Şimdi Ara

RÜYADA İSTEDİĞİNİ YAPMAK İSTEYENLER !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
17.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun denedım.Parayı koydum alnıma.Iyıce konsantre oldum.Bı ara dalmısım.Uyandıgımda para alnımdaydı.Olmadı heralde dıyıp parayı sehpaya koydum.Sonra bı guzel uykuya daldım.Daldıktan sonra ruya gormeye basladım.Yatmadan once kendımı kırmızı renge odaklamıstım.Gercek dunyada kırmızı gorunce acaba ruyada mıyım dıye sordum bı kac kere.Buna şartladım kendımı.Sonra ruyamda kırmızı bır pano gordum.Acaba ruyada mıyım dıye sordum kendı kendıme ve evet gercekten ruyadaydım.Ruyadayken ruyada oldugumu farketmıstım.Elımın ıcınden parmagımı gecırmeye calıstım ama olmadı.Sonra da uyanmısım.
  • para koymadımda hakkaten rüyada oldugumu anladıgım ve her istediğimi yapma imkanı buldugum zaman oldu :D hatta uyanıp tekrar aynıyerden devamda ettım ama nadir oluyor tabi odeilde her işstediğini yapıyon super oluy ha :D
  • Bu olayı genelde hep yapıyorum lakin rüya içinde rüya gören arkadaşa itafen:

Bu anlatacagım tamamiyle gerçektir Artık sonlara doğru sıkılmaya başlamıştım:

Sabah annem kaldırıyor kalkıp 10 adımda tuvalete gıdıyorum oturuyorum elektrik yok birden uyanıyorum(buraya kadar herşey normal)

haa rüyaymış ya uyku sersemi diyorum tuvalete gidiyorum işimi yapıyorum su yok (zınk uyanıyorum o an gülmeye başlıyorum haha süper ya diye)

tekrar tuvalete gidiyorum oturuyorum işimi hallediyorum zınk bir daha yataktayım (sövmeye ufaktan tırsmaya başlıyorum.)

ya bu seferdi ya bundan sonra yani 1 kere daha aynısı oldu 2 yıllık olay nerdeyse

en son uyandım yıne artık ınanmıyorum büyük ihtimalle 6. kez oluyor gittim tuvalete oturdum rüya degilde gerçek oldugunu tuvalette oturdugum yerin bacagıma yaptıgı sogukluktan anladım yemin ederim tırsmaya başlamıştım artık uyanamıyordum.(not hayır o zamanlar insepşın yoktu daha)

• Sakın denemeyin, Camdan ben pokemonum diye uçayım dedim, meğersem rüyada değilmişim. Şuan hastaneden yazıyorum ve arkadaşa dava açacağım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

İstediğimiz kişiyi yanımıza getirebiliyor muyuz
    />

• Bende deneyeceğim bu gün bakalım ne olacak?
  • Deneyelim bakalım ama Tırstım YUSUFFFFFFFFFF YUSUFFFFFFFFFF
  • yanıma aletta gelsin dedim geldi sonrasını siz düşünün:)))
  • yorumları falan okuyunca alttan bi tırsma geldi :D
  • OKUMADAN GEÇMEYİN

Arkadaşlar bende denedim parayla fakat hiç bir şey olmadı uyuyup gitmişim zaten hatta rüya bile görmedim galiba.Ama kalktıktan sonra saat 7-8 arası yine uyudum sonra rüya görmeye başladım başlarını tam hatırlayamıyorum ama sanırım:

Rüyamda bizim köydeyim ve tanıkdık bir sokaktan, yabancı bir evin kapısından giriyorum hafif karanlık avlu gibi bir yerden geçiyorum sonrası tanıdık geliyor birde bakıyorum babaannemin evindeyim sonra bu evin oturma odasında buluyorum kendimi babaannem divanda uzanmış yatıyor ama bana kızgın kızgın bir şeyler söylüyor bende nedense aşırı şekilde tırsıyorum ve odadan çıkıp mutfağa gidiyorum sanırım çeşmeye eğilip su içiyorum tam kafamı çeşmeden kaldırıp geri dödüğüm anda kendi kendime "Şuan rüyada olduğumun farkındayım!" diyorum ve kısa bir süreliğine mutfağın kapısının karşısında olan evin sokak kapısından dışarıdaki aydınlığa bakıyorum rüyada olduğumu farkettikten sonra içimi çok kötü bir korku kaplıyor ve rüyada kalırsam falan diye aşırı korkmaya başlıyorum sonra kafamı hafif duvara sürterek anlamsızca fakat korku içinde bağırmaya başlıyorum Aaaaa! Aaaa! diye anlamsızca ve korku içinde bağırırken kalbimin sert bir şekilde attığını hissediyordum ve aniden Aaaa! diye bağırarak uyandım kalktığımda aynen rüyamdaki gibi biraz korkmuştum ve kalbim hızlı hızlı atıyordu.

