Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20$ size az bi mebla gelebilir fakat ben oynamayacağım bir oyun için bu parayı vermek istemem ki öncesinden bu şekilde denemesini her türlü yaparım..

Bu arada 1Ceko verdiğiniz çözüm işe yaramadı hala aynı problemi alıyorum..
  • Admin olmayan serverlarda oynamayın hack bu var oyunda da var.Türkiyeden az pingle bağlanabileceğim adminli server bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redddragon -- 31 Ocak 2014; 23:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redddragon

Admin olmayan serverlarda oynamayın hack bu var oyunda da var.Türkiyeden az pingle bağlanabileceğim adminli server bilen var mı acaba?

Sizi buraya bekleriz :

http://forum.donanimhaber.com/m_86862372/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.aslan

20$ size az bi mebla gelebilir fakat ben oynamayacağım bir oyun için bu parayı vermek istemem ki öncesinden bu şekilde denemesini her türlü yaparım..

Bu arada 1Ceko verdiğiniz çözüm işe yaramadı hala aynı problemi alıyorum..

2-3 dakika falan bekleyin oyunun açılması için problemin %100 çözümü attığım dosyadır. Bazen ilk seferde çok geç girebiliyor.
  • Oyunu satın almadan once korsan olarak yukleyip laptopumdan ne kadar performans alacagımı gormek istedim.
    grass.on false shadows.on false ve fastest ayarlarda yeri gelince akıcı yeri gelince kasılmalar yasayan bir geri donus aldım suanda kararsızım. Laptop özelliklerini yazacagım. Belki private serverlarda pingden mi yapıyordur yoksa pc mi basa cıkamıyor bunu daha tecrubeli arkadaslardan ögrenmek istiyorum. Yorumlarınıza göre simdi satın alıp aranıza katılacagım.

8,00 GB ram , İntel Core i7 Q740 @ 1.73 Ghz , Geforce GT330m ( sanırım 128 bit ) ekran kartı.

Windows7 64 bir işletim sistemi kullanıyorum. Kendi içindeki Oyun performans derecelendirmesinde 1-8 puan üzerinden 5,9 verdi. Acaba sorunsuz oynayan arkadaslarda özelliklerini yazıp yada benim laptop özelliklerimle karsılastırıp fikir verirlerse sevinirim. Konuyu takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 1 Şubat 2014; 1:19:50 >
  • adam herkesin düşüncesine saygı duymak lazım ama yaptığı şey hırsızlık çalmak gelip birde düşünceye saygı duyun diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Oyunu satın almadan once korsan olarak yukleyip laptopumdan ne kadar performans alacagımı gormek istedim.
    grass.on false shadows.on false ve fastest ayarlarda yeri gelince akıcı yeri gelince kasılmalar yasayan bir geri donus aldım suanda kararsızım. Laptop özelliklerini yazacagım. Belki private serverlarda pingden mi yapıyordur yoksa pc mi basa cıkamıyor bunu daha tecrubeli arkadaslardan ögrenmek istiyorum. Yorumlarınıza göre simdi satın alıp aranıza katılacagım.

8,00 GB ram , İntel Core i7 Q740 @ 1.73 Ghz , Geforce GT330m ( sanırım 128 bit ) ekran kartı.

Windows7 64 bir işletim sistemi kullanıyorum. Kendi içindeki Oyun performans derecelendirmesinde 1-8 puan üzerinden 5,9 verdi. Acaba sorunsuz oynayan arkadaslarda özelliklerini yazıp yada benim laptop özelliklerimle karsılastırıp fikir verirlerse sevinirim. Konuyu takipteyim.

Senin sitem rahatlıkla kaldırır.Benim 5 senelik bilgisayarda oynuyorum en ufak kasma yok.

• Bu korsana laf edenlerde sanki herşeyi orjinal satın alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buranın çok bileni sizsiniz galiba öylemi? size tavsiyem ilk önce başkasının yazdığı cümleyi doğru bir şekilde okuyup anlamayı öğrenin daha sonrasında cümle kurmayı öğrenin bişey anlayamadım ben yazdığınızdan bana giydirmeye çalışmışsınız ama
  • 20 saat kadar oynadım baydı artık yapılabilecek şeyler çok sınırlı daha çok gelişmesi lazım uzun bi süre yüzüne bakacağımı düşünmüyorum
  • oyunu yarın alacağım beraber oynamak isteyenler varsa sevinirim birde önerdiğniz türk serveri var mı ?
  • Türk sunucusu arayanları aramıza bekleriz.

RUST Oyunu Türkçe Sunucusu RUSTed.tv

5.153.39.87:28015
  • Oyunu sonunda satın aldım. Sırf turk arkadaslarla beraber oynayabilmek için. Birazdan serverdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Türk sunucusu arayanları aramıza bekleriz.

RUST Oyunu Türkçe Sunucusu RUSTed.tv

5.153.39.87:28015

RESPECT(RP) klanı olarak bu serverdayız buraya gelen arkadaşlara zaten adminler sürekli oyundalar yardımcı oluyolar mesela daha servera ayak bastığında konuk oteline alınıyorsun böyle çılgın projelerin ardı arkası gelmiyor :D

dün akşam ss almayı unuttum yada video çekicektim bunu önümüzdeki günlerde hatta yapabilirsem bugün yapmayı düşünüyorum

pvp arenalar yapıyor adminler orada takımlara ayırıp silahlar verip ödüllü turnuvalar yapıyolar

crafting ve survival yaparken birde böyle etkinlikler olması bu serverda oyun daha alfa olmasına rağmen hiçbir oyundan alamayacağım bir zevke dönüştü

inşallah pixel canavarıda böyle olur çünkü oyuncu kapasitesinin sınıra dayanıcağına inanıyorum ben şimdilik ikisinide takip ediyorum

• Yeni haber oldugum bir site oyundaki serverlara goz atmanızı ve arama yapabilmenizi saglıyor. Steam icerisinde acılan zibilyon tane server arasından tek tek dolasmak yerine arama butonuna kod kelimeler girerek isimizi kolaylastırabiliyoruz. Mesela Turk kelimesini girdik tarattık acılan turk serverlarını , yada EU girdigimizde sadece eu serverlarını karsımızda görebiliyoruz.http://toprustservers.com/ Benim gibi server pesinde kosan arkadaslara kolaylık saglayacagını dusunuyorum.
  • Canım sıkıldı PvE serverdan.20 katlı bina yaptım.Şimdi teksas serverına girdim.PvP serbest.Herkeş birbirini öldürüyo.Ama dikkat ettim server fazla kalabalık değil.Offical PVP serverlarda 100 kişi var.Daha iki odun toplamadan kafana indiriyolar.Şimdiki benim server iyi.Daha bi kaç zombi öldürdüm , blueprint düştü.Serverın adresi net.connect rusthaven.net:28065.Çok kalabalık olmayan PVP servera takılmanızı tavsiye ederim.Daha keyifli oluyo.
  • Event zamanı!

http://www.youtube.com/watch?v=oeI-nGdO6rU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut_k -- 3 Şubat 2014; 19:27:48 >
  • Oyunu almak istiyorum. Ama arkadaş grubumdaki kimse oyunu almıyor
  • Girdiğim serverlar history'de gözükmüyo.Bi daha nerden bulacam ben o serverı.Böyle saçmalık olur mu yahu?
  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    Sorun senden kaynaklı olabilir , bende ve oynadığım kişilerde çalışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 7 Şubat 2014; 14:25:19 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.