Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
38
Favori
77.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 25.2.2025)
Giriş
    anastasia kvitko

• -davaro- kullanıcısına yanıt
    Çok abartı bu TR'de yanında gezdirmek bile erkeği rahatsız eder. Rus kızı ile evlenmenin amacı huy yönünden üst seviyede olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu hortlatmak geleneksel hale geldi sanırım.

Arkadaşlar yazın Muğla veya Antalya'da otellerde çalışırsanız Rus bulma imkanınız var. Öbür türlü internetten şansınızı denemeniz gerekiyor.
  • Hocam amacımız fikir paylaşımı bu nedenle konuyu sürekli güncel tutuyoruz herkes görsün fikrini belirtsin...

Tatil yöreleri çalışma işi olabilir ama o zaman rus dışında adaylar da gelir evli olan varsa veya evlilik aşamasında fikir tecrübe paylaşabilir.

Ukrayna ile pasaportlar da kalktı bu arada..

• hanginiz rus kizla ukraynali kizla sevgili oldu takildida bu kadar bilir bilir konusuyosunuz ya. kucuklugumden beri yabancilarla hasir nesirim ve cogu ulkeyi gezdim uzun sureli minimum 1 ay (rusya, ukrayna, slovakya dahil). Slavlar tipe assiri bakmasada -ki tirrege benziyosan, obezsen yine istemezler dogal olarak- paraya turk kizlarinin en az 3 kati bakiyolar. Turkiyede hic degilse yalandan elini atiyolar cuzdana, onlar direk bos bos bakiyo baska yere. 1 yillik slovak sevgilimdede aynisini yasadim one night stand takildigim baska bi rus kadindada. Yani Turkiyede loser olmanizin sebebi turk kizlari degil, kendinizsiniz. Turk kizlari degistirmeye degil kendinizi gelistirmeye bakin, guzel heryerde guzel. Guzel turk kizida bulur sizi gelistirirseniz guzel rus kizida

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

hanginiz rus kizla ukraynali kizla sevgili oldu takildida bu kadar bilir bilir konusuyosunuz ya. kucuklugumden beri yabancilarla hasir nesirim ve cogu ulkeyi gezdim uzun sureli minimum 1 ay (rusya, ukrayna, slovakya dahil). Slavlar tipe assiri bakmasada -ki tirrege benziyosan, obezsen yine istemezler dogal olarak- paraya turk kizlarinin en az 3 kati bakiyolar. Turkiyede hic degilse yalandan elini atiyolar cuzdana, onlar direk bos bos bakiyo baska yere. 1 yillik slovak sevgilimdede aynisini yasadim one night stand takildigim baska bi rus kadindada. Yani Turkiyede loser olmanizin sebebi turk kizlari degil, kendinizsiniz. Turk kizlari degistirmeye degil kendinizi gelistirmeye bakin, guzel heryerde guzel. Guzel turk kizida bulur sizi gelistirirseniz guzel rus kizida

burdakiler olayı abartıyor, çoğu csb

çevremde fıstık gibi kızlar, asgari ücretli kişilerle evleniyorlar, kaç tane örnek var hemde

burdakiler uydur uydur
    birisi bakire kız bulmak çok zor der
    birisi kızlar kıvanç tatlıtuğ istiyor der

derler derler yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -davaro- -- 6 Haziran 2017; 20:53:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

rus
    anastasia kvitko

Bu taş değiş BETON'muş yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

Dayın kendine iyi köle bulmuş.

Çay bardağı hiç boş kalmazmış ahahaha

Dedi feminist

• Up

• Helal olsun bak sen çözmüşsün işi :) bence de bu yolda yılma öncelikle yabancı dilin yok ise ücretsiz dil kursuna gidebilirsin istanbuldaysan ismek var fakat yabancı dil tekrar isteyen durum , yani yabancılarla konuşman lazım bunu da internetden sürekli birileri ile tanışarak sağlaya bilirsin :)

Ayrıca 2000 li yılların başında Amerikalı erkekler rus kızları ile evlenmek için rusyaya geliyordu bu sektör olmuşdu çeşitli belgeseller mevcutdur!
    Nedeni Amerikan kadınları da türk kadınları gibi fakat onlar eğitimli versiyonları :)
    Rusya ve çevre ülkelerindeki kadınlara az miktarda erkek sayısı vardı ozamanlar şimdilerde pek değiştiğini düşünmüyorum ve rus erkekleri içkiyi fazla içtikleri için kadınlar onlar için geri plandaydı :)

Ve çoğu Amerikalı geldi rusyaya avrupaya kaptılar gittiler :)
    Sen neden kapamıyasın kafana yatan birini :) Arkadaşın orda ise ne yap ne et git gez kısa sürelide olsa :) Belarus , Ukrayna da olabilir.

