Şimdi Ara

Runes of Magic (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Şimdi buradaki adam 3 tane fusion stone alıp(üçüde aynı özelliklere sahip olacak) Stamina 1,Flame 1,Mist 1 bu üç taşı kolayca bulabilirsin ama tavsiyem özellik basarken 2 özellikli taşlardan bulmaya çalışman olacak Stamina 1,Flame 1 gibi.Sonra bu taşların her birini kullanmak istediğin özellikteki eşya ile birleştiriyorsun mesela sadece Eruption VII özelliğine sahip bir eşyanı fusion stonelardan biri ile birleştiriyorsun,elinde Stamina 1,Flame 1,Mist 1 ve Eruption VII özellikli 1 tane mana stone tier 3/4 (birleştiridiğin eşyanın tier ı hangisiyse) oluyor.Aynı işlemleri öbür 2 fusion stone içinde yapıp 3 adet mana stone elde ediyorsun.Sonra elde ettiğin 3 mana stone ilede özellik eklemek istediğin eşyayı(eşyanın hiçbir özelliği olmaması gerekli ki eklediklerin geçerli olsun) birleştiriyorsun.Bu şekilde toplam 6 tane özellik (stat) ekleyebilirsin en fazla,aynı özellik bir daha eklenemeyeceği için Stamina 1,Flame 1,Mist 1 bir kez yazılacak,ve sarı özellikleri eklemiş olacaksın.

Eğer bu yeşil özellikler olmasın hepsinin sarı eklemek istiyorum dersen purrifed fusion stone(item shoptaki) kullanman gerekiyor.Yinede tam anlamak için 1-2 uyduruk eşya ile deneme yap derim sistemi daha iyi anlamak için.

Öncelikle teşekkürler. 4-5 defa okudum ama çok az anlayabildim. Newbieliğime ver.Şimdi sorularıma geçeyim.
    1. 3 tane fusion stone kullanıldığını nereden anladın? Ah a baktım satıyorlar ama kendim nasıl elde ederim? Bunların kademeleri , özellikleri gibi bir tablo var mı?
    2. "Eruption VII özelliğine sahip bir eşyanı fusion stonelardan biri ile birleştiriyorsun,elinde Stamina 1,Flame 1,Mist 1 ve Eruption VII özellikli 1 tane mana stone tier 3/4 (birleştiridiğin eşyanın tier ı hangisiyse) oluyor.Aynı işlemleri öbür 2 fusion stone içinde yapıp 3 adet mana stone elde ediyorsun.Sonra elde ettiğin 3 mana stone ilede özellik eklemek istediğin eşyayı(eşyanın hiçbir özelliği olmaması gerekli ki eklediklerin geçerli olsun) birleştiriyorsun." şurayı tam olarak anlayamadım. Ama bütün olay bu kısımda sanırsam.
    3. Arcane Transmutor 10 charge var bende ve bunun chargeları sadece item shop ta mı satılıyor? Quest , boss , raid gibi yöntemlerle charge kasılabiliyor mu?

Tekrar tşk ederim..Ayrıca bu hasan2 oynayanların yaş ortalamasıyla, zeka yaşı kesişen arkadaşın neye hizmet ettiğinide anlamış değilim.

• Sırf bir paragraf yazıyla anlamaman normal.Sana tavsiyem AH yi araştır ve 3 tane aynısından fusion stone al ama yerinide söyleyeyim Varanas şehrinde sağ bölümde ev NPCsinin olduğu kısımda ve Obsidian Strongholdda meydanda.Burada satılan taşların özellikleri rasgeledir ve üç tane aynı özellikte taş bulmak AHden daha pahalıya mal olacaktır.Şimdi, özellik eklemek için 3 tane mana stone ve bir eşyayı birleştirmen gerekiyor,yada mana stonelara tier atlatmak için 3 adet tier 3 mana stone birleştirip bir tane tier 4 mana stone elde edebilirsin buda aklında bulunsun.Yandaki gibi örneğin
     Runes of Magic

3 tane bu taştan bulman lazım öncelikle.Yada aynı özelliklere sahip 3 tane başka fusion.

