Şimdi Ara

Rumble en son ne zaman free oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu rumble en son ne zaman free oldu hiç denemediğim bir champion ve aşırı derecede denemek istiyorum. IP felan da yok, hiç oynamadığım bi champion için de RP çekemem. En son ne zaman free olduğunu bilen var mı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Noluyo ya bu rumble sevgisi ? fazla kullanılmayan bi champ diye 2 ay önce almıştım popüler oldu birden :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpkı yorick gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Noluyo ya bu rumble sevgisi ? fazla kullanılmayan bi champ diye 2 ay önce almıştım popüler oldu birden :S

Birdenini ikidenini bilmiyorum ama haftalardır kafama takıldı bu champion. Çok tatlı
  • populer olmaması kotu oldugu anlamına gelmez turnuvalarda pickleniyor
  • Ya en geç 1 ay önce beleş olmuştu sanırsam. Yani bu kış içerisinde free olduğundan eminim de tam tarih veremeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Ya en geç 1 ay önce beleş olmuştu sanırsam. Yani bu kış içerisinde free olduğundan eminim de tam tarih veremeyeceğim.

GG. Bir yıl gelmez o zaman daha...

Evet beyler kim kardeşine hayırlı bir iş yapmak istiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eylül'ün 27'sinde free olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

Ya arkadaşlar bu rumble en son ne zaman free oldu hiç denemediğim bir champion ve aşırı derecede denemek istiyorum. IP felan da yok, hiç oynamadığım bi champion için de RP çekemem. En son ne zaman free olduğunu bilen var mı ?

rumble diyosan bana gel bütün id lerimde var :) ama 30 lvl degil hepsi 13 15 17 falan olması lazım east teysen 1 id mi senle paylasırım denersin ama sifre degistirme falan olmasında hocam :)
  • her hero ıcın belirli bir free olma suresı vermı her 2 ayda bir 3 ayda bir belirli bir liste varmı yoksa kafalarına goremı verıyorlar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

quote:

Ya arkadaşlar bu rumble en son ne zaman free oldu hiç denemediğim bir champion ve aşırı derecede denemek istiyorum. IP felan da yok, hiç oynamadığım bi champion için de RP çekemem. En son ne zaman free olduğunu bilen var mı ?

rumble diyosan bana gel bütün id lerimde var :) ama 30 lvl degil hepsi 13 15 17 falan olması lazım east teysen 1 id mi senle paylasırım denersin ama sifre degistirme falan olmasında hocam :)

Hocam iyi olur, sıkıntı olmaz heves atmak istiyorum zaten. Dün senin own3d yayınında da gördüm iyice gözlerim doldu.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam iyi olur, sıkıntı olmaz heves atmak istiyorum zaten. Dün senin own3d yayınında da gördüm iyice gözlerim doldu.

pm attım id pass tek kendin kullanırsan sevinirim arkadaslarda giriyor bu chara arada sırada ama bu aralar kullanmıyoruz

• Monkey D. Dragon arkadaş cillop gibi bir Rumble hesabı sağlamıştır kendisine tekrar teşekkür ediyorum, free'ye gelmese de olur artık bu gece kusana kadar (ya da bir kere) oynayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krunk -- 21 Ocak 2012; 21:43:52 >
  • quote:

Monkey D. Dragon arkadaş cillop gibi bir Rumble hesabı sağlamıştır kendisine tekrar teşekkür ediyorum, free'ye gelmese de olur artık bu gece kusana kadar (ya da bir kere) oynayacağım

skinli hesabımda var korsanlı olan ama onu ben oynarım sen izlersin :)
  • quote:

quote:

Monkey D. Dragon arkadaş cillop gibi bir Rumble hesabı sağlamıştır kendisine tekrar teşekkür ediyorum, free'ye gelmese de olur artık bu gece kusana kadar (ya da bir kere) oynayacağım

skinli hesabımda var korsanlı olan ama onu ben oynarım sen izlersin :)

Bana lâzım olan Rumble'in kendisi, onu trial olarak düşünelim. Full sürümü de artık senin own3d'dan izleriz yayın kalitesi de artmış

• ben acı hakkında bir kaç şey öğrendim, gel de sanada öğretiym...

trundle reyiz

inglizcesini bilmediğim için türkçe yazdım

şaka bi yana çok güzel bir champ pasifi ayrı bi güzellik zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

ben acı hakkında bir kaç şey öğrendim, gel de sanada öğretiym...

trundle reyiz

O dediğin trundle, benim dediğim rumble :)

Ama trundle kadar güzel bir champion da görmedim yani. En sevdiğim repliği; ıeeğğohöhiğş
  • quote:

quote:

trundle reyiz

Ama trundle kadar güzel bir champion da görmedim yani. En sevdiğim repliği; ıeeğğohöhiğş

anaaaa ekranda 3 tane çizgi var RUNDLE ı TRUNDLE diye okudum. big fail'im şu an. neyse çaktırmayın giderim ben burdan :D

• quote:

quote:

quote:

trundle reyiz

anaaaa ekranda 3 tane çizgi var RUNDLE ı TRUNDLE diye okudum. big fail'im şu an. neyse çaktırmayın giderim ben burdan :D

Başlığı Trundle yaparım hocam sıkıntı yok Ama trundle hem west hem east hesabımda var

• quote:

quote:

quote:

quote:

trundle reyiz

Başlığı Trundle yaparım hocam sıkıntı yok Ama trundle hem west hem east hesabımda var

eyvallah emre kardeş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.