gecen yıl tanı$tıgım bi rus arkada$ım bu yıl da turkiyeye gelmek istiyor, ama 200$'ı eksik kalmı$. 200$'ı ben verirsem gelebilecegini soyluyor.$imdi boyle bi durumda da kendimi sanki parayla rus kiralıomu$ gibi hissediyorum
napiyim ne edeyim arkada$lar, kararsız kaldım. hadi parayı bi $ekilde bulduk diyelim de, i$e etik yonunden bakınca nasıl olur? ne dersinizz
selam
bence eğer maddi durumunu çok kasacak bir miktar değilse parayı ver. değişik bi deneyim olur senin için.
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke
selam
bence eğer maddi durumunu çok kasacak bir miktar değilse parayı ver. değişik bi deneyim olur senin için.
2,5 saat sonra final var benim uga$tıgım i$lere bak yaaa
gecen yıl iyi vakit gecirmi$tik de $imdi boyle ucak parasını verince flan bi acaip olur diye du$unuyorum, ne biliyim icin rahat eder mi ki yaa
karşı taraf rahatsız olmayacaksa, neden olmasın???
onun içi senden para isterken rahat oluyor. Seninde onla vakit geçrirken rahat olması gerek Sonuçta borç değil ve geri ödemiycek Sonuna kdr mokoko
aslında olaya borc gibi bakıyo, rusyaya gelirsen ben de sana boyle yardım ederim flan dedi de; burdan onun oldugu $ehire gidi$ donu$ THY ucak bileti 750 milyon
neyysee ya vereyim ben parayı, olur ileride bi gun yolum rusyaya du$erse giderim alırım paramı geri
ama parayı verdikten sonra icim rahat eder mi onu bilmiorum i$te
Bırak Şu RUSLARI yaa oldum olası nefret ederim şu RUSLAR'dan..
Parası Yoksa Otursun Oturduğu Yerde Buraya gelicek burdada parası yok
burdada senden ton ton para isticek...
Seni keriz yerine koyacak, bizde türk milleti ecnebi karılara para yedirmeyi seven bir milletiz..