Şimdi Ara

Rusyada okuyorum merak ettikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • volgagrad devlet üniversitesinde maliye okuyorum arkadaşlar buyrun sorun

rusyada rep dinlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erselow -- 18 Temmuz 2017; 16:11:20 >

• Rus diyince akla kız gelir. Kızlar gerçekten güzel mi? Orda kızlar abazan oluyormuş doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi ruble tl karşısında değersiz ya hani diyorum ki orda mesela kola kaç ruble ekmek kaç ruble et kaç ruble?

• Sibirya taraflarının kızlarını görseniz bitersiniz felaket ama 16~25 yaş arası güzeller 30undan sonra babuşka oluyorlar ayrıca abazan değiller sadece poh-pohlanmadıkları içi egolu değiller.

TL/Ruble değersiz değil ki Rubleden 0lar atılmadıgı için öyle geliyor bizim eski paralar gibi 6 sıfırlıken düşün dolar 2milyondu 0ları attık 2lira oldu..Malboro 7.5-8 lira dana kıyma 25 lira ekmek yanı 1.5 lira
  • Erselow kullanıcısına yanıt
    Sibiryalı kızlarla nasıl tanışabiliriz hocam? Birde esmer erkeklerin rus kızlarının ilgisini çektiği doğru mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Sibiryalı kızlarla nasıl tanışabiliriz hocam? Birde esmer erkeklerin rus kızlarının ilgisini çektiği doğru mu?

hocam rusya bilmen gerek çünkü ingilizcem var karı kız düşürürm deme hiçbir allahın kulu bilmiyor ingilizce. bunu sana kim söyledi esmersen ve rusyada yaşıyorsan allah yardım etsin 15dkda bir militta durdurur omon dokumente sorar kiralık ev vermezler insanlar sana soğuk olur gopnikler sataşır sürekli çünkü dağıstan-kafkasyalı sanarlar.Vaziyet buyken hoşlantı olacakları sanmıyorum belki kazakistan krayında yaşanlar hoşanır bilemem denk gelmedim gerçi para varsa zenci olsan ohooooo

• Hocam Rusyadan 1 kızla tanışmıştım kızla iyi hoş tanıştık muhabbet falan ettik whatsappımı verdim geri dön bana diye 1 aydır ses yok Bir de 18 yaşında bir kızın bakire olma olasılığı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende bunu merak ediyordum sağolun.

• ahmetgms123 A kullanıcısına yanıt
    Rusya'da her 100 kişiden 88i bayan sen düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgms123

Hocam Rusyadan 1 kızla tanışmıştım kızla iyi hoş tanıştık muhabbet falan ettik whatsappımı verdim geri dön bana diye 1 aydır ses yok Bir de 18 yaşında bir kızın bakire olma olasılığı ?

whatsapp kullanmıyorlar pek ondan olabilir ayrıca diğer sorunu bilemicem

Hocam o zaman niye antalyada Türkiyede kimsenin yüzüne bakmadığı esmer tipler rusları kaldırıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdellBeckhamJr

Rusya'da her 100 kişiden 88i bayan sen düşün

Hocam öyle de baya güzeldi :D
  • Yere düşen rusları ne yapıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka bir yana oralarda hava sıcaklığı nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay düşüyor mu orada forumca gelelim yetti gali

• quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Hocam o zaman niye antalyada Türkiyede kimsenin yüzüne bakmadığı esmer tipler rusları kaldırıyor?

hocam türkiyeye tatile gelen kızlar 3. sınıf kızlar kezben gibi onlar servet avcısıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Şaka bir yana oralarda hava sıcaklığı nasıl?

bu aralar yağmurludur ama türkiyedeyim şuan.. hava kışın aman tanrım çok kuru soğuk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erselow -- 18 Temmuz 2017; 16:0:12 >
  • Rusya'daki üniversitede nasıl kabul aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßreaking ßad

Rusya'daki üniversitede nasıl kabul aldın?

TORFL (test of Russian as a foreign language) sınavına giriyosun sonra işte standart dokumenteleri ayarlayıp krayniy srok olayı var son teslim tarihi o zamana kadar bırakıyosun onlar dönüyor sana kabul aldın almadın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

Kolay düşüyor mu orada forumca gelelim yetti gali

kolay düşmüyor türkiyeli erkeklerle dalga geçiyorlar zaten kendi aralarında.. antalyada düşürdüğünüz sandığınızlarda sibiryanın ücra oblastından gelmiştir..irandan gelen kadınlar misali
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.