Bildirim
Rush (2013) | Chris Hemsworth - Daniel Bruhl | Ron Howard (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
efsane hikaye yaa.. çok güzeldi.. filmin içidne olmak için dts izleyin filmi ve mümkünse sesi açın 5.1 sistemde. -
Her şeyiyle mükemmel bir filmdi.Gerçekten beni çok etkiledi. -
İkili arasındaki rekabet hakkında bilgi edinmek için güzel bir yazı:http://www.swide.com/sport-man/formula-1/niki-lauda-and-james-hunt-rivalry-the-real-story-behind-rush-movie/2013/09/07
Benim için çok bilgilendirici oldu, F1'i takip etmeyenlerin filmi izlemeden önce okumasını tavsiye ederim. -
Efsaneye yakın bir filmdi keşke sinemada izleme imkanı bulsaydım -
müthiş bi film orta okul zamanımda formula 1 e az çok merağım vardı arada izlerdim vs bu filmi izledikten sonra tekrar ilgim artmaya başladı akabinde SENNA belgesel filmini izledim ve gerek Ayrton Senna ya gerekte bu spora resmen hayran kaldım..
2014 sezonu sanırım 16 martta başlayacak, tüm sezonu kaçırmadan izlemek istiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdNeSs -- 31 Ocak 2014; 14:18:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SENNA.
müthiş bi film orta okul zamanımda formula 1 e az çok merağım vardı arada izlerdim vs bu filmi izledikten sonra tekrar ilgim artmaya başladı akabinde SENNA belgesel filmini izledim ve gerek Ayrton Senna ya gerekte bu spora resmen hayran kaldım..
2014 sezonu sanırım 16 martta başlayacak, tüm sezonu kaçırmadan izlemek istiyorum..
Filmi güzel ama F1 in tadı tuzu kaçtı.
uzun senelerdir izleyen ben son 2 sezonun sıralama turlarına tenezzül bile etmiyorum artık...
Mesela 2013 de hiç sıralama turu izlemediğim gibi bir kaç yarışı da izlemedim.
Oysa eskiden öyle miydi? sabahın 6 sında kalkıp japonya sıralama turu izlerdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Öner
quote:
uzun senelerdir izleyen ben son 2 sezonun sıralama turlarına tenezzül bile etmiyorum artık...
Oysa eskiden öyle miydi? sabahın 6 sında kalkıp japonya sıralama turu izlerdim.
ne konuda hocam pek bilgim yok ve takip eden birisi değilimde
-
quote:
quote:
Son sezonlarda sıralama turlarını izlemeye gerek yoktu Vettel öyle ya da böyle pole'ü alıyordu zaten. Bu yüzden ben de sıralama turlarını izlemeye gerek dahi duymuyordum. Geçen sezon Vettel, şampiyonluğunu ilan ettikten sonraki yarışları ben de izlemedim. Ama bu sene değişen kurallarla, yeni gelen motorlarla umarım Vettel ve Red Bull'un bu hegemonyası biter de adam akıllı, heyecanlı, şampiyonun son yarışa kadar belli olmadığı bir sezon ya da sezonlar izleriz...
-
Eski rekabet yok artık.
Hakki - Schumi rekabetleri bitti.
Teker tekere mücadele de yok.
önündeki aracı yakalamışsan bir düğmeye basıyor, DRS yi aktifliyor ve oyuncak gibi geçiyorsun önündekini.
Aksi gibi önde gidenin savunma yapması da yasak.
Lastikler 5-6 tur anca dayanıyor. Peynir gibi eriyip bitiyor.
Motorlar o kadar küçüldü ki sinek vızıltısı gibi ses çıkıyor.
Burası en pahalı otomobil yarışı, paran yoksa girmeyeceksin.
Küçük takımlar yarışsın diye büyük takımların test yapmasını da engellediler.
Neymiş masraf kısmaymış. Paran varsa girersin.
Benim Mercedes alacak param yoksa almam, param yok diye otomotiv sektörü mercedes fiyatını düşürüyor mu? Hayır...
ekleme:
Sercan ben yazarken sen de yazmışsın, görmedim.
Ben Vettel'in şampiyonluğunun kesinleşmesinden önceki birkaç yarışı da izlemedim.
Eskisi gibi zevk almıyorum artık.
Eskiden yarış saatlerinde bütün planlarımı iptal eder ya da 1 hafta öncesinden işlerimi ayarlar, o saati yarışa ayırırdım.
Evdekileri bile gezmeye götürmezdim yani, o derece.
Ama şimdi yarış kaçacakmış, heyecan varmış, vs vs.... hepsi boş artık.
Zaten toyota, honda, bmw çekildi, bir tek ferrari mercedes ve renault kaldı.
Cosworth de pek bi cacık yapmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 31 Ocak 2014; 15:06:12 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGÖ -- 6 Şubat 2014; 2:13:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sercann35
quote:
quote:
Son sezonlarda sıralama turlarını izlemeye gerek yoktu Vettel öyle ya da böyle pole'ü alıyordu zaten. Bu yüzden ben de sıralama turlarını izlemeye gerek dahi duymuyordum. Geçen sezon Vettel, şampiyonluğunu ilan ettikten sonraki yarışları ben de izlemedim. Ama bu sene değişen kurallarla, yeni gelen motorlarla umarım Vettel ve Red Bull'un bu hegemonyası biter de adam akıllı, heyecanlı, şampiyonun son yarışa kadar belli olmadığı bir sezon ya da sezonlar izleriz...
Aynen hocam inş bu sezon çekişmeli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdNeSs -- 6 Şubat 2014; 13:15:50 >
-
Film mükemmeldi. Ayrıca Daniel Brühl'ün makyajı ve aksanı mükemmel olmuş Oyunculuğu zaten tartışılmaz. Diğer oyuncularda mükemmeldi. -
2013 yılının belki de en güzel filmi olmuş,her şeyiyle harikaydı.9/10 -
-
Kimden bahsediyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: YGA
Kimden bahsediyorsunuz?
Mauro Pane, filmde Niki Lauda rolündeki Daniel Brühl'ün yarış sahnelerinde dublörlüğünü yapan kişiymiş. Trajik bir şekilde araba kazasından ölmüş.
http://news.sky.com/story/1211755/rush-film-racing-driver-killed-in-car-crash
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 16 Şubat 2014; 1:01:30 > -
Schumi'den sonra F1 izlemeyi bırakmıştım ama bu film ben de tekrar F1 sevgisi yarattı nedense. Melbourne'ü dört gözle bekliyorum. -
Muhteşem film. Nicki Lauda'nın gerçek hayatından aktarılan bir film. Hem film olarak çok iyi hemde o gerçekçiliğe çekiyor adamı. Aksiyonda düşmüyor özellikle Formula 1 hayranıysanız yarışları heyecanla izlersiniz. Umarım dublajda yarışın ses kalitesini koruyabilmişlerdir. Dublajda ses kötüleşiyor çünkü. İmkannınz varsa orjinal sesle izleyin derim. -
Çok beğendim filmi.Bu kadar iyi olacağını beklemiyordum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X