Şimdi Ara

Rüyada istediğimiz kişi olmak yada saçma sapan insan değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen bir rüya gördüm.Bilinçaltının ne acayip birşey olduğunu bir kere daha anladım.Taaaa kaç ay önce Conan'da Tommy Lee Jones ile dalga geçiyorlardı.Neyse ilk karakter Tommy reyiz.Ardından o gün (yani dün) Ronaldo'nun face sayfasında gözlüklü ve t-shirtli resmi vardı.2. karakter Ronaldo reyiz aynı kıyafetle.Birde tam aklıma gelmeyen biri vardı.İlk başta Tommy Lee Jones'ım.Onun gözünden görüyorum rüyayı.Ara sırada dışarıdan gösteriyor.Oyunlardaki gibi Gözleride sarı.Gözlerinin o renk olmasının sebebide büyük ihtimal kardeşimin yanımda Supernatural izlemesiydi.Orda sarı göz diye adlandırdıkları Lucifer vardı.Bilenler bilir.Neyse hepsinin nasıl rüyaya girdiğini çözmüş olduk.Tommy iken bir tane daha bilinmedik adamın yanına ışık hızıyla gidip adamı havaya kaldırıyorum ve kafayı parçalıyorum.Sonra bir anda Ronaldo arkadan ittiriyor.Reyiz rüyada bile şeklini koyuyor.Sonra tam onunla kapışacakken rüya bitiyor.Kesin alacaktımda onu.Sonuçta Tommy Lee Jones'un içine girmiş Lucifer'dım.Rüya bitti.Sonra düşündümde.Acaba bu hiç inanmadığım lucid,astral seyahat vs. gerçek mi?Olabilitesi var mı? Bazen çok değişik şeyler görüyoruz ve müthiş organımız beyin senaryoyu,kişileri seçip mekanı hazırlıyor hemde en gerçekçi şekilde.Inception'uda izledikten sonra bir gaz.Yarın biraz araştırma yapıcam.Hala inanmıyorum tabi Tek inandığım birşey var.Oda rüyaya güzel kız girerse affetmediğim ve sabaha her taraf batık şekilde uyandığımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 18 Temmuz 2013; 6:24:20 >

• Tamam.
  • Hmm.. Tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla okuma niyetiyle girdim de bu kadar uzun görünce hevesim kırıldı. konu ne hakkında bilmiyorum biri okursa özet geçsin
  • Tamam
  • Bilinçaltı sembollerle konuşur, ve günümüzde nereye baksak bakalım her tarafta subliminal mesajlar var. ve bilinçaltımıza işleniyor ve bizi yönetenlerin manipülasyonu altına girmiş oluyoruz.
  •  Rüyada istediğimiz kişi olmak yada saçma sapan insan değiştirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.