Şimdi Ara

Rumble Ulti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde smartcast kullanıyorum fakat rumble'ın ultisini normal bir şekilde atmak bile uğraştırıyor.Smartcast'de atmayı bilen birisi varsa yardım edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rumble'ı iade etmeden önce smartcast olmadan kullanıyordum. Tahminimce R'ye basılı tutarak beklemen gerek. Aynı Vi'ın q su veya Zac'in sapan gibi gerildiği skilldeki gibi

• R ye bas ayarla sonra bırak 2. kez basmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

Rumble'ı iade etmeden önce smartcast olmadan kullanıyordum. Tahminimce R'ye basılı tutarak beklemen gerek. Aynı Vi'ın q su veya Zac'in sapan gibi gerildiği skilldeki gibi

Evet smartcast'siz basılı tutarak düzgün bir şekilde atılıyor.Fakat tflerde zaman kaybına neden oluyor.Bu yüzden smartcast ile nasıl atıldıgını öğrenmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

R ye bas ayarla sonra bırak 2. kez basmaya gerek yok.

smartda basınca direk atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

Rumble'ı iade etmeden önce smartcast olmadan kullanıyordum. Tahminimce R'ye basılı tutarak beklemen gerek. Aynı Vi'ın q su veya Zac'in sapan gibi gerildiği skilldeki gibi

Evet smartcast'siz basılı tutarak düzgün bir şekilde atılıyor.Fakat tflerde zaman kaybına neden oluyor.Bu yüzden smartcast ile nasıl atıldıgını öğrenmek istiyorum

Şahsen ben R'ye basılı tutuyorum rotasını ayarladıktan sonra elimi çekiyorum atıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

R ye bas ayarla sonra bırak 2. kez basmaya gerek yok.

smartda basınca direk atıyor.

1 kere basıcaksın o ayarlarken basılı olacak basıp bırakırsan saçma yerlere atar , hem biraz pratik lazım bende başlarda alışamamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Smartcastta direk basip fareyi surukluyorum hizli atiliyor. :)

NOT: Ilkten Rammus anladim dedim noluyo Rammus degisti mi :D
  • quote:

Normalde smartcast kullanıyorum fakat rumble'ın ultisini normal bir şekilde atmak bile uğraştırıyor.Smartcast'de atmayı bilen birisi varsa yardım edebilir mi?

smartcast kullanıyorum bende daha hızlıdır emin ol. rumble ultisi biraz zordur ama alışınca iyi işler çıkartabiliyorsun. dert etme normal oyunda, botlara karşı falan dene geliştirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomutanLogard

quote:

Normalde smartcast kullanıyorum fakat rumble'ın ultisini normal bir şekilde atmak bile uğraştırıyor.Smartcast'de atmayı bilen birisi varsa yardım edebilir mi?

smartcast kullanıyorum bende daha hızlıdır emin ol. rumble ultisi biraz zordur ama alışınca iyi işler çıkartabiliyorsun. dert etme normal oyunda, botlara karşı falan dene geliştirirsin

keke basılı tutup mu atıyosun biraz açıklar mısın?

• quote:

quote:

quote:

evet. önceden ultileri smartcastden kaldırırdım ama o da tf lerde geri kalmama neden oluyordu. smartcast ile skille basılı tutunca atmaz bekler bırakınca atar. yani bi değişikliği yok büyük çapda sadece daha hızlı olmanı sağlar. basılı tutup ayarla sonra akışına bırak. birde bi taktik dar bi yerde 3-4 kişiyi bi arada görürsen ultiyi tam önüne düz at flashla gir q aç zhonya bas ama sizin adamlar yakınsa zaten onlar gelene kadar zhonya biter penta alırısn (abartma) :D

edit: parantez içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KomutanLogard -- 30 Haziran 2013; 23:24:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet. önceden ultileri smartcastden kaldırırdım ama o da tf lerde geri kalmama neden oluyordu. smartcast ile skille basılı tutunca atmaz bekler bırakınca atar. yani bi değişikliği yok büyük çapda sadece daha hızlı olmanı sağlar. basılı tutup ayarla sonra akışına bırak. birde bi taktik dar bi yerde 3-4 kişiyi bi arada görürsen ultiyi tam önüne düz at flashla gir q aç zhonya bas ama sizin adamlar yakınsa zaten onlar gelene kadar zhonya biter penta alırısn (abartma) :D

edit: parantez içi

triple penta kill

• Ben smartcast kullanıyorum. R'ye bas, nereye atacaksan o doğrultuda mouse u sürükle bırak. Bu kadar basit.

Smartcast kullanmadan çok fazla vakit kaybediyordum şahsen ulti atıcam diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 30 Haziran 2013; 23:32:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.