Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
37
Favori
83.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
88 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 26.11.2025)
Giriş
    çevreyi değil ülkeyi değiştirmek lazım aslında da biz şimdilik trensfer yapalım yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    mecbur translate aracılığı ile mesaj atıyorum şimdilik öğrenicez mecbur, moskovoda eşi rus arkadaşım var onun yanına gidicem . ona da açtım konuyu rus ile evlenmek istiyorum falan en doğrusunu yaparsın dedi .
  • tamam kardeşim sen ne zaman gidersen bana burdan yaz ben hallediyim bilet işlerini
  • Bu mesajida atayim bitsin. Demem o ki arkadaslar sizinle ayni aile terbiyesini gormemis, ayni kulturden olmayan bir kizla evlenirseniz baya sikintiya girersiniz. Yarin oburgun karsiniza cikip oyle bir sey der ki aptal olursunuz. Demedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 22 Ağustos 2016; 14:55:41 >

Orijinalden alıntı: zx636

mecbur translate aracılığı ile mesaj atıyorum şimdilik öğrenicez mecbur, moskovoda eşi rus arkadaşım var onun yanına gidicem . ona da açtım konuyu rus ile evlenmek istiyorum falan en doğrusunu yaparsın dedi .

Ben Rusça anadili seviyesinde biliyorum. Konuşurken çeviri falan lazım olursa bana sora bilirsin. Malum translate doğru dürüst çevirmiyor her şeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yildir Ukrayna ve Rusya'ya giderim turistik amacli. Her gittigimde Turkiye'de kaybettigim yillarima yanarim. Özellikle Ukrayna'da her yerde disco var ve acayip ucuz. Damsız girmeme gibi salakca bir olay yok. Kizlari cok içten ve guzel. 3-5 tl ye ( 30-40 grivna) bi içki al sabaha kadar eglen harbiden de egleniyorsun. Etrafin manken dolu ve kesisiyorsun surekli. Yesil isik yakiyorlar. E gerisi sana kalmis.

Turkiye'de ayni tarz eglenmen icin 1 gecede en az 1000 tl masaya birakabiliyorsan belki biraz eglenirsin. Onun da garantisi yok.

Orijinalden alıntı: MrTux

Bu mesajida atayim bitsin. Demem o ki arkadaslar sizinle ayni aile terbiyesini gormemis, ayni kulturden bir kizla evlenirseniz baya sikintiya girersiniz. Yarin oburgun karsiniza cikip oyle bir sey der ki aptal olursunuz. Demedi demeyin.

aile terbiyesi gören kızları görüyoruz hocam alayı selfie - emoji hastası - para delisi - gösteriş meraklısı bir çoğu .

Tamam anlıyorum çoğu kız yanlış yetiştirilmiş fakat bugün sizin kızınız olunca siz nasıl yetiştireceksiniz?

Artık herşey belli bir düzen çevresinde çoğu kız sabahtan akşama kadar yatıp pembe dizi izliyor kafa hep oradaki prenses havalarında.

Allah'a şükür ben kardeşlerimin gelişiminde oy sahibiyim. Bugün ben kardeşime evlenirsen kocanın eline bakma diye yetişmesi için elimden gelen herşeyi yapıyorum.

Milletin bu şekilde çocuk yetiştirmesi gerekirken sen oku beceremezsen seni allayıp pullayıp bir zengine satarız(!) Diyerek yetiştiriliyor

Daha dün müşteri bana sarkıyor. Araya saygı duyduğum birisini koydular mecburen biraz konuşarak karakter analizi çıkardım. Kız 2 senelik bir bölüm mezunu ve bahsettiğim durumda :) ben neden bu kızı alayım şimdi ?

Size karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Belkide bir ömür geçirilecek kişi iyi seçilmelidir ama gidip sırf güzel sadık diye seçilmez maalesef kültür farkı var damak tadı farkı var vs vs.

Ama bir kişiyi tanıyıp evlenmek gerekir. Dediğim gibi görüp 2 pozitif yanı için hemen seçim yaomamalı

Ham, pişkin, olgun kişinin hâlini hiç mi, hiç anlayamaz; Öyleyse sözü kısa kesmek gerek vesselâm.
    -Mevlana

• N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam gelişmeleri süreli olarak konuya yazacağım zaten. acil durumlarda pm atarım

Orijinalden alıntı: tahir182

quote:

Orijinalden alıntı: burak174

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

beyler en son istanbula geldiğinde çekilmiştik ludmilayla 2 ay sonra gelicek tekrar

hocam nerden buldunuz yani yengeyle nasıl tanıştınız ? bende rus bir bayanla evlilik düşünüyorumda

kardeşim antalyada tanıştık 2 senedir birlikteyiz o şuan petersburgda bende gidicem bi yanına zaten 2 ay sonrada geliyor ama bi gitmek istiyorum kardeşim rus kız tanımak istiyosan antalyaya gidebilirsin imkanın varsa tabiki eğer olmassa vk.com yada odnoklasinki den kızlarla kounşup tnaışabilirsin hiç terslemiyorlar merak etme yaz yani

• N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    Profil resminden bakarak soruyorum Azerbeycanlimisin hocam?

ben ne kendim nede bir başkası için demiyorum ki bir rus ile gidin direk evlenin , onlarında doğru olanı var yalnış olanı var her millette olduğu gibi doğru insanı onlarda bulmak bizim millettin kızlarından bulmaktan daha kolay diyorum çünkü bizim kızlar malum sorunlar içeriyor nasum derseniz şimdiki kızlar erkeklerden beter hovarda

Profil resminden bakarak soruyorum Azerbeycanlimisin hocam?

Evet hocam. Annemin ailesi 20ci yy başlarında Türkiye'den gelip Azerbaycan'a yerleşmiş.

+1 bile yetmez buna. Sonunda bu konuda benimle ayni goruse sahip birisi cikti. Arkadaslarin gozleri boyanmis resmen tamam rus kizlari iyiler,guzeller ama kultur,aile terbiyesi farki bizimkinden cok farkli.

• quote:

Bu forumda benden baska Azerbeycanli yok saniyordum iyi oldu gordugum :)

Bir arkadaş daha vardı galiba. :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.