Şimdi Ara

RÜYADA İSTEDİĞİNİ YAPMAK İSTEYENLER !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
17.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerdeyse hepimize olmuştur bilinçli rüya yani rüyada istediğimizi yapabiliyoruz her istediğimizi hemde... bazen yüksek biryerden düşüyor gibi oluruz garip bi his verir sonra hemen uyanırız . işte aslında orda uyanmasak o dediğim bilinçli rüya moduna geçebileceğiz. bunu uyanmamak için beklemek istemiyorsanız ki bunun olması düşük bir ihtimal. bilinçli rüya için örneğin kafanızın üstüne bir bozuk para koyun ve onu düşürmemeye konsantre olun. bunu uykunuz varken yaparsanız daha iyi olacaktır çünkü çok uykunuz yoksa kafanızda bozuk parayla uyumanız zaman alır . bunu kafanızdan düşürmemeye odaklanarak uyduğunuz taktirde o dediğim şey olacaktır ve kendinizi dışarıdan uyuken seyrediyor olacaksınız ve o arada istediğinizide yapabileceksiniz örn: tv izleyin , kendinizi dövün , aynı zamanda çok gerçekçi olacaktır gerçekten rüyada olup olmadığınızı anlamak için o anda bi cep telefonu bulursanız mesela saatine bakın telefonun diyelim 13:44 diyor kafanızı yana çevirip tekrar saate bakınca 08:57 diyor olacaktır örneğin. aynı şekilde elinize bakın 5 parmak mı görüyorsunuz , dediğimi yapınca 7 parmak göreceksiniz belki. birbiriyle ilgisiz şeyler yani. kim olduğunu hatırlamadım da nam-ı değer bi abimiz (ünlülerden einstein gibi) çalışmalarına konsantre olamadığından şikayet ediyormuş ve bu aklına gelmiş adam uyurken rüyasında masasına geçip çalışmalarını yapıyormuş. bunu deneyin ben denemedim fakat abim 34 yaşındadır kendisi denedi bunu söledikten sonra gerçektende işe yarıyormuş. ve eğlendiğini söyledi

istediğinizi yapabilirsiniz camdan düşerim bıçak beni keser gibi şeyleri takmayın kafanıza düşsenizde kesilsenizde bişey olmaz rüyadasınız nasıl olsa hep en istediklerinizi yapın o anda birini dövmek mi istionuz hayal edin yanınıza geliversin dövün sonra istediğinizi yapın yani ben denemedim ama tırsmasam bende deneyecem aslında belli bir süre sonra uyanıyorsunuz.
    DİPNOT:ALINTIDIR

• rezerved, deniceğim..
  • hocam bunu aldığın yerin adresini bana verir misin? bunu denemek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: i-take-in

hocam bunu aldığın yerin adresini bana verir misin? bunu denemek isterim
    İstediğimiz kişiyi yanımıza getirebiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-959295B3B

Alıntıları Göster
    bu dediğin şey bende bir kaçkez oldu ama para falan koymadım sadece bazı rüyalarda bilinçli oluyorum,istediğimi yapıyorum tabi o rüyanın konsepti içinde mesela savaş içindeyim ,5,6 adam vuruyorum sonra nedense vurulmak istiyorum ve vuruluyorum sonra nedense rüya kesiliyo ama her türlü yaralanma ölme düşme durumunda uyanıyorum bi devamını getiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

bu dediğin şey bende bir kaçkez oldu ama para falan koymadım sadece bazı rüyalarda bilinçli oluyorum,istediğimi yapıyorum tabi o rüyanın konsepti içinde mesela savaş içindeyim ,5,6 adam vuruyorum sonra nedense vurulmak istiyorum ve vuruluyorum sonra nedense rüya kesiliyo ama her türlü yaralanma ölme düşme durumunda uyanıyorum bi devamını getiremedim

şartlanmayla ilgili bişey dostum mesela kafanın üstüne para koyup uyuyunca o paranın düşmemesine odaklanıyorsun sonra da bilinçli şekilde rüyaya dalıyorsun ben denedim rüyada bi yere kadar bilincin yerinde oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

şartlanmayla ilgili bişey dostum mesela kafanın üstüne para koyup uyuyunca o paranın düşmemesine odaklanıyorsun sonra da bilinçli şekilde rüyaya dalıyorsun ben denedim rüyada bi yere kadar bilincin yerinde oluyor

Alıntıları Göster
    Soruma cevap gelmedi beyler ona göre yapcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İçmek ve sarhoş olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Rüya Görmek İstemiyorum!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-959295B3B

Soruma cevap gelmedi beyler ona göre yapcam

Alıntıları Göster
    ilginç .. deneyen varmı ,tecrübelerini paylaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbbbbbbbbbbbbburak

ilginç .. deneyen varmı ,tecrübelerini paylaşsın

Alıntıları Göster
    bu iş biraz astral seyehat olayına benziyor. eğer öyle birşeyse ki dikkatli olmakta fayda var. Arada kalırsan gümlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagacity

bu iş biraz astral seyehat olayına benziyor. eğer öyle birşeyse ki dikkatli olmakta fayda var. Arada kalırsan gümlersin.

