Mutlaka siz de tecrübe etmişsinizdir. Geçtiğimiz gece ben uçuyordum, kanatsız bir şekilde... Gerçek dünyada hiç uçmamamıza rağmen rüyada sanki uçmuşuz gibi uçmanın verdiği o hissi duyabiliyorsunuz. Müthiş bir duygu... Özgürlük,rahatlık tarif edemiyorum... Yalnız her seferinde uçtuğumda ortak bir öğe ile karşılaşıyorum. Yüksek gerilim hatları! Uçuşumun sonuna doğru olması gereken yerden çok daha yüksek bir yerde konumlanmış elektrik hatları ve ben bunlardan kaçmak için gayret gösteriyorum. Evet daha önceleri sürekli bu öğe ile karşılaşıyordum. Geçtiğimiz gece ise çok enteresan birşey oldu; gene bu elektrik hatları ile karşılaştım lakin bu sefer onların içinden geçtim! Hatlara yaklaşırken çıkardıkları cızırtıları dahi çok düzgün bir şekilde duyabiliyordum. Rüya da olsa en ufak ayrıntıları hissetmemize rağmen tellere çarparken hiçbir şey hissetmedim. Bilmiyorum..!
Sanırsam astral bu yada Lucid
Anlattığın astral seyahat olması lazım ama astral seyahat diye birşey varmıdır bilmiyorum anlatılanlara ve yazılanlara göre var
quote:
Orjinalden alıntı: entrika888
Olmuyor ama... Bir paylaşım yapıyoruz,beğenmediysen yorum yazma çık git arkadaş..!
Bana da olmuştu bir kere. Peter Pan gibi uçuyordum. Anlatılmayacak kadar güzel bir duygu. Ama çok korkuyordum ben düşecem diye.
astralle ne alakası var ya
astal değil bu. lucid rüyada değil. çünkü lucidde çarpmamak istiyorsan çarpmazsın. bildiğin rüya bu her gördüğünüzü lucid sanmayın
astal değil bu. lucid rüyada değil. çünkü lucidde çarpmamak istiyorsan çarpmazsın. bildiğin rüya bu her gördüğünüzü lucid sanmayın
Ben de zaten rüya dedim. Analtmak istediğim rüya da olsa duyduğunu his... Sanki gerçekten uçuyormuşsunuz gibi oluyor.
Bende çok uçuyorum rüyada.. Araştırmıştım, melek gibi insansın demişlerdi
açıkta kalmış olabilir havalar soğudu daha uzun ve geniş bir yorgan al
=Ölüm.
quote:
Orjinalden alıntı: :::KR@L:::
açıkta kalmış olabilir havalar soğudu daha uzun ve geniş bir yorgan al
Kralsın..!
Walla ben hiç öle uçmadımda çatıdan fln düştüm oda güzel bi duygu.
metalok, aynı rüyayı birkaç gün önce gördüm ben de. Tamamen aynı! Ben de yüksek gerilim hatlarına çarpmak üzereyken, son anda tellerin arasından geçiyorum.
Rüya işte; sözde çok hızlı uçuyormuşum. "Gidip bi piramitleri göreyim dünya gözüyle.." deyip Mısır'a uçuyordum sonrasında
ben bu işi astral diye bilyorum ama üstadlar sert çıkmış
yasınız kac acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: MMX 166
yasınız kac acaba?
Yaş ile konunun ne alakası var ki! Sanırım senin yaşının önemi sorduğun soru nedeniyle daha fazla önem kazanıyor:)
No SS No Güven!
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
quote:
Orjinalden alıntı: MMX 166
yasınız kac acaba?
Yaş ile konunun ne alakası var ki! Sanırım senin yaşının önemi sorduğun soru nedeniyle daha fazla önem kazanıyor:)
metalok güzel konuşuyosun.
ben de uçuyorum rüyamda ama daha çok atlayış gibi oluyo sürekli alçala alçala uçuyorum tam çakılcakken de uyandırıyo annem. :)