Şimdi Ara

Runes İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç tane runesi iade için Riot'a ticket atmıştım fakat bir seferlik iade aldıklarını benim de daha öncede champ iade ettiğim için kabul edemeyeceklerini söylediler.

Benim sorum şu; arkadaşım hem champ, hem runes ayrı ayrı iade etti. Üstüne runesleri geri almadılar bile, kombine et dediler. Ben ne yapmalıyım, itiraz mı edeyim? Riot herkese göre farklı muamele mi yapıyor? Var mı hem runes, hem champ iade eden aranızda

• Forumdan biri vardı hem skin hem champ hem rune iade etmişti.
  • Mesala ben hem champ hem skin iade ettim
  • Ne yazık ki banada aynısını söylediler , bende şansımı denemek için dedim , arkadaşlar da daha önce hero iade ettiler , biraz öncede runelerini aldınız ama bana alamayız diyorsunuz ''. sonra direk tehdit olaylarından sonra bir kaç defa daha birşeyler yolladı arkadaş. sonra ticket kabul olmadı tabi özür dilediler ve olayı kapatıverdiler ... -.- '' riot'un adaleti.
  • Israr ettim, yine ret. Mesaj da şu;

"Greetings Summoner,

My apologies for your frustration, I can understand your position. Unfortunately, at this time policy prevents me from granting your request. I apologize for any inconvenience.

It’s true that we have sometimes granted exceptions to our policies in the past, but these are rare and special circumstances. I can’t provide details about why another summoner may have received an exception, as that would be a violation of their privacy.

I’m sorry, but in this case I cannot process your request. Please let me know if you have any further questions or feedback.

Happy hunting, Shmea!"
  • Arkadaşlar hangi online oyunda, oyunculara bu kadar destek sağlanıyor (f2p) ? Yok o iade etmiş bana RP gelmedi vb. Abicim 450Ip lık champion iade etmeye çalışan insanlar var ya bu kadar alçalmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ
    Arkadaşlar hangi online oyunda, oyunculara bu kadar destek sağlanıyor (f2p) ? Yok o iade etmiş bana RP gelmedi vb. Abicim 450Ip lık champion iade etmeye çalışan insanlar var ya bu kadar alçalmayın

450 IP'de olsa IP IP'dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Westte rp nasıl alınır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2 kere hero iade ettim herolar duruo ama ip sini verdiler.rune iade etmeye kalktıgımda ise sadece 3 tane rune alabıleceklerını soyledıler comple bi sayfayı almıorlar yanı
  • quote:

Arkadaşlar hangi online oyunda, oyunculara bu kadar destek sağlanıyor (f2p) ? Yok o iade etmiş bana RP gelmedi vb. Abicim 450Ip lık champion iade etmeye çalışan insanlar var ya bu kadar alçalmayın

Kimsenin birşey dediği yok ki? Riot desteklediğim bir firma, hakkın olanı istersen alçalmış olmazsın merak etme. Burada sonuçta ikili bir durum var, hiç verilmezse sorun yok ama birine verip birine vermiyorsan sorun vardır.

Asıl alçalmak da bana kalırsa, körü körüne birilerinin avukatlığını yapmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Kimsenin birşey dediği yok ki? Riot desteklediğim bir firma, hakkın olanı istersen alçalmış olmazsın merak etme. Burada sonuçta ikili bir durum var, hiç verilmezse sorun yok ama birine verip birine vermiyorsan sorun vardır.

İşte problem burda oyunda böyle bi kural yok ki en fazla 3 tane champion geriverebilirsin vb. vb. Böyle bişi olsa adamlar cliente eklerler supportlarla uğraştırmazlar..Örneğin ben bi tane 6.3k ip lik hero vermek istedim kabul etmediler demekki champ. geri verme olayı yokmuş..Bazı arkadaşlarımız öyle böyle support'u ikna ediyor champ. geri veriyor dahha sonra baskası bunu bahane ederek vermeye baslıyor böyle böyle gidiyor...
    Adam demiş bak Hero yu iade etttim ip geldi championlar gitmedi yazmış buda bu işin adam akıllı gitmedğini gösteriyor. .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

İşte problem burda oyunda böyle bi kural yok ki en fazla 3 tane champion geriverebilirsin vb. vb. Böyle bişi olsa adamlar cliente eklerler supportlarla uğraştırmazlar..Örneğin ben bi tane 6.3k ip lik hero vermek istedim kabul etmediler demekki champ. geri verme olayı yokmuş..Bazı arkadaşlarımız öyle böyle support'u ikna ediyor champ. geri veriyor dahha sonra baskası bunu bahane ederek vermeye baslıyor böyle böyle gidiyor...
    Adam demiş bak Hero yu iade etttim ip geldi championlar gitmedi yazmış buda bu işin adam akıllı gitmedğini gösteriyor. .

Cliente neden eklenmiyor bilmiyorum ama sonuçta artık bu resmi olmasa da kabul görmüş birşey, 3 tane heroyu koşulsuz iade alıyorlar. Yani senin dediğin gibi "yalvarmalık, acındırmalık" bir durum yok.

Benim bahsettiğim arkadaşın da ikna etme durumu yok, adamdan direkt alıyorlar yani 2. defa. Ne ben yalvardım, ısrar ettim ne de o ama ona geri verdiler, bana geri vermediler.

He açıkçası çok önemli birşey değil, bir kaybım da olmuyor ama garip-saçma geldi bu uygulama biraz.

• Aslında ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz uygulama çok saçma, ya resmi olarak duyur yada tamamiyle kaldır.
  • tek seferlik iade var ama şöyle birşey son 30 gün içinde aldığınız her şeyi iade edebiliyorsunuz yani şöyle düşünün bi tane liste yapıyorsunuz son bir ay içinde aldığınız şeylerden bazılarını yada hepsini seçiyorsunuz bir kez bu listeyi verebiliyorsunuz ve bu listedeki şeylerin parasını geri iade ediyorlar bunlar rune skin champion hatta bundle'lar rune pageler bile olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.