< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 (101. sayfa)
-
-
Vay vay vay . Ben böyle ifşaa duymadım , olaya bak :
Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, Mart 2022'de İstanbul'da yapılan barış görüşmelerinde Ukrayna'nın anlaşma imzalamaya ikna olduğunu ancak ABD'nin buna "izin vermediğini" açıkladı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silah şirketleri yine devrede. Adamlar işini biliyor.
-
ruslar yeni kamikaze drone yapmışlar
Defense TVyoutubeAccording to Russian media reports, the Aeroscan company, previously known as ZALA Group specializing in the research and manufacturing of unmanned vehicles, has recently unveiled a novel domestic kamikaze drone, which is showcased under the name "Italmas". The name Italmas is from Udmurt, which translates to "flower". The new loitering munition, also referred to as Izdelie 54, is being touted by the Russians as an upgraded iteration of the Lancet kamikaze drone. So, how effective is this new drone, and what are its capabilities?https://www.youtube.com/watch?v=j9tuB0U2H9Q&ab_channel=DefenseTV -
Stoltenberg 2023 Nisan ayında yaptığı açıklamada Ukrayna'ya yapılan yardımın 165 milyar dolar olduğunu söylemişti. Aradan yaklaşık 6 ay geçti. Yapılan yardımlar 200 milyar doları bulmuştur.
200 milyar dolara yaklaşık 133.000( Yüz otuz üç bin) T72 tankı alınabildiğini hesapladım.
200 milyar dolara 3150 civarında yeni F16 alınabiliyormuş.
ABD ekonomik bir dev. Aşağıda ABD'ye ait bir F16 var
-
Şu ukraynaya aZe iti kovan dron satsa biz Türklerden daha fazla silah alsalar iyi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vatan millet sakarya
aralarında zelensky'nin de bulunduğu, çoğunluğu ukraynalı yahudi siyasetçilerin amerika, ingiltere gibi ülkelerde mülklerinin videoları çekilmiş. ölen ölsün; vatan millet sakarya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
siyonist satılık köpek ne olacaktı ki ne beklenebilir ki
adamların 15 temmuzu seçimle zelenskinin başa gelmesiymiş herkes yeni fark ediyor olayları
-
alıntı uyarısı gelmiyor nedense.
ben en başında yazdım, analizi çaktım, ama uyanan pek olmadı. son dönemde ukrayna çevresinde estonya letonya slovenya polonya, %95 orthodoks hristiyanken bu adamlar son dönemde yahudi başkanvekilleri çıkarmışlar. bunu garipseyen bir ben değilim sanıyordum, evet bir çok kişi farkında değilmiş. bulgaristan'da da son seçim yahudi eski maliyeciyi başkan yapmışlardı. bu ülkelerden hep ukrayna'ya silah gitti ki letonya ve estonya'nın yemeye parası yok hala silah alıp amerika'dan ukrayna'ya gönderme derdineler. lakin pek faydası yok. ruslar, 4 ayda ukraynanın aldığı topraktan %60 fazlasını zaten doğu cephelerinde aldı.
konuya dönecek olunursa :
stratejik bir tepeyi doğu cephelerinde almış rus destekli lnr ve dnr birlikleri. buraya hiç hesapta olmayan son 11 leoparddan ikisini göndermişlerdi. onları da öne süremiyorlar. mayınlı tarlalara rağmen ruslar çok iyi ilerlediler. adeevka'yı ablukaya alıp ikinci bir bakhmut yapacaklar ukrayna için.
bazıları hala "amerıga böyük ehonomig göç" diye atıp tutsun ama amerika sadece nisan ayında 600.000.000.000 (milyar) dollar cari açık verdi. yani ekonomisi geriledi sadece bir ayda. totalde bu yıl cari açık için 3.000.000.000.000 (trilyon) dollar daha açılacağı ön görülüyor. totalde 36 trilyon dolara ulaşacak bir açıkdan söz edebiliriz.
bu bağlamda altta : Mart Haziran arası kişi başına borçlanma orantılaması gösterilmiş.
