Şimdi Ara

Rus kızla evlenir misiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
7
Favori
24.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • Kadınlar sadece bir obje değildir.

• Kadınlar genelde erkeklere göre daha sadık oluyor din ırk bu konuda pek birşey değiştirmiyor seviyorsan evlen dicem ama evlilik genel olarak kötü sonuçlanıyor mucizevi birşey olmadıkça aşk bitiyor iş mecburiyete doğru gidiyor

Hocam çok güzel yazmışsın. Mühendis olarak çalışmaya gitmeyi düşünüyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra gidip evlenesim geldi

Ailemde bir kişi var rus ile evli. 2 çocukları oldu, 2. Evliliği ve önceki Türk'tü şu an Allah bozmasın çok mutlular maşallahları var. Yengemiz çok iyi bir insan, ailesini ve çocuklarını çok tutuyor, bakıyor, emek veriyor. Türkiye'de yaşamayı da kabul etti ve ara ara gidiyor, ara ara ise ailesi Türkiye'ye geliyor.

Şimdi insan her yerde insan, ırktan ziyade kültür ve yetiştiriliş önemli. Kötü insan her coğrafyada var, iyisi de öyle.

Siz ne aradığınıza karar verin. Ben kendi adıma konuşacak olursam, ülkemizin kültürü ve genel yetiştirme şekli bana göre değil. Haliyle kızlarımız da beni çıldırtmaktan öteye gitmiyor. Kafama göre kız yok mudur? Vardır ama kaç kız geçti biriyle bile uyuşamadık. Uyuştum dediğim ise 3 yılın sonunda sebepsiz yere terk etti.

Kapris, naz, gösteriş, kıskançlık, fesatlık vs ülkemiz kadınında pek çok bu da kültürle alakalı. Hele ki alımlı, güzel biriyse bu kızımız bunlar çok fazla. En entelektüeli bile böyle.

Alçak gönüllü, hoşgörülü, kibar, kanaatkar, düşünceli, uyumlu olan ve güzel, alımlı, entelektüel olabilen bir kadın ben bulamadım. Gördüm mü gördüm, çok nadir olsa da çevremde rastgeldim. Ama onlar da genelde gidip odunruhlu ayıgiller familyasından anadolu kütüklerine denk gelmektedir bu da ayrı bir trajedi olsa gerek.

Rusya'dan ziyade yine Rus ırkına mensup olan Belarus, Ukrayna bölgesi tavsiye edilir. Bu bölge insanı azla yetinmeyi öğrenmektedir, parası çok yoktur iktisatlıdır. Popüler kültürün sahip olduğu yozlaşmış tüketim araçlarından uzak yaşadıkları için (maddi sebeplerden) haliyle malum kahve, ayakkabı, giyim, içim, sıçım markalarına heves etmezler. Tabi instagram vb. Sosyal medya hesapları paralı olmadığı için buralarda olmaları pek tabidir. Bokunu çıkarmadan düzgün kullananları tercih edilmelidir. Dediğimiz gibi insan her yerde insan, coğrafyanın etkisi olsa da mala bağlayan her türlü bağlıyor.

Bu bölgelerde arkadaş arayanlar, para yiyici tiplere dikkat etmeli. Yok diyemeyiz ama sanılanın aksine azlar. Bodoslama rus açılımı yapanları bulurlar genelde. İnsan olursan, insanlarla muhatap olabilirsin diyorum özetle.

Mümkünse İngilizce öğrenin ve İngilizce bilenler ile arkadaş olun. Rusça zor, ayrıca dil öğrenmemiş bir insanın farklı kültürlere adapte olması da zor olur. Entelektüel seviyesi belli bir düzeyde olan kimseleri arayınız, her güzel görünene atlamayınız. Değerinizi bu kadar düşürmeyin, erkeklerimizin en büyük sorunu bu. Bizler böyle malca davranıp, güzel bir kız görünce ayarımızı sapıtığımız için bu kezbanlar türedi ülkede. Vitesi az düşürün, sakin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonaletona -- 28 Ocak 2018; 18:31:23 >

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Hocam ülkede binlerce rus gelin var bence öyle deme

Orijinalden alıntı: Swonz

Hocam ülkede binlerce rus gelin var bence öyle deme

Şimdiki aklım olsa bırak rusu başka bir bir gezegenden süper karı gelse bile evlenmezdim 😄

Orijinalden alıntı: simerazzı

Türkiye'de yaşayacakmışız. Evlenmem

Hocam öyle bir şart yok sadece öyle bir teklife kız sıcak bakıyor gibi düşün ki zaten ben olsam cennet gibi ülkemi bırakıp orda yaşamam. Ruslar Türkiyeyi çok seviyor özellikle antalyayı. Ben izmirliyim ama olsun alırız antalyadan muğladan bi yazlık :D
    Yabancı kız arkadaşlarım var cidden çok iyi ve samimi insanlar. Böyle genelleme yapıyorlar arkadaşlarım aklıma geliyor üzülüyorum nasıl bizim kızların hepsi aynı değilse onlarda da böyle. Din, dil, ırkla alakası yok tamamen aile terbiyesi.

Türkiyeyi de Türk erkeklerini de sevdiklerini söylüyorlar daha önce söylemiştim bunu. Rus erkeklere bakarsan çoğu Türk erkeği daha bakımlı. Ayrıca avrupalılar Türklere daha soğuk bakarken Ruslar baya yakın görüyorlar bizi artık sürekli tatile geldiklerinden mi kültürlerin benzemesinden mi dersin bilmem. Ben de kendimi onlara yakın hissediyorum bir yabancıyla evlenirsem ilk tercihim rus olur.

Bu arada avatarını ben yapmıştım duygulandım :D

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Evliyim

Anlat hocam bilgilenelim sırada bekleyenler olarak

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Evlenmem içerisi tem otoyolu gibi olmuştur.

Kuzenimin eşi Rus kendisini de çok sevdim çok yakıştıklarını düşünüyorum ve senin oral ve anal şov kasan türbanlı sevgilinle kıyaslayıp böyle gerizekalıca bir yorum yaptığını görünce kandırılışına üzülüyorum ama ne diyelim günümüz Türkiye'sinde kandırılma salgını var kendine iyi bak

Türbanlı sevgilim yok.
    Çoğu alkolik ve kadına şiddet uyugladıklarından sevilmiyorlar. Yabancı dili olan, yabancıyla evlenme çekincesi olmayan da dışarı açılıyor. Hem Rusya'da yaşam koşulları arasında uçurumlar var. O yüzden genellemeler hep yanlış çıkar.
    Bildiğim kadarıyla rus kızlar ne kadar bakımlı ve güzelse, erkekleri de tam tersi kötü giyinen, bakımsız ve dediğiniz gibi alkolik. Bakımlı kültürlü erkekler azınlıkta olduğundan kızlar bu azınlık erkekler için savaşıyorlarmış, otomatik olarak hepsi bakımlı oluyomuş güzellik zaten çoğunda var :D

bir blog okumuştum böyle bulursam koyarım

• Ya bir dolu insan evlenirim demiş. Ben Türk kızlarının çok daha sadık, düşünceli ve bir o kadarda güzel olduklarını düşünüyorum. Yiğidi öldür hakkını ver demişler. Her çileyi çeker sesi bile çıkmaz. Kocamdır sever de döver der yeri gelir. Güzellik geçicidir. Kalbi temizdir yurdumun kızlarının. Onları yetiştiren analara da helal olsun. İstisnalar kaideyi bozmaz. Hem yabancı dil öğrenme de gerekmez. Candır yoldaştır anadır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.