Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingman29

Sipirmin kardeş ben bu oyunu her türlü serverda oynadım.Çok iyi niyetle başlayan serverlar gördüm.Ama daha başarılı olabilen bir server görmedim.Bu oyunun dinamiklerini çok iyi anlamak lazım.Adam server kurdu.Bütün blueprintleri iptal etti.İtemleri craftlamak diye bişey yoktu.Sadece sandıktan çıkıyodu.Pvp arenada milleti birbirine çarpıştırıyodu.Dedik ki bu iş böyle olmaz.Dinlemedi.Server patladı.Bir başkası pvp server kurdu.Herşey serbest.Hiçbir kısıtlama yok.İnsanlar grup oldu , adminin evini patlattı.Admin hepsini banladı.Sonra 2 günde server boşaldı.Kimse kalmadı.

En son oynadığım serverda glitching kısıtlanmıştı.En çok bu serverda oynadım.Admin merdiven atanı banlıyodu.Ama bu sefer kimse kimsenin evini patlatamaz oldu.Millet 20 katlı binalar dikmeye başladı.Her kata 7-8 tane demir kapı koyunca girilmesi mümkün olmayan evler meydana geldi.Sonra o server da boşaldı.

Bana sorarsan bu oyunun en büyük sıkıntısı çeteleşmedir.Bu oyunda kalabalık olan çete her zaman kazanır.Ellerinde olmayan itemleri birbiriyle paylaşarak research kitle kısa sürede her şeyi craftlıyabilecek hale gelir.Ondan sonra kimse tutamaz onları.

Ben olsam ne yapardım?İlk işim serverı bireysele çevirirdim.Kimse kimsenin evinde kalamaz.Kimse kimseyle ittifak yapamaz.Tabi bunu sağlamak çok zor olur.Çaktırmadan herkes birbiriyle item alışverişinde bulunup birbirini kollayabilirler.Birbirine saldırmamak üzerine anlaşıp bölgelerine gelecek yeni kişilere saldırabilirler.

Bir başka yöntem de eğer klan savaşı daha iyi olur derseniz , haritayı değişik bölgelere ayırabilirsiniz.Mesela serverı 5 klan bölgesine ayırıp , oyuncuları eşit şekilde klanlara dağıtabilirsiniz.Her klanın kendi köyü olur.Klan üyeleri de o köy içine evlerini yaparlar.1 ay kadar kimse kimsenin köyüne saldırmaz.Klanlar gelişince savaş başlar.Bence en mantıklısı bu şekilde olur.Eşit dağılım sayesinde güçlü olan zayıf olanı ezmemiş olur.Gruplaşmayı serbest bırakırsanız eninde sonunda bi grup diğerlerini kısa sürede alt edip aşırı güçlenecek ve diğer oyuncular oyundan zevk alamaz hale gelecek ve server boşalacaktır.2 günde boşalan serverları çok gördük.İyi düşünmek lazım.

Hocam kesinlikle dogru soyluyorsunuz ve bir serveri sonsuza kadar canli tutmak malesef imkansiz sizin de bahsettiginiz uzere. Benim bakis acima gore bu oyun tek basina oynamak icin cok da uygun degil. Bunun sebebini de soylediniz, engellenemeyen gruplasma. Malum bu gruplasma olayi ne yaparsak yapalim gizli veya aciktan devam edecek. Varliginin durdurulamayacagi bir seyi kisitlamaya calismak da mantiksiz geliyor. Ikinci oneriniz aslinda cok uygun ama orada da "insan" faktoru isin icine girecegi icin yine kimseyi zorla kimseyle dost edememe durumu ortaya cikiyor. Yapmaya calistigim sey gruplarla ayri ayri gorusup ayni hazir olma tarihini vererek rekabeti canli tutmak. Ayni anda baslayan 3-4 grup uzunca bir sure rekabet halinde olacak ve yeni oyunculari-gruplari cekecektir diye dusunuyorum. Kendi arkadaslarim mesela gelmeye karar verdikleri zaman kalabaliklar ise 2 veya 3e bolunmelerini rica edecegim. Ilerleyen zamanlarda ise bilmiyorum bu rekabet ortami nasil saglanir, biraz da sansa bakiyor gibi.

• Bu oyun şimdilik oynanmaz bence oynadığım saat 500 ü geçmiştir her server hile dolu

hileyi sadece uçma,aimbot olarakda algılamayın çaktırmadan kullanan çok insan var
  • Hile her oyunda varda şu güncelleme bi gelsin oyun komple değişecek çok meraklandım ya 2 ay geçti hala gelemedi sürekli resimler falandır filandar paylaşılıyor yeni ara yüz harika olmuş oyunda en önem verdiğim şeylerden biri arayüz font falan , bakalım güzel olucak kesin , yüzme bile geliyor suylada oynayabilecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 21 Mayıs 2014; 22:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

Bu oyun şimdilik oynanmaz bence oynadığım saat 500 ü geçmiştir her server hile dolu

hileyi sadece uçma,aimbot olarakda algılamayın çaktırmadan kullanan çok insan var

