Şimdi Ara

Rüyadayken Program Kodlamak :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemen, siz bana deli tehşisi koymadan önce şu başlığı biraz açayım :)

Eğerki gün icerisinde yoğun olarak belirli bir şey ile vakit geçirirseniz mutlaka rüyanızda görürsünüz. Bundan kaynaklanıyor ki, 1 haftadır sabahlayarak program yazan ben, 1 haftadir rüyalarımda kendimi program yazarken görüyorum, hatta ister inanın ister inanmayın, rüyamda fikirler bulup, kalktığımda bilgisayarı açıp o fikri uyguladığım bile oluyor ve cidden işe yarıyor, Error falan kalmamış oluyor programda

Artık kod kusma derecesine geldim ve rüyalarımda bile kod yazınca sıkılmaya başladım ve internete bu durumu yazdım, yanlız değilmişim :)(https://eksisozluk.com/ruyada-kod-yazmak--766337 )

Sizin de bunun gibi yaşadığınız durumlar var mı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA20E9562 -- 29 Haziran 2015; 14:01:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• He işte biz ona bilinçaltı diyoruz

• BAZEN RÜYAMDA İZMİRİ GÖRÜYORUM... AHHH O BOYOZUN KOKUSUNU BİLE HALA ALABİLİYORUMMMMMM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

He işte biz ona bilinçaltı diyoruz

Sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

De sixtir lo.

konuda mesajım olsun diye mesaj atanlarıda söyle agzını burnunu kaldırıma dokesim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

De sixtir lo.

konuda mesajım olsun diye mesaj atanlarıda söyle agzını burnunu kaldırıma dokesim geliyor

Çılgınsın mennn \m/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartacus un gunde 2 sezona yakin bitirdigimde gece Arenada bulmustum kendimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devre çizmek için program
    19 yıl önce açıldı
    Program yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arada banada oluyor. Normal şeyler bunlar
  • Ben kaç kere androidde yapamadığım birşeyi uykuda aklıma gelen yoldan gittiğimde yaptım bir bilsen

Annem geçen dedi ki "listener falan birşeyler sayıklıyodun oğlum dikkat et delireceksin!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Spartacus un gunde 2 sezona yakin bitirdigimde gece Arenada bulmustum kendimi

Hahah :D yine iyi sabır varmış sende

• Oluyor tabi olmaz mı. Heeeee diye uyandığım oluyor uykudan
  • Gün içinde ne yaparsam yapayım gece rüyaya yansımıyor. Bütün gün kızla konuşsam, bütün gün aynı işi yapsamda gece bunlarla alakalı rüya görmüyorum. Bilmiyorum niye böyle

• ben uykuda bile donanım haberdeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Oluyor tabi olmaz mı. Heeeee diye uyandığım oluyor uykudan

Aynen oyle

• Dün DH iftar buluşmasındaydım. Arkadaşlarada anlattım birçok şey. Senin gibi bende yazılım sektöründeyim. Birşey üzerinde saatlerce kafa patlatıp, cpu'm yanacak gibi olduğunda kalkıyorum masadan. Rüyama girdiği bile olmuştu aynen sende de olduğu gibi. Çözümde oluyor. Üzerinde çok düşündüğümüzden oluyor sanırım. Sana +1 benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Gün içinde ne yaparsam yapayım gece rüyaya yansımıyor. Bütün gün kızla konuşsam, bütün gün aynı işi yapsamda gece bunlarla alakalı rüya görmüyorum. Bilmiyorum niye böyle

Bence değerini bil, hoşuma gitmedi bu olay çünkü

• Benzer durum için
    (Bkz: rüyada ders çalışmak)

(Bkz: dhyi sözlük gibi kullanmak)
    (Bkz: benim mesajım benim kararım)
    (Bkz: size ne lan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabe Newell -- 14 Temmuz 2014; 12:02:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ruyada matematik veya geometri cozdugum cok oluyordu. Dun gece de 27 turluk f1 yarisinda araba kullandim. Halbuki f1'i sileli nerdeyse iki hafta olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

Dün DH iftar buluşmasındaydım. Arkadaşlarada anlattım birçok şey. Senin gibi bende yazılım sektöründeyim. Birşey üzerinde saatlerce kafa patlatıp, cpu'm yanacak gibi olduğunda kalkıyorum masadan. Rüyama girdiği bile olmuştu aynen sende de olduğu gibi. Çözümde oluyor. Üzerinde çok düşündüğümüzden oluyor sanırım. Sana +1 benden

Işin dogrusu yazilim sektorunde degilim, yeni yeni atildim programlamaya, ancak aynen, cok fazla kafa yordum uzerine, demekki sonucu boyle oluyor

• Ne kodu yazıyordunda , kabuslarına girmeye başladı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.