Bildirim
runtime error u hala çözemedim yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ekran kartı driverını yüklemen gerekiyor.Silkroad resmi sitesinde bunun linkleri var zaten bi göz at siteye
_____________________________ -
kardeş hangi link ? ya pöf sende yaşadın mı bu sorunu _____________________________ -
https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
burdan gerisini yaparsın artık heralde..drivers&software i seçicen,sonra xp yada herneyse sonrada modelin neyse onu seçip güncellersin.._____________________________ This is the last time I'll abandon you...and this is the last time I'll forget you...I wish I could... -
çok saol
bende ewde japon serwerını oynuyodum sildim normali yükledim
RADEON
ALL-IN-WONDER
TV Tuners
Remote Controls
FireGL
FireMV
RAGE
Motherboards with ATI Graphics
Notebooks with ATI Graphics
bunlar war hangisi_____________________________ -
yaw benim ne güzel eskiden çalışıyordu oyunum şimdi bende de runtime error u veriyor.tatile gittim geldim babam bozmuş bilgisayarımı şimdi hiç bişey yapamıyorum msn i bile açamıyorum offf format gerekecek galiba 

üst tarafı okumadan yazıyorum ;
x kare + y kare = z küp
yani ekran kartı driver ını yüklicen veya bende yükledimde sorun veriyor hiç yükleme boş ver!:._____________________________ LvL -52~53 sp:100++ Guild LvL2~3 [CILGINTuRK]
Xp kasmaktayım Lv52sos+5 Cr9 8Blue. sparta {Kendi Kurdugum guilde(LVL2) 20+ türk arkdaşlar aranıyor !AKTiF!} -
ya zaten bırakacam sro yu yükleicem yawww silkroad ofline gerçek hayat online
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler