Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
158.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah kardeşim. Amacımız güzel seviyeli bir ortam yaratmak. Desteğinizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusturkey -- 30 Mayıs 2014; 16:56:20 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Mayıs 2014; 19:33:41 >
  • Vay arkadaş ya 10. devblog'u gören varmı biliyordum çok güzel işler yaptıklarını , 3 ay olmadan oyunu komple değiştirdi adamlar , sıfırdan oyun yaptılar yemin ediyorum herşey komple değişik , birde dayz' ile karşılaştıralım bu adamlar 3 ayda ağaç kaplamasını bile değiştiremiyorlar

İki şey paylaşmak istiyorum hayran kaldım !

http://files.facepunch.com/petur/2014/05/2014-05-29_19-55-57.mp4

Bu video bende mozillada açılmıyor chrome'da açıldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 1 Haziran 2014; 12:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Vay arkadaş ya 10. devblog'u gören varmı biliyordum çok güzel işler yaptıklarını , 3 ay olmadan oyunu komple değiştirdi adamlar , sıfırdan oyun yaptılar yemin ediyorum herşey komple değişik , birde dayz' ile karşılaştıralım bu adamlar 3 ayda ağaç kaplamasını bile değiştiremiyorlar

İki şey paylaşmak istiyorum hayran kaldım !

http://files.facepunch.com/petur/2014/05/2014-05-29_19-55-57.mp4

Bu video bende mozillada açılmıyor chrome'da açıldı .

Hala şu oyunu DayZ ile kıyaslayanlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşalr bende hafta içinde almayı planlıyorum ve tabiki TÜRK lerle beraber bi grupda yer almak istiyorum konu sahibini ekledim steamden sağolasın kabulde etmiş fakat dün bi yerde bi süre sonra oyun sıkıyor gibi şeyler duymaya başladım oynayanlar gerçekten öylemi ben öyle zombili mombili oyunlar değilde bu çok hoş gözükmüştü bana bekliyorum cevaplarınız şimdiden sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: merseyhmon

arkadaşalr bende hafta içinde almayı planlıyorum ve tabiki TÜRK lerle beraber bi grupda yer almak istiyorum konu sahibini ekledim steamden sağolasın kabulde etmiş fakat dün bi yerde bi süre sonra oyun sıkıyor gibi şeyler duymaya başladım oynayanlar gerçekten öylemi ben öyle zombili mombili oyunlar değilde bu çok hoş gözükmüştü bana bekliyorum cevaplarınız şimdiden sağolun

oynayacak düzgün server olmadığı için özellikle uzun süreli durmadıkları için sıkıntı çıkıyor offical da lagdan yada yapılan evlerden dolayı gezerken donmalardan yaptığın evi rahatça patlatabileceklerinden ayrıca bolca aimbot ve uçanlardan oynancak hali pek yok
    ben 270 saat oynadım 7-8 arkadaş gayet eğleniyoduk aslında oyun güzel ama serversızlıktan ya wall diye banlandık ya server boşalttık server aramaktan sıkılıp oyunu bıraktık eğer arkadaşlarınla oynuyorsan bence uzun süreli sıkılmadan oynayabilirsin tabi düzgün server bulursan tavsiyem türk svlerine girme ve öğrenmek için boş girsen bile başta 40 kişinin altındaki serverlarda başlama girdin baktın aşırı airdrop düşüyor orda başlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 1 Haziran 2014; 21:27:46 >

• DayZ ile kıyasladığımı kim söyledi abicim ? saçma sapan laflar sarf etme git internet cafede counter oyna sen ,lütfen . Ayrıca kıyaslasaydım bile seni ilgilendirmez ister minecraft ile kıyaslarım ister gta san andreas ile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 1 Haziran 2014; 21:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

DayZ ile kıyasladığımı kim söyledi abicim ? saçma sapan laflar sarf etme git internet cafede counter oyna sen ,lütfen . Ayrıca kıyaslasaydım bile seni ilgilendirmez ister minecraft ile kıyaslarım ister gta san andreas ile .