2)Resmini koyduğun eşyada 3 adet sarı stat var Eruption VII,Diamond of Imprisonment VII ve Bite VII öncelikle 3 tane eşya buluyorsun bunlarda sadece bir tane özellik olacak örneğin bir tane kılıç buldun sadece Bite VII özelliği var,bir tane balta buldun sadece Diamond of Imprisonment VII vede bir bıçak sadece Eruption VII özelliğni taşıyan.Bunları o yukarıda resmi olan fusion stonela(üç taşta aynı olacak) teker teker birleştiriyorsun.Mesela Stamina I,Dark I,Mist I özellikleri olan fusion stonela Bite VII özellikli kılıcı birleştiriyorsun elinde Stamina I,Dark I,Mist I,Bite VII diye 4 tane özelliği olan bir mana stone oluyor.diğer 2 fusion stone'nu öbür kılıç ve bıçakla birleştirip 2 tane daha 4 stat(özellik) lı üç tane mana stone a sahip olacaksın.Sonra bu üç mana stone u ve özelliği eklemek istediğin bir boş(bunda hiçbir stat/özellik birşey olmaması lazım) eşyayı(kılıç,kalkan vs) birleştiriyorsun.Mana stonelarda hep Stamina I,Dark I,Mist I özelliği olduğu için ve bir özellik en fazla bir kere yazılabildiğinden 6 özellikten üç özelliği bu üç yeşil stat dolduruyor.Kalan 3/6 statıda mana stonelardaki sarı özellikler dolduruyor ve böylece 6/6 statlı(o sağ kenarda yazan Mist I,Bite VII gibi) resmini koyduğun gibi bir eşyan oluyor.

3)Evet item shopta satılıyor,daily quest yapıp aldığın tokenlar yardımıylada alabilirsin,ama raid boss yada zindanlardan falan düşmez.

• başlasammi napsam canım sıkılıyor Oyun yok loongada Girmiyor
  • Oyunu birakanlar hangi oyuna gectiniz bi ses verin bizde gecelim arkadaslarla..
  • beyler US YADA EU serverinde arkadaşımla bereber oynıcaz runes of magic resmi sitesinden indirip kursak sorun olurmu yani proxi fln bişeler dıolarıda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psc3 -- 12 Aralık 2010; 16:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

hayatımda gördügüm en dakdik en basit oyunlardan birisi.

quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

beyler US YADA EU serverinde arkadaşımla bereber oynıcaz runes of magic resmi sitesinden indirip kursak sorun olurmu yani proxi fln bişeler dıolarıda?

Şaka mısın?
  • Arkadaşimin İsteği üzerine oynıcam Düşündüğüm fikir hala aynı.
  • 53/51 oldum hala çözemedim şu işi :). Aslında deneme yapıcam ama fuision stone bulamıyorum. Geçenlerde vendordan alayım dedim. 400k harcadım sadece 1 tane bulabildim.
  • WoWdan sonra bende rom a başlamayı düşünüyorum wowa verilen para değer ama daha fazla kendimi kaptırmak istemediğimden bıraktım oyüzden farklı bi mmoya başlamayı düşündüm rom us versionunu indirdim patchleri kuruyo şuan konuyu okumadım tam us türk ipden oyuncu alıyomu ? girebilirmiyim oyuna veya girilmiyosa hangi programlarla girebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léx

WoWdan sonra bende rom a başlamayı düşünüyorum wowa verilen para değer ama daha fazla kendimi kaptırmak istemediğimden bıraktım oyüzden farklı bi mmoya başlamayı düşündüm rom us versionunu indirdim patchleri kuruyo şuan konuyu okumadım tam us türk ipden oyuncu alıyomu ? girebilirmiyim oyuna veya girilmiyosa hangi programlarla girebilirim ?