Tam da nickinle uyumlu bi yorum olmuş.Aslında haksız sayılmazsın ama adam gibi bi serverda oynanır aslında.
  • Arkadaşlar yine bir çok mesaj silindi kışkırtmaya çalışmayın insanları tartışma çıkarıyorsunuz , yok bu server tutmazda bilmemneydide siz kendi işinize bakın ya , kimse size allah aşkına gel oyna bu serverde demiyor , sırf kışkırtıyorsunuz insanları bile bile ya arızalar yapar bu tarz şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 22 Mayıs 2014; 14:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Hile her oyunda varda şu güncelleme bi gelsin oyun komple değişecek çok meraklandım ya 2 ay geçti hala gelemedi sürekli resimler falandır filandar paylaşılıyor yeni ara yüz harika olmuş oyunda en önem verdiğim şeylerden biri arayüz font falan , bakalım güzel olucak kesin , yüzme bile geliyor suylada oynayabilecez

bu oyunda hiç hile olmasın şuanki haliyle full sürüm yapsınlar oyunu bırakmam oyuncu sayısıda düşmezse

ama oyun hile ile dolu olsun istersen oyunda uzaya çık ne farkedicek :D
  • adminler de kafasına göre iş yapıyor yalanda olsa olumlu yazacaksın demek ki
    her zamanki gibi sitede de adaletsizlik devam ediyor
  • Arkadaşlar, bir serverda harika bir evim var ( her ne kadar tahtadan da olsa :D ). Ama ne yazıkki serverı clanlar domine ediyor ve tek kişi de fazla bir iş yapamıyorum. Şöyle 4-5 kişi gelse de ağızlarının payını versek olur mu? Steam ismi ''Blazing High''.

Not: Oynamayı ne kadar bildiğiniz önemli değil, farm yapmanız bile yeter çünkü malikane farm noktalarına ve small rade çok yakın ama gene de gözden uzak. 15-16+yaş olursa sevinirim.
  • eski bir video buldum buraya da atam dedim baya komik bir köy patlatmıştık kısa olmuş ama ortam yeterli sanırım
    kocaman bir bölgeye çift sıra kazık koyup içine shelter doldurmuşlar bide hepsi metal kapılı sanki shelter kırılmıyormuş gibi

edit: bu arada sesi silme sebebim aşırı küfür yoğunluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 26 Mayıs 2014; 16:49:24 >

• ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç görmedim böyle bir şey acaba video resim falan atabilir misiniz merak ettim valla
  • Takip. Sadece dh üyelerine açık server yapılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clawson kullanıcısına yanıt
    Neyi göremedin anlamadım .
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Yeni update hakkında soylediklerinizi duymamistim onun resim veya videosunu atarmisiniz demiştim fakat rust in kendi sitesinde hepsi varmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rust'ın sitesinde ki güncellemeler ne zaman gelicek
  • Site yapim asamasinda, gunduz ortalama 25 kisi online. 134.255.229.146:28200
  • Umuyoruz ki en kısa zamanda gelir :)
  • şöyle düzgün bi server yok bu oyunda aldım oynamadım offical da bile hack dolu zaten lag yapıyor falan
    tr serverların hepsi çoluk çocuk dolu adminlere girmiyom bile
    ya serverlar boşalıyo ya vipe atılıyor ya fazla drop var ya admin yok
    toplam 30 saat oynayabildim hep server aramakla geçti ama yok düzgün server oyunun en büyük kaybı bu
  • Tüm Rust severlere merhaba.
    Yetişkin ve deneyimli kadromuzla Türkiyedeki Kaliteli Rust Server boşluğunu doldurmaya geliyoruz. Deneyimli Admin, adil mücadele, devamlılık ve seviyeli bir ortam arayan Rust Severleri Sunucumuza bekliyoruz. Her türlü kendinizi ifade edebileceğiniz ve gelişmeleri takip edebileceğiniz sitesiyle Server ve kuralların gelişiminde söz sahibi olabileceğiniz bir hizmet sunulacaktır.

Tüm rust severleri sunucumuza bekliyoruz.

Detaylı bilgi için
    v
    Rustturkey.com = 30 Mayıs Cuma / Davetlisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusturkey

Tüm Rust severlere merhaba.
    Yetişkin ve deneyimli kadromuzla Türkiyedeki Kaliteli Rust Server boşluğunu doldurmaya geliyoruz. Deneyimli Admin, adil mücadele, devamlılık ve seviyeli bir ortam arayan Rust Severleri Sunucumuza bekliyoruz. Her türlü kendinizi ifade edebileceğiniz ve gelişmeleri takip edebileceğiniz sitesiyle Server ve kuralların gelişiminde söz sahibi olabileceğiniz bir hizmet sunulacaktır.

Tüm rust severleri sunucumuza bekliyoruz.

Detaylı bilgi için
    v
    Rustturkey.com = 30 Mayıs Cuma / Davetlisiniz

umarım hayırlısı olur biz de gelir oynarız

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.