Şimdi Ara

ruyada ilginc seyler iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun en son gordugum ruyada annemi kaciriyorlardi bende onlari yakalamak icin kosturdum baya tam hatirlamiyorumda oyle boyle degil ruyamda bile bayilcak kadar kostum yani o kadarini hatirliyorum. Gece yattigimda hic bi agrim falan yoktu. Ama kalktigimda butun bacaklarim agriyor ve sanki hic uyumamis gibi uyudugum zamandan daha yorgun olarak uyandim. Aksam oldu hala bacaklarim agriyor ruyamda acayip kostum sadece bacaklarim agriyor. Bacagin ust on ve alt arka kisimlari galiba acaba gercekten kosmus etkisini yaratti mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Rusya diye okudum

• Benzeri şeyler başıma geldi, rüyamda bacağımdan köpek ısırdı uyandığımda itin ısırdığı yer sızlıyordu.

Yine millete yumruk atıyorum uyandım ellerim acıyordu, garip gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

Benzeri şeyler başıma geldi, rüyamda bacağımdan köpek ısırdı uyandığımda itin ısırdığı yer sızlıyordu.

Hocam bacak agrisi oyle boyle degil resmen yuruyemeyecek hale geldim suan sakatladim galiba kendimi . Gecer diye havuza gittim tik yok daha kotu oldu butun kaslar sertlesmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Benzeri şeyler başıma geldi, rüyamda bacağımdan köpek ısırdı uyandığımda itin ısırdığı yer sızlıyordu.

Hocam bacak agrisi oyle boyle degil resmen yuruyemeyecek hale geldim suan sakatladim galiba kendimi . Gecer diye havuza gittim tik yok daha kotu oldu butun kaslar sertlesmis.

Alla allaa

• Ruya gercege yansimaz gercekte olan bir sey ruyaya yansir. Ornegin yukaridaki arkadas yatakta dizini bir yere vurmustur acir ve ruya ona gore sekillenir. Sizin ruyanizda bu sekilde aciklanir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Alla allaa

Kendinizi asiri zorlarsiniz spor yapınca yada acayip yorulursunuz ertesi gun agrir ya oyle ama eklemleri yari yariya acabiliyorum yada kullanabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Ruya gercege yansimaz gercekte olan bir sey ruyaya yansir. Ornegin yukaridaki arkadas yatakta dizini bir yere vurmustur acir ve ruya ona gore sekillenir. Sizin ruyanizda bu sekilde aciklanir.

Aynen oyle ama bu arkadasin durumu birazdaha farkli sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Ruya gercege yansimaz gercekte olan bir sey ruyaya yansir. Ornegin yukaridaki arkadas yatakta dizini bir yere vurmustur acir ve ruya ona gore sekillenir. Sizin ruyanizda bu sekilde aciklanir.

Uyurken butun bacagimi kasacak ne yapmis olabilirim ki . Aradan 15 saat gecti hala agriyor bakalim sabah uyaninca ne olacak editlerim

• kasmışsındır arada banada oluyor. özellikle uyurken mutlu bir şey görsem bile bacağım kasılıyor genelde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.