Euro 2008 Almanya maçından sonra bırakmalıydı futbolu, yediği goller içler acısıydı. Bu maçta Rüştüye hiçbir top gelmedi, adamların kaleye şutu yoktu. Son dakikada bir top geldi göremedik, takrarınıda göstermediler, abartmıyim kaptırdığımız yerle golün yeniliş zamanına bakıyorum tahminim santranın ordan bir yerden yedi. Neyse geçtim 1 şut geldi onuda aldı içeri. Beşiktaşta kaleci sıkıntısı yine olacaktır, abilik tecrübe filan hikaye, Rüştü bitmiş artık fazla söze gerek yok.
kırcam kafayı artık ben ya! yıllanmış şarap misali yaşlandıkça kaleciler iyice tecrübelenir ama bu adamın daha duruşunda hayır yok maçın başlarında da elinden top kaçırıyodu dingil dingil zemine bakıyo beyinli ya
batuhanı bekliyorum bu sefer rüştüyü nasıl savunacak adam ölmüş gömmeyi unutmuşlar
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
batuhanı bekliyorum bu sefer rüştüyü nasıl savunacak adam ölmüş gömmeyi unutmuşlar
+1
Beşiktaş bence bu sene kaleci sıkıntısı çekecek . Çünkü Hakan da Rüştü de Bjk nin kalesini koruyabilecek nitelikte değiller . Bu kalecilerle devam edilecekse Hakan oynamalı bence .
Ulan kahveye gittim maçı izlemeye gittiğime gideceğime pişman oldum. Ne bu abi ya hiç kasmadılar kendilerini. Serdarın artisliği bitirdi beni yine bipozisyonda geçmişsin 2 kişiyi ver pasını niye daha fazla zorluyosun ki?
Ne Rüştü, ne Hakan Beşiktaş'ın kalesini koruyamaz... O kadar defans alacakarına bir tane kaleci alsalardı. Murat'ıda gonderdiler kalanlar cok iyimiş gibi... Gelde Runje'yi arama. Runjeeeee Runjeeee Runje....
Sadece Beşiktaş değil üç büyüklerin hepside bu sene kaleci sıkıntısı yaşayacak gibi..Aykut'uda Volkan'ıda gördük..ayakta uyuyolar kendilerini hala tatilde sanıyolar...Mırmiç ten sonra Beşiktaşa kalece geldiğini hatırlamıyorum.Oscar Cordoba'nın ilk sezonu hariç tabi....
rüştünün zamanı geçiyor kesin ama dünkü kadar uyduruk ötesi bir takımla maç yapınca kaleye topta gelmeyince konsantrasyonunu kaybetmesi normal. onubunu boşverin aydın süper olmuş
sadece aydın ve delgado vardı dün akşam gerisi boş
sivok'un da hakkını vermek lazım
Rüştüye haksızlık ediyorsunuz şu anda Türkiye nin en iyi kalecisi rüştüdür. Benim gözümde apayrı bi yeri var rüştünün keşke galatasarayda oynasa
sonuçta japonya görmüş bi adam (yanlış anlamayın ha 2002 dünya kupasından bahsediyorum)
Sevgili bjk li arkadaşlarım. Rüştünün gerçekten miyop problemi var. bizdeykende uzaktan yediği jeneriklik goller vardı. normalde görebilen bir kalecinin yiyemeyeceği topları 30-40 mt lerden içeri alırdı. görmüyor adam ne yapsın. gördüğündede yada seçebildiğindede iş işten geçmiş oluyor. reflexlerde zayıfladı malum yaş itibarı. yapacak bi şey yok.allah sabır versin.
iyi, takımda kazma sayısı azalmış gördüm..bi tandoğan ile rüştü kalmış gibi görünüyor..onlarda bi kavga etse dicemde affediliyor malesef...
rüştü bitmiş arkadaş. 90 doğumlu çocuğu koy daha iyi en azından yetişir.
Rüştü'nün en iyi olduğu yanı karşı karşıya pozisyonlardı..Fb'nin en kötü zamanlarında, defansımız otoban gibiyken, Rüştü maçın adamı olurdu hep..Her maç 2-3 tane golü önlerdi birebirde..Ama o topları tutan başkasıymış gibi, uzaktan atılan şutlarda olmadık goller yerdi..Rüştü'nün hastalığı bu işte..Yan toplarda da az da olsa zaafı var.
Bir şut gelmiş onu da içeri almış bir kalecinin gol yemesi için önce 3-4 tane kurtarması bir kuralmıdır.Yediği golü kimse doğru dürüst görmedi bile...Gol yemeyen bir kaleci mi var dünyada tabiki yiyecek tabiiki hata da yapacak...Kim ne derse desin Rüştü bu ülkenin yetiştirdiği en iyi kalecilerden birisidir.hatta son 10 yılın tartışmasız en iyi Türk kalecisidir.Bizde Rüştü'yü eleştirmek bir modadır.Tıpkı Hakan Şükür'ü eleştirmek gibi..
quote:
Orjinalden alıntı: winston55
Bir şut gelmiş onu da içeri almış bir kalecinin gol yemesi için önce 3-4 tane kurtarması bir kuralmıdır.Yediği golü kimse doğru dürüst görmedi bile...Gol yemeyen bir kaleci mi var dünyada tabiki yiyecek tabiiki hata da yapacak...Kim ne derse desin Rüştü bu ülkenin yetiştirdiği en iyi kalecilerden birisidir.hatta son 10 yılın tartışmasız en iyi Türk kalecisidir.Bizde Rüştü'yü eleştirmek bir modadır.Tıpkı Hakan Şükür'ü eleştirmek gibi..
evt
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
rüştünün zamanı geçiyor kesin ama dünkü kadar uyduruk ötesi bir takımla maç yapınca kaleye topta gelmeyince konsantrasyonunu kaybetmesi normal. onubunu boşverin aydın süper olmuş
aydın süper olmuş ama harcanacak diye korkmaktayım (nasıl adem büyük ve kaşı kaçırdılarsa kıymetleri bilinmediyse)
ben sol bekte mehmet sedef önünde de aydının oynaması taraftarıyım....ama nerde o cesaret