Şimdi Ara

Rust oyun serveri için sunucu kiralama yeri önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu konular hakkında pek bilgim yok sizden bir sunucu kiralama yeri önerisi istiyorum. Daha önce nitradoyu kullandım ve bin bir pişman oldum. Nitrado kullanmamın sebebi serverın nasıl kurulacağını bilmememdi. Sonuç hüsran oyun içinde çok fazla lag sorunu oluyor ve açtığım ticketları cevaplamadan kapatıyorlar. Verdiğim paramın karşılığını alamadım neyse. Gözümü kararttım nereden sunucu kiralamamı önerirsiniz? Kurulum yapılmasına gerek yok kendim öğrenerek yapacağım.

Bi' el atın hocam.

• Nasıl bir sunucu istiyorsun, gereksinimin nedir, yazılımlarını hangi protokollerle yayımlayacaksın
    biraz bilgi verirsen sana göre bir firma söylemek daha kolay ve doğru olur.
  • Rust oyun sunucusu olacağı için Türkiye lokasyon VPS yada VDS işinizi görecektir. Kurulumuda internetten araştırınız. Zaten Rustta plugin paketi diye birşey yok bildiğim kadarıyla. İki config ayarı yaparsınız çalıştırırsınız serveri. Oyun sunucularında kimse size yardım etmez yabancı ve türkçe kaynakları araştırmalısınız. Eğer illa ben beceremem herşey hazır olsun derseniz. Sadece oyun sunucusu satan firmalar var. GlobalSunucum bunlardan biri mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natro guzel hosting dgn

Bu firmalardan alabirsiniz.Dedicated server alip istediginiz gibi sanallastirabilirsinkz.

Ayni zamansa server satabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.