Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki şey sıkıntısı olurmu türkiye adresi girsem falan
  • Herkese merhaba;
    Öncelikle konu güzel hazırlanmış hazırlayan arkadaşa teşekkürler. Bir kaç sorum olucak Şimdi ben vpn üstünden hesabı açtım ama bu plati.ru konusunda hiç bilgim yok.Şöyle bir link buldum;

http://plati.ru/itm/WoW+-+complete+set+%2830+days+%2B+TBC+%2B+LK+%2B+CT+%2B+MoP+%2B+WoD/1450158

Bu işimi hayli hayli görüyor sanırım. Rusya üsütnden açtığımız hesaba EU'dan ya da Eu için aldığım keyleri de girebilir miyim? Yani blizzard eu dan alacağım keyler hesapta kullanılır mı?
    Son olarak arkadaşımın refi üstünden rus hesabı nasıl açılır?
    Zahmet edeip cevap veren arkadaş(a)lara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 11 Aralık 2015; 14:50:25 >

• EU keyleri ve RU keyleri ayrı olduğu için servera göre alıp onu girmeniz gerekmektedir. Arkadaşınız oyun içinden mailinize raf isteği yollayacak sizde felen linkten rusya lokasyonlu hesap açacaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler hocam. Ru lokasyon hesap benim için daha avantajlı olucak zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 12 Aralık 2015; 11:07:11 >
  • Kesinlikle

• Enpara kartla almaya çalıştık sorun yaşadık olmadı, alacak olan varsa paypaldan şaşmasın.

• RAF sorularıma konuda cevap bulamadım.
    Eu dan bir mail e RAF isteği gönderip Rusya lokasyonlu hesap açsam sadece battlechest (wod u satın almadan), platini.ru dan alınan 2 aylık prepaid i girsem bu hesaba, benim kendi eu hesabıma 1 ay + mount gelir mi?

yani;
    1) EU dan RU'ya raf oluyor mu?
    2) Sadece battlechest alındığında raf oluyor mu?
    3) Oyun süresini battle.net üzerinden değil de prapiad kodu girince raf ödülleri geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherleon -- 14 Aralık 2015; 15:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherleon

RAF sorularıma konuda cevap bulamadım.
    Eu dan bir mail e RAF isteği gönderip Rusya lokasyonlu hesap açsam sadece battlechest (wod u satın almadan), platini.ru dan alınan 2 aylık prepaid i girsem bu hesaba, benim kendi eu hesabıma 1 ay + mount gelir mi?

yani;
    1) EU dan RU'ya raf oluyor mu?
    2) Sadece battlechest alındığında raf oluyor mu?
    3) Oyun süresini battle.net üzerinden değil de prapiad kodu girince raf ödülleri geliyor mu?

RaF konusunu hiç bilmiyorum hocam ama Eu'dan Ru'ya raf atılıyor

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

1) eu dan ru ya raf oluyor.
    2) full paketi almanız gerekiyor.
    3) prapaid card girincede raf ödülleri oluyor.
    4) raf ödülleri için işlemi yaptıktan 1 hafta sonra, game time otomatik olarak yükleniyor.binek mailinize geliyor.
  • arkadaşlar legion rusya üzerinden ne kadara ön satışta?
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Galiba 80 tl civarındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Galiba 80 tl civarındaydı

teşekkürler :)

aylık ödeme ne kadardı rusya üzerinden onu hatırlıyor musunuz?
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    2 aylık 37 falandı galiba

• Ininal ile alanlar Rusya adresi girip sorunsuzca almis, fakat onlarin kartina adres kayitli degil. Ama ben ininal karti ilk aldigimda butun bilgilerimi (Turkiye'deki adresim de dahil) ininal'in sitesinden kartima kaydetmistim.

Sžimdi sorum su, ben satin alirken Rusya adresi mi girecegim yoksa Turkiye mi?

Eger sorun cikacaksa kredi kartim ile alayim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 5 Ocak 2016; 14:06:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    Fark olmaz hocam . İkisinede onaylıyorlar

Yarın alıyorum o zaman, çok teşekkürler

• Edit: Oyunu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 6 Ocak 2016; 23:47:50 >
  • Selam arkadaşlar . Rusya üzerinden wow keyi almıştım uzun süredir sıkıntısız bir şekilde oynuyorum aynı acount üzerinden diablo 3 üde rus keyi ile alsam sıkıntı çıkarmı sizce . Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Selam arkadaşlar . Rusya üzerinden wow keyi almıştım uzun süredir sıkıntısız bir şekilde oynuyorum aynı acount üzerinden diablo 3 üde rus keyi ile alsam sıkıntı çıkarmı sizce . Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim .

Diablo 3 rus keyi benim bildiğim kadarı ile yok hocam . Region-free olması gerek d3'ün kodları
    Hocam anlatımda hata yaptım galiba pardon . Ip adresimi değiştirip rusya üzerinden eubattle a giriş yapınca diablo 3 999 ruble yani 39 tl ama ip adresi değiştirmeden giriş yapınca diablo 3 19,99 euro yani 65 tl civarında oluyor . Yani Ip adresimi değiştirip alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı ona emin olamadım .
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.