wowa benzemesi açısından oynuosan Allods online İ oyna derim ;)
  • Merhaba arkadaşlar.Amerika serverinda bu oyuna baslamayı planlıyorum ama aklıma takıldı eski cevaplarada göz gezdirdim fakat göremedim.Amerika serverinda cash shop yada item shop herhangi bir item almak için diamonds gerekiyor biz bunları nasıl alabiliriz ? Kredi kartı,telefonla yada İstanbul çevrelerinde game card satan dükkanlar var mı America serverı için ?Daha önce amerikan serverında diamonds alısverisi yapan arkadaslar yardımcı olursa sevinirm teşekkürler.
  • Şahsen almadım ama en son kredi kartı ve paypal geçerliydi.Yada normal oyun parası üzerinden güvendiğin biriyle anlaşıp sana item shop eşyaları göndermesini sağlayabilirsin(oyun içi para olan altınla diamond alma).
  • Talnmaster oyunda + sistemi varmı Varsa nasıl + basılıyor?
  • Yanlış hatırlamıyorsam 3 şekilde basılıyordu normal altınla(oyun parası) alabilirsin ama yükseltme ihtimali düşük genelde +2 yapana kadar kullanılıyor,diamondla alabilirsin yükseltme şansı yüksektir ama başarısız olma şansıda vardır 3/5 şansla yükseltir diyebilirim +4 olana kadar kullanırlar yada +5,vede ruby(item shoptan alışveriş yaptıkça ruby kazanırsın bunu parayla alamazsın) ile %100 şansla yapabilirsin.En fazla +6 oluyordu bir eşya ben oynadığım dönemler şimdide muhtemelen +6 dır.Başarısız olursan itemin kırılmaz/patlamaz -1 olarak +sı düşer..
  • hmm şimdi bıraktın yani peki neden bıraktın?
  • End Game sırf instance üzerine kurulu,pvp yok, basitçe sıkıldım.Oynadığım zamanlar (Chapter 2 başına kadar) çoğu P2P oyundan daha çok zevk aldım,oyunu oynayanlarda çoğunlukla yetişkin konuşmaktan zevk aldığım insanlardı[popüleriteside artınca tabi oyuncu kaliteside azalma oldu].Ve FTP bir oyunda 5 kuruş harcamadan serverdaki sayılı karakterlere sahip olunabiliyordu[Artık değil,en azından sıfırdan başlarsanız].

Geçenlerde sırf müziklerini dinlemek ve oradaki arkadaşlarımla muhabbet etmek için tekrardan indirip kurdum ve şahsi fikrim bu saatten sonra başlamayı düşünen varsa başka oyunlara baksın,Item Shop'un iyice suyu çıkmış diyebilirim..
  • ATI kartlarda AA açıp Hayalet kafa olmamasını sağlayabilen var mı?
  • Bıktım artık mmorpg'den. Yok onu kesmişsin yok +9 basmışsın, çok emek istiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Thunder_

sende avrupaya girmeye çalışanlardansın. Az araştırma yap nedenini bulursun. EU serverlarna girmek için Vpn proglarına başvurman gerekiyor yada Tr serverinda oynarsın yada USA (usa bende çok lag yaptı hatta bizde tavsiye etmem kişisel kanaatime dayanarak)
    Google dan ''Rom dan türkler banlandı'' diye arattırman yeterli olacaktır :D

merhabalar ben de cevap verdiğin arkadaşla aynı soruna sahibim usta,fakat araştırma yapmama rağmen sonsuz macera oynayın felan diyorlar bu konuya cevap olarak ama sonsuz macerayı ben şahsen beğenmedim runes of magic'in çakması gibi bişey olmuş Vpn programları demişsin biraz daha açarsan memnun olurum
  • @xoverbang
    Vpn programlari bir nevi proxy işlevi görmekte. Fakat sana satın aldığında sana özel oluyor.

Kimler devam ediyor oyuna ve şu an aktif bir türk guidi var mı?
    60/52 r/s yim bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.