Şimdi Ara

Rüyada, anaa ben rüyadım demek. (Lucid rüya hk.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rüyadaydım öyle normal şeyler saçmalıklar falan işte. Sonra dedim ki anaaaa lan ben rüyadayım falan sonra bilincim geldi rüyada. Vücudumun her yeri ilk önce karıncalaşmaya başladı ardından hissizlik hissi geldi. Lucid rüya görücem diye sevinmişken hoop yataktayım uyandım. Sizlere sorum bilincim yerine geldiğinde nasıl lucid rüyaya geçebilirim?

• Korkma veya heyecanlanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümü çok merak ediyorum aslında.

Bakalım bizi tam olarak ne bekliyor..

Bu lucid denen rüyayı belki 3 ayda bir görürüm,oda tam istediğimi yapacağım anda rüya sonlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Korkma veya heyecanlanma

Zaten öyle birşey yok (galiba yok hatırlamıyorum ki hmm)
  • İlk denemelerde heyecanlanman normal. Bir de, bir totem belirle kendine. Rüyada olup olmadığını çok daha rahat fark edebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Ölümü çok merak ediyorum aslında.

Bu lucid denen rüyayı belki 3 ayda bir görürüm,oda tam istediğimi yapacağım anda rüya sonlanır.

Sorma gitsin duygularını birde kontrol edebilsen
  • Bana çok sık oluyor. Hatta rüya sırasında "Ulan benim burada ne işim var? Nasıl geldim buraya? Ben kesin rüyadayım." diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyada gibi hissetmek
    7 yıl önce açıldı
    Lucid rüya göremiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

İlk denemelerde heyecanlanman normal. Bir de, bir totem belirle kendine. Rüyada olup olmadığını çok daha rahat fark edebilirsin.

Bizim buralarda bir okul var hergün en az 3-4 kere önünden geçerim. Rüyada bu okulun girişinde acayip acayip şeyler vardı(Fazladan duvar veya yapı). Dedimki bura böyle değil noluyoooo anaa rüyadayım ya la. Gibi bir şeyler geçti içimden sonra bilincim geldi. Uçup uçmamak gibi bir totem deneyeceğim tavsiyeniz için sağolun hocam.
  • Arada bir banada oluyor çoğunlukla hemen uyanıyorum ama bazılarında icraata geçebildim çok hoş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: En_Yaratıcı_Nick

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

İlk denemelerde heyecanlanman normal. Bir de, bir totem belirle kendine. Rüyada olup olmadığını çok daha rahat fark edebilirsin.

Bizim buralarda bir okul var hergün en az 3-4 kere önünden geçerim. Rüyada bu okulun girişinde acayip acayip şeyler vardı(Fazladan duvar veya yapı). Dedimki bura böyle değil noluyoooo anaa rüyadayım ya la. Gibi bir şeyler geçti içimden sonra bilincim geldi. Uçup uçmamak gibi bir totem deneyeceğim tavsiyeniz için sağolun hocam.

Ne demek, rica ederim. Ruyalarimda su zamana kadar bir seyin olmasi gerektigi gibi oldugunu hic gormedim zaten ben.

• quote:

Maalesef rüyada daha onceden yasamadiginiz hic bir seyi yasayamazsiniz

@cyftl profil foto-mesaj uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennickolmusum -- 8 Haziran 2014; 2:26:26 >
  • ulan harbi bazen o kadar güzel rüyalar görüyom ki tam anlıyom kendimi kontrol etmeye başlıyom o sırada uyanıyom çok sinir bozucu bir şey 1 saat daha uyusam neler neler yapacamda işte
  • birkaç kez başa gelen durum. olması gerekenden çok mutlu veya olmaması gerektiği kadar mutsuzsam rüyada, bir an için "kesin rüya görüyorum." diyerek uyanıyorum. cidden bak, 2 ay içinde 3 kere oldu bu. neymiş ki? hastalık falan mı? olması gerekenden fazla komplo üretiyorum, sanırım bu da rüya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennickolmusum

quote:

Maalesef rüyada daha onceden yasamadiginiz hic bir seyi yasayamazsiniz

@cyftl profil foto-mesaj uyumu

Alakası yok bence ben bi ara rüyamda büyük bi demirin üstüne düştüğümü gördüm yüz üstü kısacı ölüyodum tam düştüğüm anda uyandım daha önceden düşmüş olsam ölürdüm heralde Ya da demek istediğinizi yanlış anladım.

• rüyada oldugumu anladığımda uyanıyorum anasını satim sonra devam edeyim diye tekrar yatıyorum ama baska rüya görüyorum bu sefer
  • Rüyada tam kızla icraata geçicem, takkk ! Bilincim yerine geliyo kendime diyorum 15 saniye sabret diye sıkıyorum, yok olmuyo kahrolası gözlerimi açtığımda yatakta buluyorum kendimi :D

• Biraz saçma olacak ama rüyada olduğunu anladığın zaman bunu rüyaya belli etme seni dışarı atıyor Akışına bırak sana ne yaptırmak istiyorsa yap böylece daha uzun süre rüyada olduğunu bilerek rüya görebilirsin ama bazen rüyayı çok uzatmak sıkıntılı olabiliyor örneğin güzel mutlu bir rüya sen rüyada olduğunu anlayıp rüyayı bozmaz isen kötü bir kabusa dönüşebilir rüya korkunçlaştıkça çıkmak daha zor oluyor. Yada ben öyle hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

Biraz saçma olacak ama rüyada olduğunu anladığın zaman bunu rüyaya belli etme seni dışarı atıyor Akışına bırak sana ne yaptırmak istiyorsa yap böylece daha uzun süre rüyada olduğunu bilerek rüya görebilirsin ama bazen rüyayı çok uzatmak sıkıntılı olabiliyor örneğin güzel mutlu bir rüya sen rüyada olduğunu anlayıp rüyayı bozmaz isen kötü bir kabusa dönüşebilir rüya korkunçlaştıkça çıkmak daha zor oluyor. Yada ben öyle hissediyorum

Aslında çok doğru. Ben rüyada olduğumu fark ettiğim an durdum ve düşündüm. Normalde yürüyordum ve birden durdum.

• Dün gece rüyamda asansörde sarışın bi kızı biçiyordum, ama çok gerçekciydi, sonra dedim lan rüya bu, bi biptir git, gece gece hallendim dedim kız ortadan kayboldu asansörün halatı koptu acile zar zor yetiştim, forumca zor durumdayız.
  • Yaklaşık 3 aydır rüya görmüyorum daha doğrusu uyanınca hatırlamıyorum bir sorun mu var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.