Aman aman aman aman aman sincabıma bak sen abicim diyor Hadi siz rust oynayın güllerim benim
  • dayzden ağzım yandığı için rust çıktığında korsan indirip denemiştim ama renk paleti, grafikler, animasyonlar, fizikler, çevre detaysızlığı, kötü yapay zeka ve birçok kötü yanını görünce direk silmiştim satında almamıştım. bugün son versiyonunu tekrar korsan indirip baktım değişen pek bişey göremedim tekrar sildim. sonra devblogları gördüm ama orda oyunun grafikleri, kaplamalar, detaylar, animasyonlar, arayüz, ışıklandırmalar, renk paleti vs. vs. çok hoş görünüyodu. tamamen başka bi oyundu resmen. eee nezaman geliyo bu güncelleme. okadar devblog koymuşlar ama ben hiçbirini demin oynadığımda görmedim. bunlar geldimi yoksa aylar yıllar sonramı gelecek dayzdeki gibi.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    3 ay olcak yakında , yapıyorlar hala , kolay sanmıyorsun heralde , DayZ'de 3 ayda 2-3 silah ekleyebiliyorlar bu adamlar 3 ayda oyunu sil baştan yapıyorlar belli olmaz daha ne ekleyeceklerine bağlı devbloglarda eklediklerini gösteriyorlar geliştirdiklerini yada . Rust ekibinin başarısı çok açık epey ama epey bir önde daha hızlansalar olağan üstü diyecem yani hem çok hızlılar hemde çok başarılılar , bu arada gelecek güncellemenin 2-3 gb olacağını düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 1 Haziran 2014; 22:03:33 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    kolay olmadığını biliyorum zaten. merak ettiğim nezaman çıkacağıydı. mesela 3 ay oldu diyosunuz, eğer dediğiniz gibi hızlı gelişiyosa 2-3 haftaya çıkar güncelleme(eğer yeni şeyler daha eklemeden çıkaracaklarsa). çünkü dayz zamanına göre 3 ay demek daha yeni başladık demek bilgi için sağolun buarada.
  • demin bi video izledim adamlar duvarları c4 ile patlatıp nevar ne yok çaldılar. bu oyunda çok sık olan bişeymi. yani ben oyunu aldım diyelim. evimide yaptım diyelim. hergün oyuna girdiğimde bi duvarım yokedilmiş eşyalım çalınmışmı olacak. yoksa çok nadir bişeymi
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Olabilir bizim her gün soyuluyordu sunucuya bağlı c4 1 hafta falan oynadıktan sonra kesin bulunup öğrenilen birşey , yapmak için 700 sülfür falan gerekiyor bu biraz çok ama millet airdroptan alıyor oto airdrop var çoğu sunucuda , yoksada yapıyorlar işte birilerini soy zaten bol bol demir sülfür çıkıyo.

Eğer sunucuda c4 yapımı yasaksa falan airdropta az atılıyorsa ozaman sık sık olmaz , yada kuralları varsa c4 kullanmak için bilemeyecem , yani biz ev yaptık 60 dan fazla c4 gerekiyordu girmek için , biraz uğraşıp öyle yaparsan sorun olmaz :)

Yeni güncellemede nasıl olcak bilinmez , ama yeni güncellemede roket atar olcak :D o nasıl olur onuda görücez heralde cok zor birşey olcak mermisi falan çok değerli olucak yoksa millet bütün gün roket atıp durur etrafta kaos hakim olur düşünmesi bile komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 1 Haziran 2014; 23:15:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

dayzden ağzım yandığı için rust çıktığında korsan indirip denemiştim ama renk paleti, grafikler, animasyonlar, fizikler, çevre detaysızlığı, kötü yapay zeka ve birçok kötü yanını görünce direk silmiştim satında almamıştım. bugün son versiyonunu tekrar korsan indirip baktım değişen pek bişey göremedim tekrar sildim. sonra devblogları gördüm ama orda oyunun grafikleri, kaplamalar, detaylar, animasyonlar, arayüz, ışıklandırmalar, renk paleti vs. vs. çok hoş görünüyodu. tamamen başka bi oyundu resmen. eee nezaman geliyo bu güncelleme. okadar devblog koymuşlar ama ben hiçbirini demin oynadığımda görmedim. bunlar geldimi yoksa aylar yıllar sonramı gelecek dayzdeki gibi.

dayzdeki gibi buglarla dolu ve temeli eksik oyun yerine ayrıntıları eksik bırakmışlar oynanabilecek halde yapmışlar güncelleme erken gelmiyor dediğin gibi ama dayzden fazla çalıştıklarını düşünmekle beraber gelmediği halde oynanabilecek şekilde yaptıklarını düşünüyorum gelirse de ayrıntılar artıkça tadından yenmez diye düşünüyorum her ne kadar bırakmış oynamıyor olsamda
    edit: duvar meselesine gelince eğer tek basına ufak bir ev yaptıysan air drobu alacak kadar güçlüysen patlatabilirsin ama c4 ün değerini geçmesi lazım evini patlatıp çöp toplamaya calısmaz kimse ya da evini genişlettiğinde örnek veriyorum bizim 15 katlı evimiz vardı haritanın loot bölgesinin tam ortasında ve 10 kat fake depo odası gibi nereye gireceğini bilmediği gibi kat kat dış kabul ile 2 şer c4 den 20 tane c4 kullanması lazım kazıkları aştıktan sonra vs. kolay olmuyor bu tahta ev tabi bide metal ev yaptın mı çeşitli tasarladığın evini çok daha rahat koruyabiliyorsun
    servera çok bağlı eğer 10dk da bir air drop geliyorsa c4 yaygınlaşıyor oynancak hali kalmıyor günde 1 kez atılan dolu bir serverda c4 ü kolay kolay bulamazsın yapmaya hammade bile toplamak zor olduğu için büyük bir ev yaptığında kolay kolay giren olmaz bir çok ev olduğudna seninki çok dikkat çekmez ise yine sana gelmezler eğer bizimki gibi tam ortaya koyup tüm loot bölgesindekileri bolt la vurup temizliyorsan listede başa çıkarsın diğer türlü sana gelmezler servera çok bağlı, boş sv de c4ü alır millet girecek ev bulamaz içi boş olsa bile patlatır evini hammadeyi de rahat bulur herşeyi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 1 Haziran 2014; 23:31:23 >

