Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler steam oyun kütüphanesinde oyunun resmi görünmüyor sizde de böylemi hani oynaya tıkladığımız yerin arka planında resim olur normalde bunda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

87 mb güncelleme gelmiş ne değişti bilen var mı?

sürekli geliyor, gelecek ama normal oyunda değişen bir durum yok yada değişecek
    experimental sürüm güncelleniyor devblog da yayınlanan şeyler ekleniyor mükemmele doğru o sürümü tamamlamaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Temmuz 2014; 12:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

experimental sürüm güncelleniyor devblog da yayınlanan şeyler ekleniyor mükemmele doğru o sürümü tamamlamaya çalışıyorlar

Evet sonradan farkettim onu daha eklenecek çok şey var ya. Kışa kararlı bir sürüm yetişir mi merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Evet sonradan farkettim onu daha eklenecek çok şey var ya. Kışa kararlı bir sürüm yetişir mi merak ediyorum.

bence ilk sürüm gayet güzel durumda yani ben bi 270 saat kadar oynayıp eğlendim sonra yeter dedim şimdi yeni sürüm için zaman lazım çok güzel olacak inşallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence ilk sürüm gayet güzel durumda yani ben bi 270 saat kadar oynayıp eğlendim sonra yeter dedim şimdi yeni sürüm için zaman lazım çok güzel olacak inşallah

Evet gayet güzel ama ben en çok araç bekliyorum. Ortama uygun at olur hasarlı araba olur ama araç gelse güzel olur. Tabi bir de bazı düzenlemeler lazım uzun uzun açıklamama gerek yok yeteri kadar oynamışsınız biliyorsunuz konuyu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet gayet güzel ama ben en çok araç bekliyorum. Ortama uygun at olur hasarlı araba olur ama araç gelse güzel olur. Tabi bir de bazı düzenlemeler lazım uzun uzun açıklamama gerek yok yeteri kadar oynamışsınız biliyorsunuz konuyu.

bence en büyük sıkıntısı server düzeni adam gibi server yok, onun dışında var tabi düzeltilmesi gereken şeyler yeni sürüm için uğraşıyorlar zaman göstercek onuda hani satıp 7 ay buglu bir oyun oyna dememişler en azından alpha da olmasına rağmen ortaya bir şey koymuşlar kusurları olacaktır

• Evet orası öyle ama c4/ev dengesi kurulamıyor serverın yapabileceği fazla bir şey kalmıyor bu yüzden.
  • quote:

Evet orası öyle ama c4/ev dengesi kurulamıyor serverın yapabileceği fazla bir şey kalmıyor bu yüzden.

server çok kalabalık değilse c4 atmayacan abi event ayağına oyuncu çekmek için atıyorlar 2gün sonra boşalıyo sen düzgün oturt sv i c4 olmadan daha uzun süre gider f1 le patlatsın patlatacak olan en azından çok malzeme istediği için zor olur patlatması
    şahsen serveırm olsa c4 atmam uçaktan event yapacaksam drobu değiştiririm metal atarım sıkıntı cıkmaz daha cok oyuncu ceker hatta c4 kutudan cıkarsa kullansınlar 1 tane 2 tane
    c4 süz 50 kişilik sv i boşalttık, f1 le zaten yetiyo çatışıyon adamların elindekileri alıyon falan insan evini güvene almak istiyor öyle c4 le hemen patlayınca da sıkıntı hiç atmayacan craft edilmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Temmuz 2014; 17:11:48 >

• İyi de bu çözüm değil ki o zaman da adam kuracak 10 katlı 20 kapılı ev nasıl gireceksin içeri? Zaten malzeme bulmak kolay rakamların büyük olduğuna bakma kalabalık olmayan saatlerde 2 günde tek başıma yaparım bu bahsettiğim evi ki 3-4 arkadaş girsek rahat rahat.

Ekleme: Sen bir el bombasına harcayacağın malzemeyle adam 2 tane kapı koyabiliyor hatta sadece metal için geçerli bu bide sülfür kısmı var bunun onunda direk metal olduğunu düşünsen 4 tane metal kapı yapar. Bunun yanı sıra 1 odun birikintisinden 2 duvar yapabiliyor adam. Ev yapmak o kadar kolay ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 8 Temmuz 2014; 17:20:25 >
  • quote:

İyi de bu çözüm değil ki o zaman da adam kuracak 10 katlı 20 kapılı ev nasıl gireceksin içeri? Zaten malzeme bulmak kolay rakamların büyük olduğuna bakma kalabalık olmayan saatlerde 2 günde tek başıma yaparım bu bahsettiğim evi ki 3-4 arkadaş girsek rahat rahat.

valla elinde olanla çözüm o ufak evlere gircen yada emek harcayıp biriktirip gircen sonucta adamın evine giriyorsun adam servera bir daha girmeyecek birini serverdan kovuyorsun(genellersek) ondan kolay olmaması lazım biz c4 ü bol olan yerde de kalıyorduk sıkıntıyı kendi açımdan değerlendirmedim 8 arkadaş hangarın ortaya 1 günde 15 katlı 4x4 bina dikiyorduk 2 günde 10 kat fake her kat aynı 30ar kutu falan adam nereye gireceğini anlamıyordu daha sonra dahada gelişiyor ev ondan genel olarak değerlendirdim sıkınıtıyı genelde o kadar büyük evler hemen cıkılmıyor bazıları tek başına oynuyor vs. onlarıda düşünmek lazım ufak evinide hemen patlayınca adamlar kaçıyor herkes evinde daha güvende olur evi büyütecek zaman tanınırsa normale göre daha iyi olur diyorum, 2günde sv de boşalmaz istersen 1 ay sonra baktın her yer ev oldu falan server kalabalık at c4 ü kapışsın herkes o saatten sonra
    edit: hani düz bakmıyorum her açıdan ayrıntı bol açıklamak zor geliyor çünkü anlatsam daha uzar, olan sürüm üzerinden çözüm düşündüğünde olan bu, denge biraz bozuk ama düzeltmeye çalışanda yok serverlar üstüne gidiyor dengeyi bozuyor fazlası için diğer sürümü beklemek gerekiyor ben zaten çok düzgün demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Temmuz 2014; 17:28:00 >