bu farklı milletler içindeki amerikacı köstebekler olmasa, amerika çoktan konkordato ilan etmişti. bugün dünya üzerinde ülkelerin merkez bankaları halklarına, kıçlarını silmesi için revervlerinde dolarları kilo ile satıyorlar olacaklardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ekonomik kısmı onları ilgilendirir benim dikkatimi çeken senin attığın başlıklardaki
FAB dedikleri bombalara aliminyumdan gps özellikle açılır kanat takmaları uzun süredir dikkatimi çekiyordu
adamlar basit mantıkla açılır karbon fiber kanat yerine oto sanayide aliminyum kaynak yaptırıp eklenti takmışlar bombalara
cidden ruslar savaş araçları konusunda ucuzluktan ödün vermiyor varoş tipi olmuş biraz ama işi görüyor gibi
o kadar dandik bir yapıki ama adamlar bildiğin sanayide bile üretilir şu eklenti batıdakinden 5-10 kat daha ucuzdur bu kesin
şuna bak kaynak kenarları bile 5 para etmez işçilikte ama bombayı en az 20-30 km öteye götürüyordur
bu da batıdaki versiyonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Ekim 2023; 15:16:25 >
-
ekonomi seni de ilgilendiriyor. adamlar bu yüzden savaş patlatmaya bakıyor. 2020 de senin merke bankanın 60 milyar doları ile alabildiklerini 2023 de almak için 90 milyar doları olması gerekli. bizim batılıları da eşşek gibi kullanıyorlar. almanya da alt tabaka büyüdü ve bitti.
diğer konuda ise yani bomba konusunda. yanılmıyorsam bir fab500 ve bu kit'in total maliyeti 6-7000 dolar civarı.
mark 84 ise 16.000 dolar bomba kısmı, body kiti ise 21.000 dollar idi. üstüne kanat yani JDAM kits ek $31,000 civarı bir fiyat daha çıkıyordu. yani totalde amerikan bombası 16 + 21 + 31 = 68000 dolar yapıyor.
-
3. dünya savaşı çıkarsa yetişirsen ne yapmayı planlıyorsun planın var mı ?
-
3. dünya savaşı muhtemelen proxy savaşlar olarak sürdülecek. artık 1940larda değiliz. amerika rahatlıkla vurulabilecek mesafelerde. o yüzden olabildiğinde uzakta, vasalları üzerinden savaşlar çıkaracak. amaçları doların krallığını sürdürmek. çıkacak savaşta yahudiler, başlarına ne geleceğini biliyorlar.
veya da şöyle diyeyim. bu gelecek olan savaşlar tek bir merkezde bölgede değil farklı bölgelerde olacak. o yüzden 6 yıl içinde çıkmazsa bulgaristan'a gidip orada yaşamak niyetim var. bir savaş anında vurulabilecek en değersiz hedeflerden bir de rodoplardan ev yapmak istiyorum. nükleer bir savaşta, en temiz bölgeler veya temizlenebilecek yerler tepe alanlar olacak. rüzgarlar radyoaktif kırıntıları en çok, kuytu yerlere süpürecektir. zaten denize süpürülünce anca yaşabilir olacak ki bu durumda herhalde 300 400 yıl sürebilir.
-
hayır abicim savaş çıktı ne yapacaksın var mı planın ?
saklanacakmısın tr ye mi dönecen napcan?
-
bu durumda yapılabilinecek tek şey en güvenli yerde saklanmak. gözden uzak durmak. sınırlar o kadar güvenli olmayacaktır. ama öyle bir top yekün savaş çıkmayacak.
-
yani buraya gelip Türkiyeye dönüp düşmana karşı benimle omuz omuza savaşmak gibi bir niyetin yok yazık oldu Arma 3'ü çok iyi oynarım
taktik strateji bombalama ppusu atma vs.....iyi bilirim
-
bence sen filmlerden uyarlama yapıyorsun. savaş çıkınca kimse bana "geç türko buyur sınır senin" mi diyecek sanıyorsun? adamı indirirler 100 metreden.
-
yav o kısmı elbetki trollük olsun diye yazdım büyük ihtimal avrupanın ocağını söndürür o esnada siyah afrikalı abilerimiz yağma, hırsızlık, cinayet, sınırlardan kaçak geçişler afrika kıyılarından bahsediyorum vs.... coşar
sana tavsiyem ilk fırsatta bi silah edin kendine sağlamından bıçak ve baltada bi bakmışsın olayın ardından walking dead durumu oluyormuş
seni tanımak güzeldi cheto cephede görüşürüz kaydırmalı bomba haberlerini özleyecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Ekim 2023; 20:22:38 >
-
savaş buralarda çıkartılmaz. Türkiye konusunda endişeleniyorum. harita'da amerikan ve nato üsslerine bakarsan, anlarsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X