Şimdi Ara

Runes of Magic (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
171.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar US'ta Türk guildi olan serverlar hangileri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeNamed

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Maestia bundan daha güzel bence. Hem cash shop dengesizliği de yok.

RoM'un cash shop'unun dengesiz olduğunu nerden çıkardın ?

Oynanayan birkaç arkadaşım öyle söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Arkadaşlar US'ta Türk guildi olan serverlar hangileri ?

Grimdal , Artemis , Bide kesin değil ama Reni'dede vardı galiba

Edit : Evet Reni'dede varmış . Tavsiyem Artemis 'de başla piyasası iyi + daha fazla türk var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 13 Haziran 2011; 12:35:14 >
  • Üyelik nasıl alacağım anlayamadım.Üyelik aldım ve aktive ettim.Account Management'a girdiğimde beni başka bir siteye yönlendirdi.Birisi açıklayabilir mi ?
  • quote:

Üyelik nasıl alacağım anlayamadım.Üyelik aldım ve aktive ettim.Account Management'a girdiğimde beni başka bir siteye yönlendirdi.Birisi açıklayabilir mi ?

http://bit.ly/ldJTJ7

Burda detaylı anlatım var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

Üyelik nasıl alacağım anlayamadım.Üyelik aldım ve aktive ettim.Account Management'a girdiğimde beni başka bir siteye yönlendirdi.Birisi açıklayabilir mi ?

http://bit.ly/ldJTJ7

Burda detaylı anlatım var .

Eyvallah.
  • Okan hayırdır gerimi döndün oyuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Okan hayırdır gerimi döndün oyuna ?

Aynen öyle
  • İyi 2 güne bırakmazsan ne oluyum sana güvenip indirmiştim birdahamı indirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

İyi 2 güne bırakmazsan ne oluyum sana güvenip indirmiştim birdahamı indirsem

Orasını bilemem sonuçda 3 sene oynadım
  • ROM'a ing. sorunu nedeniyle tr serverda ilk cbt ile başlayıp 2 yıl kadar geniş bir arkadaş çevresiyle oynadım . oyun arkadaşların söylediği gibi gerçektende PVE olarak mükemmel denebilir zindan ve boss taktikler itibariyle oyun tamamen grup üzerine kurulmuş . ses olmadan asla bir zindan dan çıkamassın tabi zindana 10 uncu girişin değilse. oyunun tek zayıf yönü PVP biraz zayıf item shop suz silik bir asalakdan başka bişiy olamassın buda f2p nin kötü bir yani malaesef ..tr serverda yönetim batınca oyunda battı bıraktık ..us başlamayı düşünüyorum ama çevre yok onada:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevikapo

item shopsuz silik bir asalakdan başka bişiy olamassın

Ben de yarın ek paketle beraber başlamayı düşünüyordum da burda ne demek istedin çok mu fark oluyor para ödeyenle ödemeyen arasında mesela ne gibi farklar oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Ben de yarın ek paketle beraber başlamayı düşünüyordum da burda ne demek istedin çok mu fark oluyor para ödeyenle ödemeyen arasında mesela ne gibi farklar oluyor ?

us server oynamadım ama tr de öleydi + basmak sınırsız binek genelden konuşmak vs hepsi para..bir sete özellik ve + eklemek 10 bin elması buluyordu hatırladığım kadarıyla .. .birde + basmakda sınır yok mesela silaha istediğin kadara taş basabilirsin paran ne kadar çoksa :))ama us da nasıl dır hiç fikrim yok açıkcası bende başlıcam bakacam..oynayan ark daha kesin bilgiler verebilir..

• Upgrade sistemini anlatacabilecek birisi varsa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Ya fazla bi fark yok perm binek görünüş kostumu (bonus yok) + basma taşları fln. Ama bunların hepsini gold ilede alırsın gold kasmak zor değil her dakika event var oralardan event parası kasıp onlada evente özel itemler alıyoruz genelde onlar hemen satılıyor onlada istediğin kafana göre bi item alıyorsun. Auction house si çok kapsamlı olduğu için sorun olmuyor. İng sorunu yaşamak istemeyenler için Quest Addonları mevcut görevler çok daha rahat yapılıyor.Arkadaş söylemiş 10bin elması fln buluyor diye ama sistem rom us da daha farklı bineği fln gold ile alabiliyorsun. İteme + basmana gerek yok mesela Auction house kapsamlı demiştim her daldan itemler var eventler ile gold kasıp onları alıyoruz genelde oyunun %80 i böyle yapıyor.Pk serverlar var onun haricinde 5-6 tane arena çeşidi var bide yeni yama ile world battlefields gelecek onuda görüp karar vereceğiz nasıl bişey olduğuna .Oyunda dual class sistem olduğu için genelde sıkmıyor oyun 30tane mi ne class kombinasyonu olduğu için bayağı bi sarıyor . 2 haftada bi 5-6 günlük %200/300 exp event var görevden ve mobdan daha çok exp geliyor . Birde level almak için slot başında dolanmıyoruz görevler baya bi yetiyor level için . Daha fazla sorunuz olursa burdan yanıtlamaya devam edeceğim.

• upgrade sistemi ile ilgili sonsuz macaranın türkçe forumlarına bakın orda açıklama yapmışlar bende bırakalı çok oldu pek sağlam hatırlayamıyorum..ama us indirdim yeniden başlıcam hangi server yeniyse ordan başlamak lazım:)
  • RUNES OF MAGİC US - ARTEMIS SERVERI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 15 Haziran 2011; 22:36:45 >
  • quote:

RUNES OF MAGİC US - ARTEMIS SERVERI

7,5 gb full indirdim ama yine paso pach atıyor ..anlamadım :
  • quote:

quote:

3.5 gbliğine indirsen olurdu 7.5 gbliğin grafikler daha iyi .
  • quote:

quote:

quote:

3.5 gbliğine indirsen olurdu 7.5 gbliğin grafikler daha iyi .

aynımı versiyonmu ikiside peki tekrar pachlemesin 7,5 gb ye pcde iyi değil onumu indireyim

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.