Gerçekten çok ilginç bir deneyimdi hayatımda ilk kez böyle bir yaşadım rüyada olduğumun ilk kez farkına vardım belkide rüyayı devam ettirebilirdim ama sanırım ilk kez olduğundan o an tek isteğim bir an önce o halden kurtulmak oldu ve kurtuldum ama bir daha olursa ve tırsmassam biraz daha kalmayı deneyeceğim.Bu deneyimi gerçekten herkes yaşamalı bazı arkadaşlar inanmıyor olabilir fakat hani bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmaz ya buda onlardan biri.Herkese hayırlı uykular ve farkında olduğu rüyalar dilerim arkadaşlar... [/b

Edit:Yazım yanlışlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardus Linux -- 29 Ocak 2012; 7:16:55 >

• Bana da şey oluyor bazen. Özellikle hafta sonları. Uyuyorum 6-8 saat arasi sonra bir daha yatip uyumaya çalıştığımda zorlanıyorum. Uykuya daldımda ise rüyada, ruya oldugunu anliyorum ancak uyanmak istedigimde uyanamiyorum. Sanki biri beni tekrar ruyaya cekiyor. zorla uyanmaya calistigimda heryer karariyor. Kalktiginda ise kendimi cok yorgun hissediyorum
  • Ben de denemek istiyorum fakat bunu yapmak ne kadar güvenli? Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu topiği açan kişidir ona göre.
  • alnıma koycak bozuk param olsa
  • .. ı love lucıd dream ..
  • bügün sabah bi rüya gördüm rüyanın bazılarını hatırlıyorum galiba en önemli yerini hatırlıyorum bi yer var yakalamaç oynuyoruz ben bide bi kaç genç kız yuvarlak bi yer ortasında da duvar var dönüyorum dolaşıyorum yakalayamıyorum ama en sonunda sağa doğru gidiyomuş gibi yaptım soldan koştum bi baktım Adriana Lima onu yakaladım bende sonra uyandım galiba en heyecanlı yerlerde uyanmamızın sebebi rüyada heyecandan kalp atışımızın hızlanması ve bu hızlanmanın herçek hayata yansıması gercekten kalp hızlanıyo ve uyanıyoruz
  • ben medal of honer cal duty bf ..vs fps oynamakdan bır ara ruyamda rusya almanya savasında bıle yer aldım ..sanırım ruslardan yana askerdım savasda ..hatta ulan ben nıye savasıyorum kı bıle dedım kar kıs kıyamet tanklar tufekler ..

tek sıra halınde bır tepeye dogru yurutuyorlardı bızı .. daha ruyada soylenmeye basladım ulan bır daha oynarsam ıkı olsun bu ne lan ne ısım var benım burada .. dıye ..

..bır ıkı kere devlet admalarıyla ... banlanmıyım sımdı mevkı konum ısım yazmıyım .. ...neyse bırebır kanka gıbıyıdık vallaa bak ..kımse ınanmaz sımdı hehee.. yemınle la .. unlulerden bır ara fatıh terımle bırlıkdeydım futbol secmelerınde... secmedı benı ama ... ..

• Arkadaşım senin anlattığın olay Luciddream(Lusid rüya). gerçekten cok güzel bi olay. bi araştırın , rüyada rüyada olduğunuzu anlayarak kendi dünyanızın tanrısı oluveriyosunuz bi anda istediğniz herşey gerçekleşio ve çok gerçekci şekilde. size küçükken yaşadığım lusid rüya deneyimimi anlatayım.Sanırım 8-9 yaşlarında bişiydim
    rüyamda ; bizim mahallede yürüyordum tam o sırada yağmur yağmaay başladı fakat o da ne , yağmur mahallenin yarısına yağıyo diğer yarısına ise güneş açmış ve o sırada dank! kendi kendime bunun imkansız olduğunu söyledim ve rüyada olduğumu anladım hatta kendi kendime : doğru ya ben daha demin uyudm gbisinden laflar bile dedim. neyse ozaman küçüğüm aklıma ilk gelen şey çikolata oldu. ve bi market yarattım , girdim içine , etrafa alaylı bi gülüşle zaten benim rüyam ne yaparsam yapıyım bana biişi yapamazsınız diyorum. sonra ordaki çikolatalı indirdim raflardan tek tek yemeye başladım allahım o ne güzel bi duygudur . çikolatanın ağzınızda eridini hissediosunuz işte böyle güzel birşey :))

• dediğini çok yaptım eskiden çok hoşuma giderdi anneme söylerdim inanmazdı o hayal derdi ama aynen dediğin gibi ama artık nedense hiç rüya görmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.