Şimdi Ara

Rusya'ya CS:GO yasaklansın !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bunlar kadar oyunu berbat eden bir millet yoktur.
    Şimdi bir tanesinin yüzünden 30 dakika ban yedim. CS:GO'yu bırakıyorum.
    Dota'yı rezil ederler, CS'yi rezil ederler. Yahu cinnet geçirdim. Ev halkını bunlara sövecem diye uyandırdım.
    Bunlara bu oyun yasaklanmadığı sürece oynanmaz. Ne pislik bir şey bunlar ?

• teknik olarak imkansız, banana matchmaking picker vardı bi ara şuan ne durumda bilmiyorum araştırın
  • oyunda sadece 2 ırktan toxic oyuncu mevcut yasaklanacaksa bu ikisine yasaklasın ; ruslar + türkler
  • Oyunu ele gecirmis adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size de denk gelmiştir daha önce, geçen gün solo rekabetçi girdim takımdaki diğer 4 kişi ispanyoldu. ısınmada adamlar kendi aralarında ispanyolca konuşurken, ispanyol olmadığımı söyledim. adamlarda oyuna ve oyuncuya o kadar saygı var ki kendimi farklı bir oyundan solo olarak oynuyorum zannettim. adamlarda ne trolleme ne dalga geçme hiçbir toxic davranış olmadı. info verecekleri zaman ingilizce onun haricinde kendi dillerinde konuştular. karşı takımda bir tane şüpheli adam olmasına rağmen en ufak bir laf dalaşı yaşanmadı. adamlar girdiler oyunlarını oynadılar ve çıktılar. o kadar imrendim ki. sadece normalde 40-50 arası olan pingim sunucu yüzünden 100-110 civari seyretti. eğer ping sıkıntısı olmasaydı bu adamlarla oynamak için ne gerekiyorsa yapardım. sanırım rusların ve türklerin ortak sıkıntısı coğrafi nedenler. medeniyet uğramamış bu coğrafyaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

oyunda sadece 2 ırktan toxic oyuncu mevcut yasaklanacaksa bu ikisine yasaklasın ; ruslar + türkler
    +1000
  • yasaklama diye bişey olamaz. ben ne ruslar gördüm türklerden on kat iyi oynayan... trollse troll adamların reel yaşantısı bu zaten. gün boyu evde eşlerini bekleyip vodka içen eğlenen bi erkek kitlesi var orada.

Ha PUBG veya LOL deki gibi sunucular olsa mesela gireceğimiz ülke sunucusunu seçecek olsak güzel olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    cs:go ün yapmış klanlar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşüncen saçma rusların hepsi sanki öylemi? Nasıl türklerde kötü varsa ruslarda da var bana kalırsa da türkler yasaklansın böyle illet ırk yok şunlar yüzünden ırkımdan soğuyorum.
  • Türklere laf edenler herhalde tahmin ettiğim kesin. Türkler kadar iyi aime sahip ırk göremedim ben oyunda. Her ırkın trollü var. Ruslar Troll, Türkler troll ve Almanlar da hileci olarak biliniyor. Ben yabancılarla konuştuğum da Rus ve Almanlardan şikayetçiler. İtalyanlar da neredeyse hiç CS oynamıyorlar ama onlardan da arkadaşlarım oldu. Rus ve Almanlardan şikayetçiler. Türklerde yüksek elolarda ve faceit-eseadaki insanlar ciddi oynuyorlar bu oyunu.