• İşte bak bu senin dediğin olunca kimse birbirinin evine giremiyor ilk girenler çok fazla güçleniyor her türlü eşyaya sahip olup onları kaybetmiyor hem yeni gelenler barınamıyor hem millet sıkılıp bırakıyor eşya bolluğundan. Onun dışında herkesin aşırı gelişmesine izin verip c4 atsan oyuna yeni kimse gelmiyor çünkü c4 bulanlar yeni gelenlerin evlerini patlatıyor diğerlerini patlatmak imkansız olduğundan. C4 yapmak zorlaştırılacak bir şey yapılacaksa ev yapma olayına da düzenleme gelmesi gerekiyor. Ayrıca benim bir kaç sunucuda kurduğum evler defalarca patlatıldı hiç yılmadım niye evim patlatıldı diye oyunu bırakayım ki?

Ekleme: İşte tek oynayan da oluyor demişsin bu olay onları iyice bitiriyor 2-3 arkadaş olan anında ortak devasa ev koyuyor tek olan adam küçük evlerde patlatılmaya mahkum oluyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 8 Temmuz 2014; 17:34:45 >
  • evini iyi saklayacaksın öyle ortalık yerlere yapmayacaksın
  • quote:

İşte bak bu senin dediğin olunca kimse birbirinin evine giremiyor ilk girenler çok fazla güçleniyor her türlü eşyaya sahip olup onları kaybetmiyor hem yeni gelenler barınamıyor hem millet sıkılıp bırakıyor eşya bolluğundan. Onun dışında herkesin aşırı gelişmesine izin verip c4 atsan oyuna yeni kimse gelmiyor çünkü c4 bulanlar yeni gelenlerin evlerini patlatıyor diğerlerini patlatmak imkansız olduğundan. C4 yapmak zorlaştırılacak bir şey yapılacaksa ev yapma olayına da düzenleme gelmesi gerekiyor. Ayrıca benim bir kaç sunucuda kurduğum evler defalarca patlatıldı hiç yılmadım niye evim patlatıldı diye oyunu bırakayım ki?

geneli evi yıkılınca kaçıyor bak ben genel konuşuyorum sen hep şahsi hatta parantez içinde genellersek dedim, biz kaç kişinin evini patlattıysak kaçtı gitti sv den bir dahada girmedi sv hep o şekilde boşaldı biz 8 kişi olunca doğal olarak güçlü oluyorduk 10 tane sv boşalttık sv değiştirmekten sıkılıp bıraktık, zaten normalde de c4lü sv de oynarken 2 depo m4 1 depo bolt ve çöp diye yere attığımız pompalı, tabanca ve mp5 ler oluyordu hiç kimsede girip patlatamıyordu hani o kadarda kolay değil oynuyorsan evi patlatmak ben senin gibi kendi açımdan düşünürsem o zaman benim için önemi yok c4 varmış ev kolay yıkılıyormus ama gördüğüm adam 2 katlı en fazla ev dikiyo 2x1 ev dikiyo falan ertesi güne kalmıyor o evler sonra adam geliştirmeyince kaçıyor gelmiyor sonra serverlar şuan zaten 2günde boşalıyor bakıyosun hep yeni açılan yada wipe atılan serverlar dolu o yüzden şuanki sürüm üzerinden yapılabileceklere örnek verdim sadece
    ek olarakta her seferinde ekledim tekrar diyorum dengeli demiyorum zaten gelişmesin böyle kalsında demiyorum öyleymiş gibi yorumlamana gerek yok sadece serverlar olmayan dengeyi daha cok bozduğu için bu hale geliyor diyorum düzgün ve aktif adminli bir server olsa denge kurulabilir diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 8 Temmuz 2014; 17:47:02 >

• Temelde aynı şeyleri söylüyoruz bakış açıları farklı. Neyse güzel bir sunucu olsa da oynasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

Orijinalden alıntı: SeCoMiK

Tomrishanda buralardaymis :D -Barzo_Jon Snow

Bak kanka ben sana dedim hack kapat diye şikayet edeceğim diye.HAla yok hack falan dedin triplere girdin kapatacaktın ben söylediğimde.Nick Leaderim hatırlarsın evet

Ne hacki dostum ölünce agliyan bebelersiniz :D buyrun uykusuz tr serverina hepimiz oradayiz bekleriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bak kanka ben sana dedim hack kapat diye şikayet edeceğim diye.HAla yok hack falan dedin triplere girdin kapatacaktın ben söylediğimde.Nick Leaderim hatırlarsın evet

Ne hacki dostum ölünce agliyan bebelersiniz :D buyrun uykusuz tr serverina hepimiz oradayiz bekleriz...

Savaş başlar gelirsem :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

RH clanıda burda gelin bakalım :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende o clandanım kardeşşşş gelecem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hack yok dediniz de banlandınız kardeş hayırdır

• quote:

Orijinalden alıntı: TomrisHan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hack yok dediniz de banlandınız kardeş hayırdır

Serverda oynuyoruz hala :D

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.