Alıntıları Göster
    Deneyenler raporlarını iletirlerse çok sevineceğim. Çünkü hep bunun için uğraşmışımdır.
    100 rüyamdan 2 sinde bilinçli olabiliyorum anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Deneyenler raporlarını iletirlerse çok sevineceğim. Çünkü hep bunun için uğraşmışımdır.
    100 rüyamdan 2 sinde bilinçli olabiliyorum anca.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben denedim; gerçekten oluyor sadece konsantrasyon meselesi yazanı okuyup yapılması gerekeni yaptım saat 2 gibi yatağa yattım anlıma bır tane madeni para koydum ve konsantre oldum ne yapmam gerektiğini kafama iyice yerleştirdim ve şuanda ben hazırlık okuyorum sabaha kalktığımda 100 kelime ezberlemem gerekiyordu ve neredeyse çoğunu bilmiyordum sabah uyandığımda kelimelere önceden çalısmıs gıbı hısettım kendimi !!!
    Dipnot paranın sat 8 gibi düştüğünü hatırlıyorum saat 9 dada kalktım zatennn

• quote:

Orijinalden alıntı: i-take-in

Arkadaşlar ben denedim; gerçekten oluyor sadece konsantrasyon meselesi yazanı okuyup yapılması gerekeni yaptım saat 2 gibi yatağa yattım anlıma bır tane madeni para koydum ve konsantre oldum ne yapmam gerektiğini kafama iyice yerleştirdim ve şuanda ben hazırlık okuyorum sabaha kalktığımda 100 kelime ezberlemem gerekiyordu ve neredeyse çoğunu bilmiyordum sabah uyandığımda kelimelere önceden çalısmıs gıbı hısettım kendimi !!!
    Dipnot paranın sat 8 gibi düştüğünü hatırlıyorum saat 9 dada kalktım zatennn

Alıntıları Göster
    Bizim sınıfta bir oğlan vardı. O bunu yapıyordu. Rüya gördüğünü anladığı an, kopuyormuş. Bize anlattı dumur olduk.

• quote:

bunu şakadan dedin demi. Böyle bir şeye inanasim gelmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

bunu şakadan dedin demi. Böyle bir şeye inanasim gelmiyor :)

Alıntıları Göster
    benim rüyam tuhaftı rüyamda evliya olmuştum ve birilerinin kafasını gövdesinden ayırıyordum....
    bir rüyadada bakir olan beni uzaylılar kaçırıyordu,hemen çiftleşme deneyi yapalım dediler... ilk defa bakir bir dünyalı erkekle karşılaşıyorlarmış.......
    rüyada ellerinden zor kurtuldum yahu...... şimdi bu rüya bilinçli mi bilinç li değil mi?
    bunu anlayamadım........
    eğer bilinçli bir rüya ise onlardan kurtulmadan önce yine geleceğiz dediler...... ayvayı yedik........
    şimdi bu rüyadan sonra güsul abdesti farz mı değil mi? uzaylıların güsul abdesti alması gerekir mi? uzay gemisinde ne kadar dişi varsa rüyada....................
    şaka bir yana gerçekten bazı rüyalar gerçek gibi değil mi? uzun zaman etkisinden kurtulamıyoruz rüyadan...........
    mesela ben geçmişte bir rüya gördüm ve rüyada avize bakerken avizenin yanında bir kız vardı.... 8 sene önce görmüştüm....... sanırım aynı rüyayı 8 sene önce o kızda gördü.......... o da beni avizenin yanında görmüştür........
    ve rüyamda biri o kıza benim rüyamı kendim rüyaymış gibi anlatarak o kızı kandırdı........ bende rüyada beddua ettimmmmm............. bir daha o kızı kandıran kişinin çocuğu olmasın diye........
    ne acayip rüya değil mi?
    bir rüyam daha var 8 sene önce yada 5 sene önce rüyamda acıbadem century 21 yada ilhan ünlü emlakda canan yada neşe adında bir kadın çalışıyor.... sonra bu kadınlar bir polisle çıkmaya başlıyor.. rüyamda polis benim hakkımda rüyamda terörist diyor...... ve yani anlayacağınız fitne fesatla evlililik kurmaya çalışıyor rüyada......... rüyamda kadınları kandırıyorlar......
    ve ben işin tuhaf yanı rüyada müdahale edemiyorum.............. ne gerçekci rüya değil mi?
    bir bedduada rüyadayken o polise çektim..................
    işte gördüğünüz gibi bilinç altımızın ne getirdiği belli olmuyor......... ve rüyada olanlara müdahele edemiyorsunuz............
    çok tuhaf rüyalar değil mi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 20 Mart 2011; 21:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

