyodu . Haber başlığında "Terror attacks in istanbul" yazıyodu Tabi bunu şeye bağladım dün 11 eylül ikiz kule saldırılarının videosuna bakmıştım ondan kaynaklı olabilir, aklımda kalmış . Tabi ben rüyamda onun deprem olduğunu biliyorum bir şekilde rüya olduğu için, bizde hissediyoruz Ankara'dan falan herkes dışarı çıkıyo ben haberlere bakıyorum . Büyüklüğü 6.3'dü . Yani rüya saçmaydı değişikti hemen bitti zaten .

• Bilinçaltıyla alakalı sonuçta. Benim rüyamda da çok şey oluyor. Sonra uyaniyorum bi ıs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıçın açıkta kalmış. Kalın giyin üşütücen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüyada yazı görülmez yalan beyler inanmayın BILOQ

• İstanbul boğazına atom bombası atılacak sonra ABD çıkıp Kuzey Koreye ateşledik ama koordinat hatası olmuş Türkiye gg diyecek.

3.dünya savaşı çıkacak ama biz ilk saniyesinde kaybetmiş olucak.
    Kesin bilgi yayalım

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 18 Nisan 2017; 13:29:4 >
  • geçen günlerde bende rüyamda görmüştüm istanbulda deprem olduğunu. bence tamamen bilinç altıyla ilgili bi durum..
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Niye Allah sana vahiy mi gönderiyo rüya da yazı görülmez diye

Rüyada gördüğüm bu tarz bir şeydi . Yani dün bunları izlemiştim biraz . Bilinçaltına girmiş sanırım :

Rüyamda İstanbul'da deprem oluyodu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    az önce deprem oldu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.