Şimdi Ara

rüştü hoca paragraf taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az bir sey izledim de bu taktikler işlemsiz matematik çözen adama benziyor gibi ösymde çıkarsa paragraftın sadece son 2 cümlesini okuyun falan diyo ciddi ciddi millet de hocam dahisiniz süpersiniz çekiyor gerçekten verimli kullanabilen var mı bu taktikleri

• rüştü hocanın dil bilgisini iyi dinle paragrafla ilgili söylediklerinin tersini yap tamamiyle saçmalıktan ibaret paragrafı adam gibi okuyup anlarsın öyle çözersin sihirli taktik maktik yok

• Soru seçip koyuyor utanmaz adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12. sınıf senemde bu adamın taktiklerini dinleyip bir denemeye girmistim. Hayatımdaki en düşük Türkçe netini yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt

Hocam siz kaç dakikada çözdünüz TYT Türkçeyi sınavda ?

Bu arada sıralamanız harika ya, tam benim yapmak istediğim civarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layt_selamii -- 17 Aralık 2020; 14:2:56 >
  • Bi bka yaramıyo bi de sürekli içiniz rahat olsun diyor tam dayaklık
  • layt_selamii kullanıcısına yanıt

Maalesef hiç hatırlamıyorum ama 35-40 dk arası olmalı. paraf denemelerinde 31-32 dk lara inmiştim bir aralar ama sınavdaki paragraflar daha fazla ve biraz daha karışıktı.

umarım siz de yaparsınız istediğiniz sıralamayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    TYT MATEMATİK MERT HOCA
    geçen yıl açıldı
    AYT Matı en iyi anlatan hoca
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Çok güzel hocam, her riske karşı en iyiye çekmek gerekiyor süreyi. Çok sağ olun dilekleriniz için. Bu arada tavsiye konunuzu çok beğendim, oraya yazmamıştım buraya yazayım :)

• layt_selamii kullanıcısına yanıt

o konuyu ben beğenemedim ya daha güzel bir formatla yapmak istiyordum da okul başlayınca vakit kalmadı

Hmm aynen olabilir. Knitta hocamın ki çok güzeldi, en ayrıntılı o yazmıştı. Kısmet.

• Dil bilgisinde iyiyken paragrafta bu kadar saçmalamasını anlayamıyorum.Kesinlikle bulaşma.
  • Dinlemeden önce paragrafta 30 sorudan 25 yapıyordum dinledikten sonra 20ye düştü
  • 20dk da bitecek diyor 20dkyi geçersek sıkıntı da olurmuş
  • Yalancı adamın teki
  • Dil bilgisine bende katılıyorum, bana çok şey kattığını düşünüyorum. Paragraf için orta ve ortanın üzeri hangi yayın önerirsiniz.

Teşekkür ederim.

• uygulama dostum netlerin yarıya düşmesini istemiyorsan
  • Edebiyatta masal falan dinlemeyin hocam çıkmaz o konular ben de zaten anlatmıyorum demişti edebiyatta 10.küsür sorulardan birinde masalın bölümleri çıkmıştı. Bu basit bir örnek buradan pay biçebilirsin
  • 32 33 yaparken birden 25 nete düştüm bir daha da seyretmem. dil bilgisinde hakkını yiyemem fakat paragrafından kaçın kaçın kaçın

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

zararın neresinden dönülse kàrdır hocam 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 29 Mart 2021; 20:29:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.