Şimdi Ara

Rüyada köyün çok çok eski halini görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam rüyamda köyümün çok çok eski halini, 300 yıl öncesini falan gördüm.
    köy arazisi komple ormandı,sadece bir iki yerde ufak açıklıklar vardı. o yerin bizim köy olduğundan kesinlikle eminim çünkü arazi yapısı tamamen aynıydı.

şimdi insan daha önce görmediği bir şeyin rüyasını göremezmiş. fakat bir teoride diyorki insanlar genetik mirasa yoluyla geçmiş atalarının gördüğü yaşanmışlıkları da görebilir.
    acaba benim gördüğüm rüya köye ilk yerleşen atalarıma ait bir görüntü olabilir mi?

• Rüyadan anlamlar çıkartmak saçma beynin sana oyun oynuyor başka açıklaması yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lustral seyahat

Bu mesaj silindi.
    köy komple ormandı diyorum sen samanlıktan bahsediyorsun. köyün komple orman olması demek hiç yerleşime açılmamış olmasını gösterir.
  • Daha önce gormedigin seyleri rüyanda görünce atalarinla alakasi ise benim atalar baya fantastik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peki ya daha önce sex yapmamış insanın rüyasında sex yapıp aşırı zevk alması?
    acaba bunlar daha önceden beyinde yüklü olarak mı geliyor da yaptıktan sonra activated complete oluyor
    kafamda deli sorular
  • Olay şöyle, görmediğin kişiyi asla göremezsin. Beynin kendi kafasında ise başka bir yüz oluşturabilir. Sallıyorum annenin burnunu teyzenin gözü amcanın kulağı en iyi arkadaşının boynunu... köy ise zaten görmüşsün. O dediğin olayı hiç duymadım. Gördüğün şeyler ise genetiğe aktarilmasi imkansız gibi duruyor.

@Ted Mosby

Sana araştıracak konu buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Olay şöyle, görmediğin kişiyi asla göremezsin. Beynin kendi kafasında ise başka bir yüz oluşturabilir. Sallıyorum annenin burnunu teyzenin gözü amcanın kulağı en iyi arkadaşının boynunu... köy ise zaten görmüşsün. O dediğin olayı hiç duymadım. Gördüğün şeyler ise genetiğe aktarilmasi imkansız gibi duruyor.

@Ted Mosby

Sana araştıracak konu buldum
    Rüyanın "mistik" taraflarını mı araştırayım?

Genetik miras ile aktarılsaydı boş köy görüntüsü niye aktarılsın. general4242'in yorumu iyi örneklemiş olayı.

Rastgele görseller, uyku sırasında üretilen görsellerin çoğunu unutuyor zaten beyin. Uyandığında da akılda silik çayır görüntüsünü bilinç altı tamamlamıştır "Aha bizim köy lan bura!" diye.
    Yani diyeceğim şudur ki; emin misin senin köy olduğuna? Rüyandaki köyün, bizim köy olduğuna yemin edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genetik hafıza aktarımı diye bir şey duydunuz mu?

mesela daha önce hiç ömründe kedi görmemiş bir fare kediyi görür görmez kaçar. çünkü genetik bir aktarım vardır,kedilerin fareleri yediğini bilinçaltın saklıdır. kedi ile karşılaştığı an o bilinçaltındaki veri ona kaçması gerektiğini söyler.

bazı bilim adamları anıların genetik olarak nesilden nesile aktarıldığını savunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.