Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
38
Favori
78.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 25.2.2025)
Giriş

bence türk kızı al. 20 sene evi kal. sonra boşa. rus kızı al genç.

hayat kolay abi
  • zerosun Z kullanıcısına yanıt
    annemin bulduğu kız rustan daha tehlikeli hocam,
    kadınlar aralarında şunun kızı bunun kızı muhabbeti yaparak kız buluyorlar bilmiyorlar ki kız ne haltlar yiyor piyasada ...
  • Eli yüzü düzgün bir rus veya norveç kızını ana rahminden rezerve etmek lazım bizim efendi erkekler için düdüklenmemiş rus kızı mı var +18 veya 15'e kadar düşmüştür burda bile 16 olmuş
    Ekleme: @zx636 ağa bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 22 Ağustos 2016; 11:54:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler rus kızları güzellik bakımındanda sevgi bakımındanda türk kızından üstündür
  • Ss atmayın lan .. Rusça mi ogrenecez bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşlerim işten vakit buldukça konuyla ilgileniyorum sizede yardım ediyorum konuya sahip çıkalım sizde mutlu olun bakın benim 26 yaşında rus petersburglu sevgilim var ykında evleniceğiz sizde türk kızından medet ummayın sonra türk kızından red yiyosunuz konu açıyolar ben üzülüyorum yapmayın biraz çabalayın antalyaya gitme vaktiniz olmasa bile gidin vk.com yada odnoklasinikiden tanışın rusça bilmiyorum dersenizde internetten çevire çevire öğrenirsiniz merak etmeyin
  • Rusya,Ukrayna,Cek cumhuriyeti,Polonya bu ulkelerden duzgun kiz cikma sansi cok dusuktur. Bir kizda ne aradigini bilmem ama sadakat falan ariyorsan bu ulkelerden bir kiza bakmayacaksin. Duzgun kiz cikma ihtimali 1/1000 dir daha az degilse tabi. Bu ulkelere gidip bildigim icin soyluyorum. Hoslar,guzeller,cana yakinlar falan ama sadece gonul eglendirebilirsin onlarla. Rus ile evlenen akrabalarim var (dedem) kendi milletinden baskasi ile evlenmeyeceksin demisti. Annemin dayi oglu ukraynali ile evlenmisti o kizda her cumartesi mini etek falan giyip kocasina beni gece klubune gotur diyordu. Tabi seni tanimadigim icin pek bisey diyemem bu konular senin icin problem olmayabilir.
    Edit: bu ulkeden kizlarla uzun sure ayni okul ve dershanelerde bulundum. Sozlerim dikkate alinacak seviyede diye dusunuyorum baya tecrubeye dayanarak yazdim cunku :)
    Edit 2: bunlarada ek olarak Rus,Ukraynali,Slovakyali sevgililerim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 22 Ağustos 2016; 12:17:19 >
  • Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!
    Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

Bunları gördükçe pskolojim bozuldu türk kızlarından nefret etmeye başladım.

Şimdi Rusyaya uçak bileti bakıyorum yeminle

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    ağa iyisini buldun mu bas nikahı hiç kaçırma dediler bana bende sana aynı şeyi söylüyorum.
    ben bulduğum anda basarım nikahı
    zira türk kızının ne kahrı ne çilesi nede tribi çekilmez
  • tanıdık türk arkadaşım yok orada moskovoda var bi gidip gelcez bakalım , önce bi ayağımız alışsın
  • ergen konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

ergen konusu

Türk Kızları Yüzünden evlenemeyen erkeklerin konusu bu
  • kardeşim ergene benzer bi halimizmi var 27 yaşındayım bak fotoğraf attım konuyu açanda 30 yaşında biz türk kızların nefretlik geldiği için millete yardım ediyoruz sen çok olgunsan bi işe yarasaydında konu açsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak174

kardeşim ergene benzer bi halimizmi var 27 yaşındayım bak fotoğraf attım konuyu açanda 30 yaşında biz türk kızların nefretlik geldiği için millete yardım ediyoruz sen çok olgunsan bi işe yarasaydında konu açsaydın

konu açmayı bir işe yaramak olarak mı görüyorsun? yazık

kişi her zaman kendi gibisini bulur yok türk kızı yok rus kızı geçin bunları sanki mal satın alıyolarda ırkına bakıyolar

hakettiğinizi yaşarsınız
  • tamam fazla konuşma sen türk kızı bul afedersin ama kafanın içine etsin sonra burda dert yanma senin sorunun zaten ben bulmuşum rus kızı 2 senedir birlikteyiz ben insanlara canlı örnek olduğum için yardım ediyorum aklındaki düşüncelerini cevaplıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak174 -- 22 Ağustos 2016; 12:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak174

tamam fazla konuşma sen türk kızı bul afedersin ama kafanın içine etsin sonra burda dert yanma senin sorunun

dediğim gibi kişi hakettiğini bulur bu olaylar şans meselesi falan değil.zaten gelip evlilik konusu açacak kadar ergen değilim

sende kendini bi tür danışman falan olarak görüyon heralde kim bilir nerenin köyünden çıktında millete burda laf ediyon

çok boş konuştuğun ve boş bir insan olduğun için BLOCK
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Rus kızı iyidir. Daha önce Rus bir sevgilim olmuştu. Böyle bir güzellik yok. Hala unutmuyorum o kızla yaşadıklarımı. Bana deseler ki Türkiye'nin en güzel Türk kızı mankeni mi yoksa o Rus kızı mı? O Rus kızını seçerdim tekrar. Sana tavsiyem rusça ya da ingilizce öğrenmelisin.Ama Rusların çoğu ingilizce bilmezler bunu bilesin. Ya türkçe bilen ya da ingilizce bilen bir Rus bulman lazım.İkisi de mevcut. Şansın açık olsun.

Olacaksa RUS olacak hocam zaten Kerizmiyim türk kızı ile evleneyim.

Bu kafayla Türk kızları daha çok evde kalır yada hanzolara varır .

Artık hanzolara mı varırlar , kime varırlar bilemem. Bana varamayacakları kesin.

• ne kadar .ikik bir milletiz, şu konuda bile kavga etmeyi becerebiliyoruz.
  • Moskova ya gideceksen cüzdanın sağlam olsun.

• Dediğin gibi olsa, kişi kendi gibi birini bulsa zaten kimsenin derdi olmaz millet burada bu kadar feryat etmez herhalde.

Senin dengin olan tip türk kızı ile birlikte olman için ya zengin olman lazım oda türk kızının şartları ve dırıdırından kafayı yemezsen.

birde şu var zengin olsan bile bu kız bu masrafa değmez der konuyu kapatırsın nokta .
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.