Şimdi Ara

rüyada olduğunu anlayınca uyanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu levelin üstüne nasıl geçicez? 2-3 rüyadır ben yatağımda yatıyordum nasıl buraya geldim yada rüyadaki olayın gerçekte olabilitesini sorgulayıp uyanıyorum bu yüzden kaç gündür gece 3-4 gibi uyanıp bir daha yatıyorumda acaba lucid için bu katmanı nasıl atlıycaz?

• Beyin kartının güncel driver'ını indir.Otomatik olarak Level Up'lanır
  • O iş sakat iş,hiç bulaşma derim.
  • Ben farkedince 3-5 sn sonra uyanıyorum, irkilerek
  • Uyan,
  • bana da oluyor o rüyadayken rüyada olduğumu farkedip uyanıyorum
  • Nörologlar bunu uyanınca rüya gördügünü anlayıp, zamanı kavrayamamak diye açıklıyor.yani aslında uyanıp rüya gördügünü anlıyorsun ama beyin bunu tersten algılıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyada gibi hissetmek
    7 yıl önce açıldı
    *Veri Silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  rüyada olduğunu anlayınca uyanmak

rüyada olduğunu anlayınca uyanmak
  • Bide rüyada çok güzel bişey görüp uyandıktan 2sn sonra unutmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

bu levelin üstüne nasıl geçicez? 2-3 rüyadır ben yatağımda yatıyordum nasıl buraya geldim yada rüyadaki olayın gerçekte olabilitesini sorgulayıp uyanıyorum bu yüzden kaç gündür gece 3-4 gibi uyanıp bir daha yatıyorumda acaba lucid için bu katmanı nasıl atlıycaz?

http://astralseyahat.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

bu levelin üstüne nasıl geçicez? 2-3 rüyadır ben yatağımda yatıyordum nasıl buraya geldim yada rüyadaki olayın gerçekte olabilitesini sorgulayıp uyanıyorum bu yüzden kaç gündür gece 3-4 gibi uyanıp bir daha yatıyorumda acaba lucid için bu katmanı nasıl atlıycaz?

Hacklenmiş galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim aynısı bendede var ama bak benimki böyle.Şimdi rüya görüyorsam direk anlıyorum.Rüya iyi geçiyorsa kendimi uyandırmıyorum.Rüyada en ufak kötü bir olay olacağını hissettiğim anda korkmamak için kendimi kaldırıyorum ama herşeyi ben yapıyorum.Kesinlikle benim kendi irademle gerçekleşiyor bunlar.Yani kendiliğimden değilde ben istediğim zaman uyanıyorum.
  • korkmıyacaksın sunu bileceksin o senin rüyan istersen uaynırsın istersen devam edersin istersen uçarsın istersen aklına ne geliyorsa onu yapabilirsin. bu arada uyanınca uyku felci giriyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

quote:

quote:

Hacklenmiş galiba

ekrana tıkladığında siteye geçiyor sorun yok

• mesajım kıvrılsın şuralarda.okuduğum birçok makalede ve forumdan system.exe'nin dediği gibi kendine bir renk seç ve gün içinde o rengi görünce kendine "rüyada mıyım" diye sor.veya avucunu aç, parmağını içinden geçirmeye çalış.rüya haricinde bunu yapamayacağın için rüyada yaparsan kontrol edebilirsin diye düşünüyorum.bana sorsan, ben yapamadım hala..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

quote:

quote:

Hacklenmiş galiba

ekrana tıkladığında siteye geçiyor sorun yok

Mobildeyim ondan açamıyorum galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Beyin kartının güncel driver'ını indir.Otomatik olarak Level Up'lanır

• bir de rüyada olduğunu anlayıp uyanamamak var
    bana şöyle oldu mesela araba sürüyorum rüyamda ferrari ama bizim mahallede gidiyorum,caddeye çıkıyorum (rüya olduğunu anlıyorum )rüyadan çıkmak için arabayı duvara çarpmaya çalışıyorum (mantık şu araba çarpıcak benim de canım acıyınca uyanacağım neyse ) çarpmaya çalıştığım her yer yol oluyor, ben direksiyonu çeviriyorum yol da dönüyor arabada allah allah çıkamıyorum (çıkamadıkça panik yapıyorum) falan filan pat diye etrafı simsiyah bir çukura düşüyorum gerisinde o çukurda uyanmaya çalışıyorum olmuyor çukurda sıkışıp kaldım derken uyandım bi oh çektim :D nitekim kararını bilmek te gerekiyor.
  • Çok küçükken rüyada olduğumu anlamıştım gözlerimi kırplaştırıp İstanbul'daki evime dönüp uyanacağım diye düşünmüştüm, (rüyamda amasya'daydım). Uyanamamıştım ve o rüya bilinçaltıma yerleşmişti kuzenimi gözlüklü görmüştüm rüyamda, 3-4 yıl sonra tekrar karşılaştığımızda sen gözlük kullanmıyor muydun diye sormuştum. 8 yıl önce oldu bunlar.
  • rüyadasın bunun farkındasın ve afet bir hatun görüyorsun herşeyiyle kendini sana teslim etmeye hazır fakat alan açık olduğundan veya başka birileri olduğundan dolayı utanıyorsun yapamıyorsun benden başka bu durumda olan var mı merak ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.