Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm Rust severleri sunucumuza bekliyoruz.

Rustturkey.com

ÖNEMLI DUYURU : Server'i geç fark eden Rust oyuncularinin talebi ve mevcut klanlarin, rakiplerin artmasi istegi dogrultusunda Wipe oylamasi açmis bulunuyoruz. Asagidaki konudan oyunuzu kullanabilirsiniz.

Oylama Konusu : http://www.rustturkey.com/

Oylamanin %50'in üzerinde olumlu sonuçlanmasi dogrultusunda 20 Haziran Cuma günü saat : 21:00'da wipe atilacaktir.

Katilim 30'un üzerinde olmazsa, oylama iptal edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 17 Haziran 2014; 22:23:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahribatt

"failed to initialize the game process. error code 7" güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\rust\experimental içerisinde "RustClient" e sağ tılayın. Özellikler/Uyumluluk bölümünden yönetici olarak çalıştır seçeneğini aktif ediniz.

İyi oyunlar.

Sunucumuza bekleriz. http://www.rustturkey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 17 Haziran 2014; 22:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Yaz indirimiyle beraber indirime girermi Rust ?

girmez inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusturkey

quote:

"failed to initialize the game process. error code 7" güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\rust\experimental içerisinde "RustClient" e sağ tılayın. Özellikler/Uyumluluk bölümünden yönetici olarak çalıştır seçeneğini aktif ediniz.

İyi oyunlar.

Sunucumuza bekleriz. http://www.rustturkey.com

Yardımın için teşekkür ederim. Artık oyundan atıp hata vermiyor fakat şimdide sunuculara giremiyorum. Buda benim talihsizliğim.

• oyundaki yenilikler nelerdir acaba bilen bilen varmı. yeni indiriyorum güncellemeyi.
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Ben kayda değer bir yenilik göremedim.
  • quote:

normal sürüm değil beta sürümü eklediler onda var yenilikler yeni map yüzme bilmem ne onu aynanda oyunla beraber girebilmen için açtılar normal oyunda yenilik olmayacak yani yeni hali tamamlanacak bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

normal sürüm değil beta sürümü eklediler onda var yenilikler yeni map yüzme bilmem ne onu aynanda oyunla beraber girebilmen için açtılar normal oyunda yenilik olmayacak yani yeni hali tamamlanacak bundan sonra

yani diyosun oyun aynı hic girmesekte olur yani :)
  • bu oyunu internet bağlantısı olmadan oynamanın bir yolu var mı? yani server ı kendimiz bir pc den oluşturucaz int bağlantısı olmadan aynı ağda olan diğer pc ler ona bağlanıp arkadaşla eşle dostla oynıcaz mümkünmüdür böyle birşey.

not:bulunduğum ortamda internet yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaşı 22 + olanlar steam eklesin beraber oynayalım. Pm.
  • Biri oyunu anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyuna 841 mb patch gelmiş.Dev blogda yayınlanan değişimler bu patchle gelmiş olabilir mi ? şuan indiriyorum 100 md indi,önceden inidirp oynayan varsa mesajımı cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein

arkadaşlar oyuna 841 mb patch gelmiş.Dev blogda yayınlanan değişimler bu patchle gelmiş olabilir mi ? şuan indiriyorum 100 md indi,önceden inidirp oynayan varsa mesajımı cevaplarsa sevinirim

experimental de var o yayınlanan şeyler ama daha tamamlanmadı
    oyuna girişte normal oyun yada gelen yenilikleri takip edebilmen için aynanda experimental girişi sağlandı ve yenilikler oraya yapılıyor fakat oynancak durumda değil eksik yavas yavas tamamlancak şuan yüzme, map vs. işte yeni koyduğun tabanlar nası vura vura yapılcak gibi grafikler vs. bilgi edinme amaçlı girip bakmak için kondu mesela ağaçları kırıyorsun yok oluyor falan filan oyunun normal sürümünde bir değişme yok büyük ihtimal olmayacakta zaten şuan o sürüm kendi çapında oturmuş durumda yeni hali ile mükemmel bir oyun yapma çabasındalar

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein

arkadaşlar oyuna 841 mb patch gelmiş.Dev blogda yayınlanan değişimler bu patchle gelmiş olabilir mi ? şuan indiriyorum 100 md indi,önceden inidirp oynayan varsa mesajımı cevaplarsa sevinirim

experimental de var o yayınlanan şeyler ama daha tamamlanmadı
    oyuna girişte normal oyun yada gelen yenilikleri takip edebilmen için aynanda experimental girişi sağlandı ve yenilikler oraya yapılıyor fakat oynancak durumda değil eksik yavas yavas tamamlancak şuan yüzme, map vs. işte yeni koyduğun tabanlar nası vura vura yapılcak gibi grafikler vs. bilgi edinme amaçlı girip bakmak için kondu mesela ağaçları kırıyorsun yok oluyor falan filan oyunun normal sürümünde bir değişme yok büyük ihtimal olmayacakta zaten şuan o sürüm kendi çapında oturmuş durumda yeni hali ile mükemmel bir oyun yapma çabasındalar

Bilgilendirme için teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Yaz indirimiyle beraber indirime girermi Rust ?

Bunu ben de çok merak ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün katıldığım çekilişte elde ettim oyunu . Bir servere girdim dolandım yay felan yapmıştım ki birini uyurken gördüm öldürdüm çantasındakileri aldım shotgunu felan varmıştı adamın üstünde Girdiğim serveri birdaha nasıl bulabilirim girerken dikkat etmemiştim . Birde bu silahları nasıl yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Merhaba arkadaşlar geçen gün katıldığım çekilişte elde ettim oyunu . Bir servere girdim dolandım yay felan yapmıştım ki birini uyurken gördüm öldürdüm çantasındakileri aldım shotgunu felan varmıştı adamın üstünde Girdiğim serveri birdaha nasıl bulabilirim girerken dikkat etmemiştim . Birde bu silahları nasıl yapıyoruz ?

Favorilere kayıt oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler adamı 8 kez pompalı ile kafadan vurdum ölmedi hareket etti yani bug da olamaz nasıl bir iş bu
  • Cyaßß kullanıcısına yanıt
    Admin veya hileci :) var öyle hileler , biz denk geldik adam geldi bizim base'e arkadaşla taradık adamı ölmüyor ben video falan çektim sonra admin olduğu çıktı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 20 Haziran 2014; 14:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Admin veya hileci :) var öyle hileler , biz denk geldik adam geldi bizim base'e arkadaşla taradık adamı ölmüyor ben video falan çektim sonra admin olduğu çıktı :D

öyle hile ben hiç görmedim 300 saatte yakın çatıştık hileci de çok gördük evin içine girenini duvardan 600 metreden sıkanını ama ölümsüzlük sadece admine özel diye biliyorum büyük ihtimal dandik bir serverda admine sıkmıştır
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.