sandalye kaydı la altımdan deprem oldu şiddetli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 15 Mayıs 2025; 15:50:14 > |
Ankarada deprem oldu

-
-
Salladı baya tam bitergibi oldu tekrar salladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konya kulu’da olmuş 5.2
geçmişolsun ankarının net hissetmesi normal çünkü kuzey konyada olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Mayıs 2025; 16:5:21 > -
Konya'da ilk kez bi kız mini etek denemiş.Ondandır.
ortalama 10.000 yılda 1 olan maraş çardak fayı bile geldi bizi buldu,pasifize tuz gölü fayıda bizi bulursa şaşırmam çok aktif bir dönemden geçiyoruz ege akdeniz biz volkanizmada hareketli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Mayıs 2025; 16:15:47 > -
Geçmiş olsun. Mevlam beterinden korusun.
-
sen böyle yazınca benim aklıma denizli geldi. denizli'nin de bir sözü meşhurdur. şöyle derler: "denizli'nin tuzu, tozu, kızı meşhur." ama bunu kına gecelerinde, eğlenceli ortamlarda söylerler. yaygın olanı ise "denizli'nin tuzu, tozu, delisi meşhur" şeklinde.
hatta şöyle de derler: "“denizli’nin tuzu, tozu, delisi meşhur; delisi çok, akıllısı mecbur!”
ankara'nın zemini nasıl diyeceğim ama eskişehir, kütahya, ankara deprem noktasına yakın yerler. eskişehir de aktif fay hattı da var diye biliyorum. hem ankara hem de konya'ya eşit uzaklıkta. batıya doğru kalıyor.
-
B.U. KRDAE BDTİM Son Depremler
yer: Konya Kulu
büyüklük: 5,2
derinlik: 6,9 km
saat: 15:46:36
öncesinde en ufak bir sarsıntı yok.
18 saat geçmiş,
ardından da en ufak bir sarsıntı olmamış...
çok ilginç
acaba fay değil de, yer altındaki büyük bir göçme mi?
malum o bölgede obruk çok.
belki 7 km derindeki devasa bir mağara çöktü....
Ankara'da ve Konya'da fay hattı var mı? Depremin başladığı yer nasıl konya olabiliyor. Bazı yerlerde fay hattı olmamasına rağmen merkezi deprem oluyor. İlginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Konya'da ilk kez bi kız mini etek denemiş.Ondandır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X