Şimdi Ara

Rusça Hakkındaki Sorulara Cevaplar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
39
Favori
42.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Podcast dinleyebilirsiniz. Çok faydalı ve de ücretsiz.
    https://russianpodcast.eu/
  • Beyler önümüzdeki ay justenglishtr de istanbul da Rusça kursuna basliyoruz 2 arkadas. Daha once burda kursa giden varmıdır? Bilgi alabilirmiyim. 4 kur seklinde kayit olduk. 6 ay zamani var tam olarak. Ek olarak 1 hafta da Rusya ya yolluyorlar orda bir eğitim almak için. Rusça hakkinda hic bilgimiz yok. Tamamen sifir olarak gidicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam Payehali 1 kitabını bulamıyorum. Satın alabileceğim yerlerde stoklar tükenmiş. Elinde pdf olarak bulunan var mıdır?
  • Kitabin pdf halini buldum isteyen olursa mesaj atsin

• İyi bir sözlük önerisi arıyorum. Türkçe telaffuzu doğru ve alabileceği çekimleri gösteren bir sözlük. Nette tam anlamıyla emin olamadım ne alsam diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kedi Adam kullanıcısına yanıt

FONO Yayımlarının sözlükleri var, oldukca yararlı, önerebilirim.

• Merhaba eski bir mesajmış ama umarım yardımcı olursunuz. Bana da gönderebilir misiniz? caner_yagiz@hotmail.com

• Voilet kullanıcısına yanıt

Merhaba, eski bir mesaj ama umarım size ulaşır. Bana da gönderebilri misiniz? caner_yagiz@hotmail.com çok selamlar.

• @caner_yagiz kitabı yolladım.

• Rus dili ve edebiyatı öğrencisiyim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz bana

• quote:

Orijinalden alıntı: karanlıklar_lordu

Rus dili ve edebiyatı öğrencisiyim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz bana

Rusça öğrenmesi zor bir dil mi? Öğrenmek istiyorum ama herkes zor olduğundan ilerlemenin zor olduğundan bahsediyor

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Zor değil, bir sistemi var onu takip edince kolay oluyor hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elinde yeni basım Payehali 1.1 veya 1.2 pdf olan var mı?

• Çok eksik ve yanlış bilgiler. Anadilim olmasa oturup, inanırdım. Rusça Türkiye'de öğrenilmez böyle eksik öğrenirsiniz. gidin Ukrayna, Belarus vb. yerlerde 1. sene kurs alın.

• Selamlar, Cok faydalı acıklamala, tesekkur ediyorum

Zhili-Byli 28 uchevnik ders kitabı elinizde var mı? tesekkurler

• Avrupadaki en zor iki dil Fransızca ve Rusça olabilir. Fransızca yine Latin dili ama Rusça gerçekten mesele. Hiçbir kuralı yokmuş gibi görünüyor maalesef. Yani biliyorum bu yine de öğrenmemek için bir sebep değil ama ölçünlü kitap Rusçası bu kadar zorsa, yörelerde konuşulan Rusça ağızlarını, şivelerini, lehçelerini düşünemiyorum.

Yine bu zorluk Krilden kaynaklanmıyor, kril sadece alfabe. Latin alfabesi ile yazılsaydı da yine bu kadar zor olacaktı. Ben bu şekilde düşünüyorum, bilmiyorum yanıldığım konular olabilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.