benim rüyam tuhaftı rüyamda evliya olmuştum ve birilerinin kafasını gövdesinden ayırıyordum....
    bir rüyadada bakir olan beni uzaylılar kaçırıyordu,hemen çiftleşme deneyi yapalım dediler... ilk defa bakir bir dünyalı erkekle karşılaşıyorlarmış.......
    rüyada ellerinden zor kurtuldum yahu...... şimdi bu rüya bilinçli mi bilinç li değil mi?
    bunu anlayamadım........
    eğer bilinçli bir rüya ise onlardan kurtulmadan önce yine geleceğiz dediler...... ayvayı yedik........
    şimdi bu rüyadan sonra güsul abdesti farz mı değil mi? uzaylıların güsul abdesti alması gerekir mi? uzay gemisinde ne kadar dişi varsa rüyada....................
    şaka bir yana gerçekten bazı rüyalar gerçek gibi değil mi? uzun zaman etkisinden kurtulamıyoruz rüyadan...........
    mesela ben geçmişte bir rüya gördüm ve rüyada avize bakerken avizenin yanında bir kız vardı.... 8 sene önce görmüştüm....... sanırım aynı rüyayı 8 sene önce o kızda gördü.......... o da beni avizenin yanında görmüştür........
    ve rüyamda biri o kıza benim rüyamı kendim rüyaymış gibi anlatarak o kızı kandırdı........ bende rüyada beddua ettimmmmm............. bir daha o kızı kandıran kişinin çocuğu olmasın diye........
    ne acayip rüya değil mi?
    bir rüyam daha var 8 sene önce yada 5 sene önce rüyamda acıbadem century 21 yada ilhan ünlü emlakda canan yada neşe adında bir kadın çalışıyor.... sonra bu kadınlar bir polisle çıkmaya başlıyor.. rüyamda polis benim hakkımda rüyamda terörist diyor...... ve yani anlayacağınız fitne fesatla evlililik kurmaya çalışıyor rüyada......... rüyamda kadınları kandırıyorlar......
    ve ben işin tuhaf yanı rüyada müdahale edemiyorum.............. ne gerçekci rüya değil mi?
    bir bedduada rüyadayken o polise çektim..................
    işte gördüğünüz gibi bilinç altımızın ne getirdiği belli olmuyor......... ve rüyada olanlara müdahele edemiyorsunuz............
    çok tuhaf rüyalar değil mi arkadaşlar

Alıntıları Göster
    daha dün akşam rüyamda kaza yaptım tam camdan fırlayacakken uyandım

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Alıntıları Göster
    rüyamda yüksek sadakatla bırlıkte konsere cıktımmmm superdı artık hep cıkıorumm

http://www.youtube.com/yukseksadakattv

izleminiz lazım ve begemenizz yüksek sadaktın klibi yeni çekilmişş superr eurovision 1. bız zzz olucaszzz

• quote:

Orijinalden alıntı: myaaaaa

izleminiz lazım ve begemenizz yüksek sadaktın klibi yeni çekilmişş superr eurovision 1. bız zzz olucaszzz

Alıntıları Göster
    işin tuhaf yanı bu sabah hiç bir rüya görmedim........ ama altımda tuhaf bir ıslaklık hissettim........
    şimdi ey hoca güsul abdesti gerekir mi gerek mez mi derken meğer su yatağı patlamış
    şaka bir yana gerçektende bu rüya ne tuhaf bir şey ki bazen rüyada uçarken gerçektende uçuyoruz hissi geliyor.....yere çakılırkende insanın kalbi o kadar hızlı atıyorki tam çarparken birden uyanıyorsunuz.....
    (o tür rüyalarda yataktan düşen oldu mu hiç? )

• quote:

Orijinalden alıntı: myaaaaa

easy champ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

/>

odaklamana bağlı dostum niye omasın olur tabi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.