Şimdi Ara

Rüyalara inanırmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin bir rüya gördüm baktım netten net bişey öğrenmedim ama sabah sabah içime kurt düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fıstıklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne biliyim gerçekçi oluyolar bayağı

• Inanmiyorum dusunsene gecen seytanla konusuyodum bilmedigim bir dilde

• Çok gerçekçi oluyorlar. Tüm duyguları tatma dokunma hislerini kokuyu ayırt edebiliyorsun. Sadece rüya esnasında gördüğün kişileri tanıyormuş hissi olsa bile isimler yok ben rüyalarımda hiç isim hatırlamıyorum.
  • İnanmıyorum ama kafama takılıyor, sırf meraktan rüya tabirlerini okuyorum.
  • Rüyamda okula gelecek yeni öğretmeni gördüm. Hala öğretmenin yanından geçerken tırsma oluyor

• Normalde uyanınca ne anlamsız bir rüya gördüm yine dememe rağman gerçekleşiyorlar.

• İnanmıyorum ama geçen gün rüyamda üzerime karga konmuştu, başıma bir olay gelecek diye okulda aşağıya bile inmedim.
  • sevdiğin insanı rüyanda görünce kötü oluyor
  • sevdigim kizin yaninda en yakin arkadasimi gordum. o kadar gercektiki yanimda olsa o cocuga yumruk atardim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruyamda kiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteden 6 ay önce bir rüya görmüştüm. Üniversiteye gidiyorduk, ama tanıdığım arkadaşlarımla. 6 ay sonra orayı kazanınca şok oldum. Ama hala rüyalara inanmıyorum. Bence gün içinde yaşadığımız her şeyin birbirine karışımı olarak bize geri dönüyorlar.
  • Inanmak istemem geçenlerde Konuştuğum bi kız rüya gördüm seninle ilgili dedi anlatmasını söyledim nişanlanıyoruz evleniyoruz dedi hemen iletişimmii kestim Rüyası bile kabus :) dün de rüyamda ipad, iPhone 6 gibi eğiliyordu onunla uğraştım düzeltmeye çalıştım. :)) Ha birde fazla takma rüyaları sadece nöronların kendi başlarına eğlenmesi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

Inanmiyorum dusunsene gecen seytanla konusuyodum bilmedigim bir dilde

OKUMAYIN ZEBANİ
  • İnanır mısınız derken?

• Rüyalara inanıyorum, rüya tabirlerine inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slitheen -- 11 Ekim 2014; 10:27:00 >
  • quote:

ilk tepkim oha oldu o neymiş öyle neyse

ben hep hayal ederim bu gün ne görsem diye zengin arabası bol böyle eylenceli şeyler ama bazen film izliyorum manyak güzel oluyor filmler unutmasamda yazsam zombi filmi fln vardı en son sanırım korkunç şeyler görmekten korkanlar için karşınıza çıkınca ymruk atın hayal ediyom silahla öldürüyom en son işte zombi filminde bi anda bir yere düştüm önüme bi baktım ailem zombi o anda uyanmıştım korkudan karabasa falan 2 gün önc ilk defa geldi uyku felci azrail geldi sanmıştım be

konuyu uzatım inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

quote:

OKUMAYIN ZEBANİ

Dogru soyluyorum bana isim soyletiyodu bende okuyodum galiba oyle hatirliyorum ramazan aylarindaydi cunku nihat hatipoglunun programlari oynuyodu zaten 1-2 hafta korkumdan aksam tuvalete gidemedim sonra bosver deyip hayatima devam ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: cRaZyTaYfA

quote:

ilk tepkim oha oldu o neymiş öyle neyse

ben hep hayal ederim bu gün ne görsem diye zengin arabası bol böyle eylenceli şeyler ama bazen film izliyorum manyak güzel oluyor filmler unutmasamda yazsam zombi filmi fln vardı en son sanırım korkunç şeyler görmekten korkanlar için karşınıza çıkınca ymruk atın hayal ediyom silahla öldürüyom en son işte zombi filminde bi anda bir yere düştüm önüme bi baktım ailem zombi o anda uyanmıştım korkudan karabasa falan 2 gün önc ilk defa geldi uyku felci azrail geldi sanmıştım be

konuyu uzatım inanıyorum

Bunlar izlediginiz seylerin etkisinde kalinva oluyor ben mesela Ufolojiyle cok ilgiliyim her ay en az bir kere ruyamda uzayli goruyorum gercu iskillenmedim degil cunku uzaylilar tarafindan kacirilanlarda flashbacklerle hatirliyolar

ulan baktimda ne enteran adammisim yav bende bir anormallik var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.