• ruslar adamın dibidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Titan.pro

Türklere laf edenler herhalde tahmin ettiğim kesin. Türkler kadar iyi aime sahip ırk göremedim ben oyunda. Her ırkın trollü var. Ruslar Troll, Türkler troll ve Almanlar da hileci olarak biliniyor. Ben yabancılarla konuştuğum da Rus ve Almanlardan şikayetçiler. İtalyanlar da neredeyse hiç CS oynamıyorlar ama onlardan da arkadaşlarım oldu. Rus ve Almanlardan şikayetçiler. Türklerde yüksek elolarda ve faceit-eseadaki insanlar ciddi oynuyorlar bu oyunu.
    Tüm yazdıklarına katılmakla beraber, özellikle son cümlen kesinlikle doğrudur efenim.
    Misal geçen öyle bir oyun atayım diye girdiğimde şansıma takımıma 4 tane Türk geldi.
    Çocuklara helal olsun on numara oyun oynadık. Şu yabancılarla konuşma kesimi ise tecrübeyle sabittir.
    Danimarka'dan kız arkadaşım var. O da aynı şeyi söylüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Tüm yazdıklarına katılmakla beraber, özellikle son cümlen kesinlikle doğrudur efenim.
    Misal geçen öyle bir oyun atayım diye girdiğimde şansıma takımıma 4 tane Türk geldi.
    Çocuklara helal olsun on numara oyun oynadık. Şu yabancılarla konuşma kesimi ise tecrübeyle sabittir.
    Danimarka'dan kız arkadaşım var. O da aynı şeyi söylüyordu.

Alıntıları Göster
    çok haklısınız, bende her pazar bi italya yapmadan kendime gelemiyorum
  • Lafı çarpıtma.

• quote:

Vitaliy mesaj attı, bütün RUS iplerini banlamışlar.

Şuan belki bir Rus forumunda şu Türkler kadar troll ırk yok hepsini banlayalım diyor?
  • Titan.pro kullanıcısına yanıt
    Supreme, global ve faceit-esea oynayan türk oyuncuları kenara bırakıyorum.Diğer kesimin en az %85i hile tecrübe ile sabittir.
  • türkler de yasaklansın diyen kişiler de toxin in kralı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

türkler de yasaklansın diyen kişiler de toxin in kralı bu arada.
    Onları zaten umursamıyorum.
    Elosu yüksek kişilerin daha samimi yorumlarını bekliyorum. Türkiye'den de zaten toxic çıkmıyor değil. Fakat hiç mi dünyada ki piyasayı bilmiyor bunlar, anlamış değilim.
  • quote:

Elosu yüksek kişilerin daha samimi yorumlarını bekliyorum. Türkiye'den de zaten toxic çıkmıyor değil. Fakat hiç mi dünyada ki piyasayı bilmiyor bunlar, anlamış değilim.

Alıntıları Göster
    rütbem supreme-global zaten ne elosu istiyon xantaresi falan mı çağıralım aydınlanman için?

edit ; öyle üst taraflarda mesaj atanlar gibi boosted falanda değilim solo girerek çıktım o ranklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 15 Temmuz 2018; 17:33:1 >

• quote:

Alıntıları Göster
    tam olarak elosu yüksek kişilerden bahsediyorum. faceit 10 level ,rütbesi global olunca kendini kral sananlar çok bu forumda.

veya mm de global olunnca en iyisi oymuş gibi davranan...2014-15 den bu yana rütbem global,ara sıra rütbe silinince attıgımda supreme atıyordu onun harici düşmüyordum, rahatlıkla söyleyebilirim ki her maçta emir vererek konusuyorlar,adam vuramayınca sövmeye baslıyorlar. tabii arada sırada çok iyileri cıksa da genel olarak böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

tam olarak elosu yüksek kişilerden bahsediyorum. faceit 10 level ,rütbesi global olunca kendini kral sananlar çok bu forumda.

veya mm de global olunnca en iyisi oymuş gibi davranan...2014-15 den bu yana rütbem global,ara sıra rütbe silinince attıgımda supreme atıyordu onun harici düşmüyordum, rahatlıkla söyleyebilirim ki her maçta emir vererek konusuyorlar,adam vuramayınca sövmeye baslıyorlar. tabii arada sırada çok iyileri cıksa da genel olarak böyle.

Alıntıları Göster
    Aslında demek istediğini şimdi anlamış olarak hak veriyorum. Bu açıdan düşünmemiştim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.