Şimdi Ara

rüya gördüm gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben rüya gördüm.ilk başta sanırsam ayrı ayrı 3 kızla cinsellik yapıyordum.sonra biriyle yaparken kız patlıyordu diye birşey hatırlıyorum.bunlar en son beni bırakıyordu.neyse asıl ilginç olan bu değil.2. rüyada 3 kişiyle herhalde bir adamın evini basmaya gitmiştik.ama tipim gerçek hayattaki ben değilim başka birisi yakışıklıda başka birisiydi.çok önemli ps3 e benzeyen bir alet vardı.en son yanımdaki herkes öldü kel ps3 e benzeyen aletin sahibi adamıda öldürdüm ps3 benzeyen aleti aldım siyah çantaya attım.tam kapıdan çıkıyordum ki kapının gözünden baktım polis aç kapıyı dedi.neyse başka yerden çıktm.bir kaç polis vardı.stunların arkasına saklandım.polis oraya geçince stunun diğer tarafına ve diğer stuna geçtim.en son yukarı çıktım yukarda biraz rahatça yürüdüm.en son bizim okulun orda oraya benzeyen bir yerde polisler sarmıştı ve ordan çıkarken ps3e benzeyen alet küçüldümü ne oldu çantaya attım polis üstümü ararken birşey oldu malikanede buldum kendimi.o alet sayesinde iş dünyasında öncü fikir türünde şeyler bulup çok zengin oldum.hatta bir fikri o alete küçülmüş haline attım diye hatırlıyorum ama herhalde büyük haliylede bu diyeceğim yani alet ordan güzel fikirler ortaya çıkarıyor oluyordu.bu ps3e benzeyen alet herhalde büyülüp küçülebiliyordu.kimse görmesin diye aleti yastığın arkasına attım sonra daha derin bir yere mi düştü ne oldu alet.neyse herhalde arada karı kızda götürüyordum bu malikanede .ama hep alet bulunur korkusu yaşıyordum.neyse iyi para kaldırmıştım 500 milyon dolar kaldırmıştım dahada kaldırdığım vardı herhalde bu aletten.korumalarım falanda vardı.ama malikenin benim bulunduğum yerde ya yoktu yada çok az vardı.neyse en son bir kız aleti mi bulacaktı ne oldu ve aleti vücudumun içine falan attım onla herhalde ne yapacaklarını tahmin edebiliyordum.ve o kızı öldürdüm üstüne birde ölüsünü s.ktim.neyse ben bu alet tehlikeli olacak ben bu aleti ortadan kaldırmalıyım dedim.ve siyah bir arabaya bindim zenginlerden olarak keyfine sürer gibi yaptım ve bu arabayı satınca büyük olunca ps3 küçük olunca adın hatırlamadığım bir oyun aracına benzeyen aletten kurtulacaktım.çantada küçülebiliyordu herhalde.ve malikeneden önce polislerin sardığı yerdeki gibi çantaya attım çantayı arabada bir yere attım sonra o ordan ben mi yaptım yoksa kendiliğinden mi düştü bilmiyorum arabanın alt kısmına alttaki boruların olduğu yere veya oralarda bir yere geldi.en son arabayı satın alacak birisi vay efenim efendim sen mi geldin kimsin gibisinden birşey dedi.bende dedim ki kurnaz bir ifadeyle insan kaynakları ceosuyum dedim rüya orda bitti.yorumlayacak var mı rüyalar ilginç olur ama gerçekten ilginç bir rüya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürcan4 -- 8 Aralık 2013; 6:47:19 >

• Sabah sabah '' ben rüya gördüm.ilk başta sanırsam ayrı ayrı 3 kızla cinsellik yapıyordum '' burdan sonrasını kaldıramam diye düşünüp okumayı bıraktım
    bence sen cinsellik yapmaya devam et, hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISEE

Sabah sabah '' ben rüya gördüm.ilk başta sanırsam ayrı ayrı 3 kızla cinsellik yapıyordum '' burdan sonrasını kaldıramam diye düşünüp okumayı bıraktım
    bence sen cinsellik yapmaya devam et, hadi

devamınıda oku asıl rüya bu değil.2. rüya daha değişik.
  • sana yol görünüyor
  • Kaba etin beyine etkisi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up up 111!
  • Adamda ölü fantezisi var.Ölüyü şaapmış.Ne yaptın gece deepwebe'e felan mı girdin
    Rüya tabirleri sözlüğüne baktım dötünüz açıkta kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 8 Aralık 2013; 10:37:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan1024

Adamda ölü fantezisi var.Ölüyü şaapmış.Ne yaptın gece deepwebe'e felan mı girdin

yok la rüya ne ölüsü ne şeyi.böyle bir şeye eğilimim var mı yok mu bilmiyorum herhalde yoktur ama böyle birşey yapmam.
  • 5 vakit içerisinde yatağınızda bir ıslaklık hissedeceksiniz. 1. rüyadan bunu çıkardım.
  • Sabah sabah bu ne uzun yazıdır arkadaş ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.