Şimdi Ara

Rüyada uçmak..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam inanmıyorum aynısını bende görmüştüm baya önceden aynısı içinden geçme olayı yok ama uçma ve gerilim hatları...
  • benim de oluyo kollarımı çırparak uçabiliyodum zor da olsa..
  • Psikolojide rüyalarda biryerlerden düşerken uyanmanın açıklaması vardı
  • astral değildir astral bukadar kolay olmazz astralde herşey gerçektir. vücuttan ayrılırken kendi bedenini görürsün gördünmü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok
    quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166
    yasınız kac acaba?

Yaş ile konunun ne alakası var ki!
    Sanırım senin yaşının önemi sorduğun soru nedeniyle daha fazla önem kazanıyor:)

yasınızı sordum cunkı ruyada ucmak vs gıbı seyler ergenlık cagına gıren bıreylerde gorunen olgular.

baska bır amacım yoktu
  • quote:

Psikolojide rüyalarda biryerlerden düşerken uyanmanın açıklaması vardı

Rüyada yüksek bir yeden düşerken eğer yere çarparsan gerçekte büyük ihtimal ölümle sonuçlanabiliyomuş bi psikoloji hocası söylemişti, bana çok oldu yüksek bir yerden tam yere çarpıcakken uyanmışımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

Psikolojide rüyalarda biryerlerden düşerken uyanmanın açıklaması vardı

Rüyada yüksek bir yeden düşerken eğer yere çarparsan gerçekte büyük ihtimal ölümle sonuçlanabiliyomuş bi psikoloji hocası söylemişti, bana çok oldu yüksek bir yerden tam yere çarpıcakken uyanmışımdır

bazen bana bir şeyler oluyor: gözlerimi kapatıyorum, uykuya dalıcam normal yolda yürürken birden ayağım kayıyor ve yere düşüyorum. Bunun anlamı nedir?yoksa benim bir ayağım çukurda mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.