Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ip'den girilebiliyor ama her yeri patlatmışlar :D
  • ya beyler yatağa hnagi tuşla yatılıyor
  • bu uyku tulumu ne işe yarıyor?

birde yatak var bunun uyku tulumuyla farkı nedir?

evin dışı odundan kapısı demirden oluyor genelde.gördüğüm kadarıyla.tahtaları kırıp içeri girebilir mi diğer oyuncular yoksa sadece kapıdan mı?

tahta kapı kurduysak onu yokedip demir kapı koyabilme imkanımız var mı?

önerdiğiniz bi server var mıdır hangisine girsem herkes rusça konuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

ya beyler yatağa hnagi tuşla yatılıyor

yatak öldüğünde orda spawn olmak için var yatıp nabacan oyundan çıktığında karakter uyku moduna geçiyor illa yatakta yatcam diyorsan yatağın üzerinde çık oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

yatak öldüğünde orda spawn olmak için var yatıp nabacan oyundan çıktığında karakter uyku moduna geçiyor illa yatakta yatcam diyorsan yatağın üzerinde çık oyundan

yok ya adamlar yaşatmıyor baştan başlamaktan bıktım yatak yaptım 2. ölüşümde yine 0 dan başladım adamlar affetmiyor ki öldürüyolar çalıcak eşyamda yok

milletin eşyalarını çalmayı çok seviyorum bir keresinde gezerken yüksek ev buldum işsizlik en yukarısına çıktım bir sürü silah bir sürü mermi aldım hepsini öldürdüm adamın tekini tekrar geldi öldürdü beni ve baştan başladım çok üzüldüm ona

• quote:

quote:

quote:

yok ya adamlar yaşatmıyor baştan başlamaktan bıktım yatak yaptım 2. ölüşümde yine 0 dan başladım adamlar affetmiyor ki öldürüyolar çalıcak eşyamda yok

milletin eşyalarını çalmayı çok seviyorum bir keresinde gezerken yüksek ev buldum işsizlik en yukarısına çıktım bir sürü silah bir sürü mermi aldım hepsini öldürdüm adamın tekini tekrar geldi öldürdü beni ve baştan başladım çok üzüldüm ona

odun topla ilk önce dağ bi sığınak yap shelter orda biraz metal pişir masa falan yapıp bi metal kapı yap tekrar odun topla ev yap depoları doldur içine topladığın itemlerini evinde sakla yatağıda içine koy öldüğünde evinde doğarsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

odun topla ilk önce dağ bi sığınak yap shelter orda biraz metal pişir masa falan yapıp bi metal kapı yap tekrar odun topla ev yap depoları doldur içine topladığın itemlerini evinde sakla yatağıda içine koy öldüğünde evinde doğarsın

bir ara senle oynamak isterim sende istersen tabii

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir ara senle oynamak isterim sende istersen tabii

ben oynamıyorum uzun zamandır,zaten 270 saati geçti yeterince oynadım çok bağlıyor zamanım yok sırada oyun dolu :)
    experimentalde ne oluyor diye bakıyom sadece arada 5dk girip

• yeni gelen patch ile oyun 40 dolar olabilirmiş doğrumu beyler
  • experimental'a girdim ben server gözükmüyor bende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

experimental'a girdim ben server gözükmüyor bende?

vardı 500 kişilik sv ama güncellemede kapattılar galiba gelir elbet bilmiyorum
  • Güzel server tavsiyesi varsa beyler 2 kişiyiz size de katılabiliriz, beğendiğiniz ama oynamadığınız server varsa kendi başımıza da oynayabiliriz.
  • germany 1'de 10-15 kişilik türk mahallemiz vardı yeni gelenlere sığınak, yemek, silah veriyorduk server gitti :(

ayrıca oyundan çıktığınızda sürekli ölüyorsanız izlemeniz gereken bir kaç taktik var.

birincisi hiç shelter yapıp hele hele shelter'a demir kapı koyup oyundan çıkmayın. shelter çok rahat parçalanıyor.

eğer oyunun başındaysanız 2 yol var önnünüzde. birincisi geçici bir ev yapacaksınız 2x1 3x1. malzemeleri geçici olarak bir shelterda saklayabilirisiniz.

ya da vaktiniz çok yoksa oyundan çıkarken dağların, taşların arasında izbe bir yerde çıkacaksınız. şansınız varsa kimse size denk gelmez ve ölmezsiniz.
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    En güzel taktik serverın kalabalık olmadığı zamanları bulup o zamanlarda biraz kendinizi geliştirmek

