Şimdi Ara

RÜŞTÜ HOCA TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüştü hocanın taktikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Paragrafı 2 saniyede falan çözüyor ya da sizin taktiğiniz nedir? Bütün metni okuyup anlamaya uğraşıyor musunuz?

• O taktikler sınavda sökmez.Hedefi olmayan birinin sınavda Türkçesi çözmesiyle hedefi olan birinin çözmesi çok farklı

Doğru şık A diyip diğerlerini incelemeye gerek yok diyip geçiyor,yiyorsa geçin sınavda :d
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    KESİNLİKLE KATILIYORUM VİDEOLARI ÇOK SAÇMA
  • Adam videolarında sürekli kitaplarının reklamını yapması hiç hoş değil. Sanki bu işi ''reklam'' amaçlı yapıyormuş, ''demo'' video gibi geliyor bana.

Adam soru seçimlerinde sanki manipülasyon yapıyor, özellikle taktiklerin işe yaradığı sorular seçiyor ve seçtiği sorular da genellikle kolay-orta zorlukta oluyor. Forumdaki birçok kişi taktiklerin paraf, bilgi sarmal, limit vs. gibi orta zorluktaki kitaplarda işe yaramadığını beyan ediyor.

Adam taktiklerden tam verim almak için kitabımızı alın, kitap şart diyor. Burada da kitabın reklamı yapılıyor.

Hoca soruyu 10 saniyede çözebilir ama şu unutulmamalıdır ki soruları çözen kişi ''Türkçe öğretmeni'' Yıllarca bu işi yapıyor, soruları gördüğü anda ne yapacağını biliyor.

Videolarının altına atılan yorumlarda da görüldüğü üzere genellikle hedefi düşük olanlar bu taktiklere sarılıyor. Hayatında hiç türkçe sorusu çözmemiş adamlar taktikleri izleyip birkaç soru çözünce ''ooo hocam çok iyisiniz'' vs. diye methiyeler diziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 6 Mayıs 2019; 20:21:39 >

• ben sadece dil bilgisi videolarını izliyorum, onlar güzel. paragrafa bakmadım ama 360ders mi ne öyle bi kanal var orada bi türkçe hocası da bütünü anlamadan taktikle soru çözmüştü. bu taktikler bana da inandırıcı gelmiyor, paragrafı anlayıp çözün kardeşler. her gün paragraf çözün süre tutun hızlanın easy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.