Şimdi Ara

Rus Tank Avcıları Hakkında Birkaç Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her levelin zevkini çıkarta çıkarta yavaş yavaş ilerliyorum.

Yalnız birkaç sorum olacak.

Şuan SU-85B'deyim. Mürettebatı %50'den aldım tankı alırken. Object 268'e kadar bu mürettebatla gideceğim.

1-Bu mürettebat %100 olduktan sonra, hangi perk'leri vereyim ?

2-Teçhizat olarak hangi donanımları alayım ?

3-SU-152'de AP mermi mi HE mermi mi kullanmamı önerirsiniz ? Ben AP kullanmaktan yanayım ama HE kullananlar da az değil HE'nin ne gibi bir artısı var ?

2.soru tüm tanklar için SU-85B'ye 500 bin verecek değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 16 Temmuz 2013; 17:17:53 >

• su an ben su101(8) deyim niye sscbden gittim hiç bilmiyorum oyundaki nickim omer25fb eklersin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SU-152'de Top tier olursan AP mermi kullan. Herkese tek atıyor.
  • su-152'nin 152 mm'lik topu ile ben he kullanmıştım. bu top ile isu'ya geçtim. bl10'u da bu top ile aldım. 152mmlik topta he mermi her atışta garanti 300-400 vuruyordu. sekme derdi delemedi derdi yok. garanti hasar. he mermi ile zırhı çok zayıf tanklara bazen 600-700 hasar verdiği bile oluyordu. he mermi ile tier9 lorraine tanka 900 küsür hasar verdirmiştim bir kere :)

su-152'de 152 mmlik topun mühimmat kapasitesi 25 falan olması lazım. 10 he mermi, 5 zırh delici premium mermi, 10 normal zırh delici mermi al. toptier çıkarsan normal kullan. üst seviye maça atarsa he kullan. başın sıkışırsa da premium mermi kullanmaktan çekinme. uzun reload süresi olduğu için sorun olmaz. hasar verirsen harcadığın paranın geri dönüşü olur.
  • Tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkur ederim sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır td ciler burdayken tavsiye alayım.ben tdye başlamak istiyorum foc a gitmeyi düşünüyorum.sizce foc a gitmelimiyim yoksa başka td önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhon12

hazır td ciler burdayken tavsiye alayım.ben tdye başlamak istiyorum foc a gitmeyi düşünüyorum.sizce foc a gitmelimiyim yoksa başka td önerirmisiniz?

Çok iyi alet, tavsiye ederim. Tier 4-5-6 sıkıntı biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkrüler.foc ideal sanrım
  • Peki arkadaşlar Mürettebat skilleri ve tank teçhizatı için ne önerirsiniz ?

BIA ağır tanklar için öneriliyor TD'lere de lazım mı ?

Ben daha çok, hızlı odak yada isabetli atışlar için perk vermeyi düşünüyorum. Ne dersiniz ?
  • Mürettebat skillerine tavsiyem şudur komutan:Altıncı his diğerlerine tamir.
    2. skillerin hepsine kamuflaj var çok etkisi oluyor.
    3. skillere oynayış tarzına göre verebilirsin sürücüye arazi sürücüsü verebilirsin.BIA(kardeşler takımı) bence vermene gerek yok %5 lik bir artış için çok daha önemli olan kamuflaj ile tamiri boşa harcama.

su 152'de gold mermi al,gümüşle alabiliyorsun 6k 250 mm delmesi vardır tier8,9'lara sık eğer delip de hasar verebilirsen çok rahat kar edersin...

NOT OBJ268 SAHİBİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01salazar01 -- 18 Temmuz 2013; 0:02:29 >
  • ben 704 te asagidaki yetenek-becerileri kullaniyorum:

komutan: 6. his, kamuflaj, tamir (68%)
    topcu: keskin nisanci, kamuflaj, tamir (60%)
    surucu: acil fren, kamuflaj, tamir (64%)
    yukleyici: icgudu, kamuflaj, tamir (58%)
    yukleyici: icgudu, kamuflaj, tamir (69%)

ama bir sure sonra tutar da beceri-yetenek sifirlamada indirim olursa, degistirecegim. su kardesler takimini merak ettim gercekten. ve kardesler takiminin daha da etkili olmasi icin gerekli malzemeler olmazsa ne kadar etki eder gorecegim...

iyi avlar
  • tank destroyerlerde kardeşler takımı çok da öncelikli değil. 6.his, tamir, kamuflaj, acil dönüş td ler için daha önemli.

komutana 6.his, sürücüye acil dönüş, 1 yükleyiciye güvenli depolamayı mutlaka ver. sonrasında tamir ve kamuflaj yeteneklerini tüm personele ver.
  • Tamam mürettebat perk'lerini de belirledim.

Son olarak teçhizat kaldı.

%10 dolum, %10 odaklanma ve kamuflaj ağı düşünüyorum sizce nasıl ?

Edit: Güvenli depolama mühimmat deposunun imha edilmesini yada hasar almasını önlemesi için mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 18 Temmuz 2013; 1:17:27 >
  • hızlı yükleme ve hızlı nişan standart zaten td için. 3.olarak da genelde kamuflaj kullanılır ancak ben görüş menzilini %25 artıran binoküler kullanıyorum. bu şekilde daha fazla performans elde ediyorum. tabi bu oynayış stiline de bağlı oyuncunun.

güvenli depolama mühimmat deposunun imha olup tek yeme ihtimalini azaltan özellik. en kısa zamanda kazandırılması gereken özelliklerden. acil dönüş de tankın kendi ekseni etrafındaki dönüş hızını %5 artıran özellik. özellikle tdler için bu da önemli bir özellik.
  • İlgilenen, cevap veren yardımını esirgemeyen herkeze çok çok teşekkür ederim sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.