• Hatta güneye in derim İsrail kızlar şu sıralar bayaga dikkat çekiyor :)
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

rus
    anastasia kvitko

Oha
  • Şöyle bir kızın her sabah size gülümseyerek günaydın dediğini düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 17 Haziran 2017; 20:10:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Şöyle bir kızın her sabah size gülümseyerek günaydın dediğini düşünün

Hocam nettin sen

• Up

• güncel.
  • Ben Ukrayna Kiev'de yasiyorum.

Burada Turkler yuzunden buyuk sikintilar yasiyordum. Sonucta ilk geldigimde dil yoktu ve sonra Ingilizce konustugumuzda "Oh Kelepir herifi bulduk bu simdi bana para yedirir" diyen Dunya kadar kizla tanistim ve hepsinin yanindan kactim. Neden derseniz gunu birlik yada 3-4 gunluk gelen Turkler kizlara para yedirte yedirte alismislar. Bu yuzden artik kizlar da akilli. Ev kirasi isteyen mi dersin , biten kremini aldirmak isteyen mi dersin vs. vs.

Rusca ogrendikten sonra (Kiev'de Ukraynacaya gerek yok cunku %90'i Rusca biliyor) tanisma sekillerim degisti (Clubteki kizlar yerine Podol'daki Pecherskteki cafelerde oturarak tanisarak) ve dogru duzgun kizlarla tanisabiliyorsun.

Su an guzel bir iliskim var , evlilik dusunuyoruz ve resmen g8 zirvesi gibiyiz konusurken. O Rusca , Ukraynaca , Ingilizce , Turkce (Ben ogrettim. Turkce bilen kizdan da uzak durun bu arada, hasat olmustur cunku) ben de Rusca , Ingilizce ve Turkce konusuyorum.

Ruslari bilmem 1 defa Saint Petersburg'a tatile gittim ama Ukrayna kizlari ya somurur yada dogru duzgununu bulursan en iyisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Ben Ukrayna Kiev'de yasiyorum.

Burada Turkler yuzunden buyuk sikintilar yasiyordum. Sonucta ilk geldigimde dil yoktu ve sonra Ingilizce konustugumuzda "Oh Kelepir herifi bulduk bu simdi bana para yedirir" diyen Dunya kadar kizla tanistim ve hepsinin yanindan kactim. Neden derseniz gunu birlik yada 3-4 gunluk gelen Turkler kizlara para yedirte yedirte alismislar. Bu yuzden artik kizlar da akilli. Ev kirasi isteyen mi dersin , biten kremini aldirmak isteyen mi dersin vs. vs.

Rusca ogrendikten sonra (Kiev'de Ukraynacaya gerek yok cunku %90'i Rusca biliyor) tanisma sekillerim degisti (Clubteki kizlar yerine Podol'daki Pecherskteki cafelerde oturarak tanisarak) ve dogru duzgun kizlarla tanisabiliyorsun.

Su an guzel bir iliskim var , evlilik dusunuyoruz ve resmen g8 zirvesi gibiyiz konusurken. O Rusca , Ukraynaca , Ingilizce , Turkce (Ben ogrettim. Turkce bilen kizdan da uzak durun bu arada, hasat olmustur cunku) ben de Rusca , Ingilizce ve Turkce konusuyorum.

Ruslari bilmem 1 defa Saint Petersburg'a tatile gittim ama Ukrayna kizlari ya somurur yada dogru duzgununu bulursan en iyisidir.

hocam diğer şehirleri nasıl?
    ben de ukraynayı gezmeyi düşünüyorum. Ortalama ingilizce ile iletişim nasıl olur?

• Sosyal statünüze bağlı olarak ülkemizde de gayet güzel, anlayışlı kültürlü ve eğitim almış insanlarla tanışabiliyorsunuz. Benden size bir kardeş tavsiyesi olarak doğru kadını bulduğunuzu düşünüyorsanız ciddi birşeyler yapın evlilik yolunda ilerleyin saçma salak sebeplerle bitmesine izin vermeyin.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.