Şimdi Ara

Rumble

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, geçen günler de Rumble Alınır mı diye başlık açmıştım fakat şampiyon tavsiye başlığı altına girmesi gerekiyormuş neyse. Aldım pişmanım, böyle bir şey olamaz. Q skilline nerf geldi mi bilmiyorum ama neredeyse hiç damage vurmuyor. Çok pushluyor, 3 skill açınca 6 saniye silence yiyorsun. Bir de QQ yapma diye o silence süresinde basic attack daha çok vuruyor ( ne işimize yarıyacaksa ) bir tek ultisini beğendim şahsen. Almayın derim etmeyin daha iyileri var

• ağlıyon mu nabıyon? git darius felan oyna işte rumble harika ama zor herodur ezilip ezilip şuraya konu açmayın diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

ağlıyon mu nabıyon? git darius felan oyna işte rumble harika ama zor herodur ezilip ezilip şuraya konu açmayın diyorum.

+3453
    Cok haklisin bro ultiyi atamiyolar 20 farmla dolasiyolar sonra rumble up gidin xin zhao oynayim arkadsdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.lolking.net/champions/rumble#statistics

.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

ağlıyon mu nabıyon? git darius felan oyna işte rumble harika ama zor herodur ezilip ezilip şuraya konu açmayın diyorum.

Çüşş abi bu ne kibirdir. South Park'ta kibirle ilgili bir bölüm vardı izlemen gerek ciddiyim adam gibi bir yorum atsan ciddiye alır, cevap verirdim. Ama bu kibir nedir arkadaş ovvvv

Edit: @NDS: %+65 hevesi ile açtım ama %57 en fazlaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 29 Aralık 2012; 20:07:42 >
  • http://new.weavesilk.com/?nzms alın şunu izleyin sonuna kadar rahatlayın kendimi çok iyi rumble kullanıcısı gösterecem diye dakikalarca yorum düşünmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 29 Aralık 2012; 20:11:09 >
  • Bende Rumble aldim ama pisman degilim hatta main karakterim olma yolunda ilerliyor. Kendi kanadimi oldukca iyi kontrol ediyorum, ilk maclarimda acayip zorlaniyordum, ilk 5 mac ezilirsin sonra ezersin diyen bir arkadas vardi simdi cok hak veriyorum ona.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Pudge hook trainer geliştirilmiş
    11 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rumble oyundaki en op şampiyondur damage yokmuş base damagei 300 lan daha ne olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

http://new.weavesilk.com/?nzms alın şunu izleyin sonuna kadar rahatlayın kendimi çok iyi rumble kullanıcısı gösterecem diye dakikalarca yorum düşünmeyin

Bu ne laaaannn. Dakikalardır oynuyorum şununla. Süper bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

http://new.weavesilk.com/?nzms alın şunu izleyin sonuna kadar rahatlayın kendimi çok iyi rumble kullanıcısı gösterecem diye dakikalarca yorum düşünmeyin

Konu Dışından buldum

Edit: Abi allah aşkına pm atın hangi server, her serverda hesap var gelin oyun atalım beraber bir el gösterin bana lan ne kadar kolaymış buradan yazmak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Konu Dışından buldum

Edit: Abi allah aşkına pm atın hangi server, her serverda hesap var gelin oyun atalım beraber bir el gösterin bana lan ne kadar kolaymış buradan yazmak

Dur bi şu gösterdiğin şeyi oynuyorum Rumble yok ki bende ya. Saçma geliyor kendi kendine silence koyması. Düşmanı yapmaz bunu insanın.

• Rumbleden zevksiz hero yok heralde
  • Rumble iyi güzel de 6 saniye silence nedir tfda zaten herseyi kullaniyosun silence bitene kadar tfda biter

• Pasifi çok gereksiz

• Benim hala almadığım ama ne zaman görsem oynamak istediğim karakter çok merak ediyorum.

O linkdeki herneyse kafaya taktım mantığını çözmeye çalşıyorum kendime avatar yapıcam.Az önce biraz uğraşıp alistar yaptım.

edit: Biraz çözdüm gibihttp://new.weavesilk.com/?o0j1 jarvandan esinlendim ama hala göz yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 29 Aralık 2012; 22:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Margu

Pasifi çok gereksiz

%25 damage artışı flamespritter için :/
  • quote:

Evet beyler, geçen günler de Rumble Alınır mı diye başlık açmıştım fakat şampiyon tavsiye başlığı altına girmesi gerekiyormuş neyse. Aldım pişmanım, böyle bir şey olamaz. Q skilline nerf geldi mi bilmiyorum ama neredeyse hiç damage vurmuyor. Çok pushluyor, 3 skill açınca 6 saniye silence yiyorsun. Bir de QQ yapma diye o silence süresinde basic attack daha çok vuruyor ( ne işimize yarıyacaksa ) bir tek ultisini beğendim şahsen. Almayın derim etmeyin daha iyileri var

Başlarda öyle hissettiriyor ama bi karşında görsen küfredersin.3 leveldan itibaren baya vurmaya başlıyor q su darius olsan kaçacak delik arıyosun yani.Bi de q nerfiyle aslında az apyle çok dmg vurmasını indirdiler,spell vamp+rylai alıp ölümsüz olmasını önlediler.Bu nedenle,abbysal çıkmak daha mantıklı artık.Normal olan da buydu zaten.Daha iyisi yok.Ap tankyler içinde yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Evet beyler, geçen günler de Rumble Alınır mı diye başlık açmıştım fakat şampiyon tavsiye başlığı altına girmesi gerekiyormuş neyse. Aldım pişmanım, böyle bir şey olamaz. Q skilline nerf geldi mi bilmiyorum ama neredeyse hiç damage vurmuyor. Çok pushluyor, 3 skill açınca 6 saniye silence yiyorsun. Bir de QQ yapma diye o silence süresinde basic attack daha çok vuruyor ( ne işimize yarıyacaksa ) bir tek ultisini beğendim şahsen. Almayın derim etmeyin daha iyileri var

Başlarda öyle hissettiriyor ama bi karşında görsen küfredersin.3 leveldan itibaren baya vurmaya başlıyor q su darius olsan kaçacak delik arıyosun yani.Bi de q nerfiyle aslında az apyle çok dmg vurmasını indirdiler,spell vamp+rylai alıp ölümsüz olmasını önlediler.Bu nedenle,abbysal çıkmak daha mantıklı artık.Normal olan da buydu zaten.Daha iyisi yok.Ap tankyler içinde yani.

ap tanky daha iyisi yok mu? lol

mordekaiser, cho'gath, swain.

jesus.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Benim hala almadığım ama ne zaman görsem oynamak istediğim karakter çok merak ediyorum.

O linkdeki herneyse kafaya taktım mantığını çözmeye çalşıyorum kendime avatar yapıcam.Az önce biraz uğraşıp alistar yaptım.

edit: Biraz çözdüm gibihttp://new.weavesilk.com/?o0j1 jarvandan esinlendim ama hala göz yapamıyorum.

http://new.weavesilk.com/?o15l kaskını yaptım j4'ün gözler ve kaşlar olmadı boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

ap tanky daha iyisi yok mu? lol

mordekaiser, cho'gath, swain.

jesus.

mordekaiser le swain iyi de cho gath para etmez rumble in yanında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.