Ama cidden güzel bir server arıyoruz pingi düşük sunucusu kaliteli tp falan olmasa güzel olur olursa da sayılı falan. Homes falan baya saçmalaştırıyor çünkü oyunu.
  • Merhaba, Rustu bugün itibariyle satın aldım oyun hakkında okuduklarım dışında başka tecrübeye sahip değilim. Güzel bir server arıyorum şuanda tek başımayım fakat oyunu tecrübe edinip daha sonra 4 veya 5 kişi oynamayı düşünüyorum. Server önericek var mı?
  • 1 seneye amerikaya gidiyorum orda bi sunucu açıcam , ek gelir için bir işe girdikten sonra , şuan serverdeki planlarım ;

Lag olacağını düşünmüyorum olursada daha fazla kapasiteli bi server alırım kapasitesini düşük tutarım .

Adminleri kendim takip edicem her hangi bir torpil gerek manevi gerek maddi olarak olmamalı nötr adminler olmalı.

Hileciler için özel pluginler araştıracam oyuncuyu izleme vb gibi düşünüyorum çünkü uçma , ölümsüzlük gibi bariz hileler dışında aimbot gibi hileleri anlamak biraz zor gerçekten o anı iyi incelemek gerekiyor .

Şuanda c4 dür silah oranıdır nasıl olur bilmiyorum artık oyuncuların çoğunluğu nasıl istiyorsa ona göre ayarlarım anket yaparım umarım birçok kişi katılırdı bi fikir oluşur kafamda ,

ama şuanki fikrim c4 ve explosive craft edilemeyecek biliyorsunuz sadece zombilerden çıkabiliyor birde airdroptan , airdrop günde 2 kere atılacak öğlen ve akşam mapin 3 farklı yerine atılacak sadece 1 dropta c4 olacak buda sizin şansınıza bağlı malesef :) hergün c4 lü farklı bir yere atılacak o 3 bölgeden işte fikrim böyle bir günde 2 kişi veya 2 ekip 4 c4 sahibi olabilecek droplara 4 c4 koyacağım .

Özel eklentiler olarakta tek ekliyeceğim kimin kimi neyle öldürdüğünü yazan eklenti ve otomatik sunucu mesajları olacak , tabii lüks bir iki şey olarakta çim kapatma komutu , ping gösterme komutu , chat geçmişine bakma komutu ve sunucudaki oyuncuların isim listesi komutunu eklemeyi düşünüyorum .

bu fikirler oyuncu çoğunluğunun isteklerine göre değişebilir belli olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 29 Haziran 2014; 14:00:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

1 seneye amerikaya gidiyorum orda bi sunucu açıcam , ek gelir için bir işe girdikten sonra , şuan serverdeki planlarım ;

Lag olacağını düşünmüyorum olursada daha fazla kapasiteli bi server alırım kapasitesini düşük tutarım .

Adminleri kendim takip edicem her hangi bir torpil gerek manevi gerek maddi olarak olmamalı nötr adminler olmalı.

Hileciler için özel pluginler araştıracam oyuncuyu izleme vb gibi düşünüyorum çünkü uçma , ölümsüzlük gibi bariz hileler dışında aimbot gibi hileleri anlamak biraz zor gerçekten o anı iyi incelemek gerekiyor .

Şuanda c4 dür silah oranıdır nasıl olur bilmiyorum artık oyuncuların çoğunluğu nasıl istiyorsa ona göre ayarlarım anket yaparım umarım birçok kişi katılırdı bi fikir oluşur kafamda ,

ama şuanki fikrim c4 ve explosive craft edilemeyecek biliyorsunuz sadece zombilerden çıkabiliyor birde airdroptan , airdrop günde 2 kere atılacak öğlen ve akşam mapin 3 farklı yerine atılacak sadece 1 dropta c4 olacak buda sizin şansınıza bağlı malesef :) hergün c4 lü farklı bir yere atılacak o 3 bölgeden işte fikrim böyle bir günde 2 kişi veya 2 ekip 4 c4 sahibi olabilecek droplara 4 c4 koyacağım .

Özel eklentiler olarakta tek ekliyeceğim kimin kimi neyle öldürdüğünü yazan eklenti ve otomatik sunucu mesajları olacak , tabii lüks bir iki şey olarakta çim kapatma komutu , ping gösterme komutu , chat geçmişine bakma komutu ve sunucudaki oyuncuların isim listesi komutunu eklemeyi düşünüyorum .

bu fikirler oyuncu çoğunluğunun isteklerine göre değişebilir belli olmaz .

c4 craftayamazsak f1 yaparız :D

• Oyunda kayboldum bu konuda ne yapabilirim? :D
  • Arkadaş Steam Summer Sale'de %25 indirim bile gelmedi ki alıp deneyelim şu oyunu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.