• teşekkürler bilgiler için.

demin şu videoyu gördüm oyunun geliştirme aşamasına ait. grafikler çok güzel görünüyo. eğer önümüzdeki günlerde büyük bi güncellemeyle oyun tam oturursa alacam dursun kenarda arada oynarım. en azından oynamasam bile doğru düzgün birilerini desteklemiş olurum.

http://files.facepunch.com/garry/home/2014/April/27/18-11/6.mp4

başka videolarda vardıda malum rustta karakterlerin kıyafeti yok ondan koyamadım foruma. belli olmaz biri şikayet eder uzaklaşmim boşa

• Bu oyunda her şeyden çok server önemli üstüne basa basa belirteyim. Böyle oyuncu kaybı olmasın diye her şeyi yapabilecek serverlardan koşarak uzaklaşın. BF3 oynuyoruz arkadaşla öle öle ister istemez silah kullanmaya alışıyorsun girdik rustta oynuyoruz iki kişi doğru düzgün nişan alabilen adam yok. Bir serverda oynadık 1 hafta kadar belki vurmadığımız adam kalmadı serverda bir gün koşarken çat ban. Adminlerle konuştuk recoil hack varmış öyle iyi hedef tutturulmazmış. Tutturuyoruz kardeşim ne yapalım yani? Arkadaş bf3te de 500 metreden head shot vurdu sniper ile ordanda mı banlanalım bu yüzden? Daha şimdi bir serverdayım hangarın ordaki bir evin etrafını tahta barikat çevirmişler içeride takılıyorlar geçtim pencereye bildiğimiz pipe shotgunla ikisinide öldürdüm camdan 'silent aim' 'hacker' bilmem ne dediler tak ban yedim yine. Anladık hacker çok var. insanlar temkinli olmak istiyor ama bu da işin cıvkı yani iki kişi hacker dedi diye tak ban. Geçen forumda da öyle bir şey konuşuluyoordu bende yaşamam diyordum şu son 2 günde 2 serverdan banlandım. İyi oynayan adamın çektiği nedir anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Site yapim asamasinda, gunduz ortalama 25 kisi online. 134.255.229.146:28200

server açıldığından beri oynuyorum fakat artık serverin tadı kalmadı gruplar yeni sw ye geçmeye başladı artık hileler aldı başını gitti adamlar duvarın içinden tek atıyor aynı şeyi 2 3 kişi daha söylediği halde bunu yapanların grubu olduğu için veya serveri doldurduğu için bunlara yol veriliyor c4 olayıda tam muamma airdroplardan zebil gibi c4 yağdığını söyleyenler var söyleyenler var diyorum çünkü droplar adamların evinin üstüne atıldğı için biz daha ulaşamadan alınmış oluyor.
  • bizimde oyunu bırakma sebebimiz oydu server boşalmasın diye banlıyorlar çocuk dolu çünkü 2 sarjör sıkıyo 1 tane denk getiremiyo sen direk kafaya atıyon hack diyo kafadan vurdu diyo ben nerden baksan 6-7 serverdan rahat banlandım hepsinde 10 katlı ev kurduk 1 günde bolt kevlar set falan diziyoduk hemen sonra banlanıyoduk artık sıktı server değiştirmek oyunu bıraktık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

kasti olarak satın almadım. dayz olsun rust olsun 7 days 2 die olsun bütün bu oyunlar survival rpg ögelerine sahip ve gereksiz fiyatlara satılıyor. adam akıllı akıl alır bir seviyeye dindiğinde orjinal alınır ancak ne rust için 20 dolar ne dayz30 dolar ne 7d2d için 35 dolar para verilmez.

korsan oynarım diyen olursa eğer hem dayz hemde rust için serverlar mevcut. gerekirse kendimde kurarım. ilgilenen var ise pm atarsa yardımcı olurum.

korsanı tasvip ettiğimden değil (steamde 35-40 tane oyunum var) gereksiz verilen paraya karşıyım.

zorrent indirirsek online oynayabilecekmiyiz hocam oyunu?

Dayz - Rust ?
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim dayz oynayazmazsın çünkü dayz sunucuları genelde offical tarzı oluyor ama rust kişisel serverlerle dolu korsan versiyona izin verilen sunucular elbette vardır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 4 Haziran 2014; 13:56:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.