Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam garanti bankasından sanal kart açtım 100tl internet alışverişinede açık
    kredi kartıyla satın alma özelliğini kullanıyorum bilgilerimi giriyorum telefonuma mesaj da geliyor fakat en son

Transaction declined.
    If you use this card again, please, be sure to check:
    credit card data (card number, CVV/CVC, exp. date);
    credit card balance;
    if the card is suitable for use on the Internet.

bu hata kabul etmiyor

bu arada vpn nin satın alırken açık olması şartmı?
    vpn açıkkende denedim olmadı
    acaba kart ruble ile alışverişemi kapalı öyle bişey olabilirmi
    daha önce dolar üzerinden farklı sitelerden alışveriş yapmıştım hiç sıkıntı çıkmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartman91 -- 13 Kasım 2015; 11:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman91

hocam garanti bankasından sanal kart açtım 100tl internet alışverişinede açık
    kredi kartıyla satın alma özelliğini kullanıyorum bilgilerimi giriyorum telefonuma mesaj da geliyor fakat en son

Transaction declined.
    If you use this card again, please, be sure to check:
    credit card data (card number, CVV/CVC, exp. date);
    credit card balance;
    if the card is suitable for use on the Internet.

bu hata kabul etmiyor

bu arada vpn nin satın alırken açık olması şartmı?
    vpn açıkkende denedim olmadı
    acaba kart ruble ile alışverişemi kapalı öyle bişey olabilirmi
    daha önce dolar üzerinden farklı sitelerden alışveriş yapmıştım hiç sıkıntı çıkmamıştı.

Kart bilgilerinizi doğru girdiğinizden , kart'ta bakiye bulunduğundan ve kartı internet alışverişine açık olduğundan emin olun diyor hocam . Kart ile ilgili bir sorun var galiba , daha dün kendi kartımdan game time aldım Blizz kaynaklı değil gibi sorun . Vpn'nin açık olması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 13 Kasım 2015; 11:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam vpn ile deneyince
    Transaction has been declined
    diye bi hata veriyor bilgileri girdikten sonra hideman kullanıyorum başka bi program önerebilirmisin onunla deneyim.
  • quote:

hocam vpn ile deneyince
    Transaction has been declined
    diye bi hata veriyor bilgileri girdikten sonra hideman kullanıyorum başka bi program önerebilirmisin onunla deneyim.

Ben hideman'i kullanıyorum hocam başka bilmiyorum

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    hocam ben o siteden alamadım. rusya hesabı acıp battle.net den battlechest aldım 3-4 saat sonra banladılar normalmi?
  • quote:

hocam ben o siteden alamadım. rusya hesabı acıp battle.net den battlechest aldım 3-4 saat sonra banladılar normalmi?

Banladılar derken ? Yazıları yazarken daha açıklayıcı olurmusunuz hocam

• tamam hocam kusura bakma ticket attım para bankadan geçmemiş hesaplarına o yüzden hesabımı kitlemişler.bende rus hesabı açıp aldığım için banlandığımı sandım.
  • Arkdşlar nedir bu sistem tam anlayamadm benm şimdi wowda euda hesabım var eu ucuz gametime alablrmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Murt82

Arkdşlar nedir bu sistem tam anlayamadm benm şimdi wowda euda hesabım var eu ucuz gametime alablrmiyim

Hayır
  • Beyler konu 2014'de açılmış da hayla geçerli mi bu sistem ? Ona göre sizin dediğiniz gibi çekip başlıycam oyuna ama eu'dan oynuyamazsam aldıktan sonra herşey biter benim için :D
  • Greetings,

We were unable to complete your recent purchase.

Product: The Complete Collection
    Order ID: *********

Due to this, your payment authorization has been reversed. Since we were unable to complete this purchase, the product has been removed from your account.

Your game account may be locked until the transaction can be reprocessed. For assistance with reprocessing this transaction, please submit a support ticket:https://battle.net/help/

Regards,

Customer Service

Bu Tarz Mail alanınız oldumu beyler.
  • rus hesabıyla alınmış acc var ucuza almıştım geçen yazın başında ama 10 gün oynayıp bırakmıştım euda açık hesap şimdi ucuza gametime alabilirmiyim plati.ru da ki kodlar işe yararmı?
  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Zaten bildiğim kadarıyla plati.ru'dan almanız gerekiyo. G2A'dan RU olarakta alabilirsiniz ama 2 aylık şeklinde vardi 2 yerde de en son.

• Merhaba arkadaslar, battle.nette ulke rusya gozukuyor para birimide ruble, battlechest kodunu girince assagidaki hatayi veriyor. Sorun koddami acaba yoksa yanlis bisey yapmis olabilir miyim.
    An error has occurred.
    The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolee -- 23 Kasım 2015; 11:20:08 >
  • shaolee S kullanıcısına yanıt
    Hocam kod yanlış diyo, kodu doğru yazdığınızdan kodun RU kodu olduğundan ve kodu girerken vpn açtığınızdan emin olun

• hocam race değiştirme olayı plati.ru'da var mı ? yoksa clientten mi almamız gerekiyo ve fiyatının kaça tekabül ettiğini bliyo musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Zaten bildiğim kadarıyla plati.ru'dan almanız gerekiyo. G2A'dan RU olarakta alabilirsiniz ama 2 aylık şeklinde vardi 2 yerde de en son.

vpn ile girdiğim zaman ucuza albiliyorum ama plati.ru da daha ucuz hesap eu da şimdi plati ru dan alınca eu daki hesabıma ekleyebilirmiyim ?
  • Overmedia kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamadim hocam

• Client'ten almalısınız , vpn'yi açıp client'e girin fiyatlar ruble üzerimden olucak oradan alın

• blizzard indirim yapmış wow battlechest 5 euro,wod 15 euro şuan eu için.
    plati.ru üzerinde fiyatlar aynı ama blizz indirim yapınca oradaki fiyatlarda düşüyor mu ?
    vizelerde var zaten bekleyip almak daha mantıklı sanırım

edit : indirim 4 ocak 2016 ya kadar devam edecekmiş. mutlaka plati.ru üzerinden de indirim olur herhade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 24 Kasım 2015; 23:51:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.