Şimdi Ara

Ruhsatı taşımak zorundamıyız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
14.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cüzdanda taşınırsa mürekkebi bozulabilir. İnsan her gün ceket giyemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere bile araçta bırakmadım, anahtarlık powerbank su bozuk para vs. ıvır zıvır için ufak el çantası almıştım onun içine atıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsat devamlı arabada durur, 47 senede toplasan 5-6 kere çevirmeye girmişimdir,

kuzenimin arabası çalınmıştı tedbir amaçlı ruhsatını hep yanında taşırdı, hiç bir faydası olmadı, çalan adam her akşam 19.00 - 19.30 arası 1.köprüden ogs'den geçiyor polise defalarca bildirildi, adam dalga geçercesine polisin önünden geçip giderdi, belki de polise el bile sallıyordur.

şirketin devamlı kullandığım arabası çalınmıştı, bir hafta sonra bulundu, gittik karakoldan teslim aldık, aşağı yukarı 2 sene sonra ankara'ya giderken Akıncılar gişesinde beni durdurdular derdimizi anlatana kadar 1 gece nezarette kaldık

memlekette her şey komedi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Ruhsat devamlı arabada durur, 47 senede toplasan 5-6 kere çevirmeye girmişimdir,

kuzenimin arabası çalınmıştı tedbir amaçlı ruhsatını hep yanında taşırdı, hiç bir faydası olmadı, çalan adam her akşam 19.00 - 19.30 arası 1.köprüden ogs'den geçiyor polise defalarca bildirildi, adam dalga geçercesine polisin önünden geçip giderdi, belki de polise el bile sallıyordur.

şirketin devamlı kullandığım arabası çalınmıştı, bir hafta sonra bulundu, gittik karakoldan teslim aldık, aşağı yukarı 2 sene sonra ankara'ya giderken Akıncılar gişesinde beni durdurdular derdimizi anlatana kadar 1 gece nezarette kaldık

memlekette her şey komedi gibi
    diyesim geldi renkdaş. tabi bunu yaşatanlara... nezaret kötü olmuş

kuzenin arabası ne oldu? hırsız getirip teslim etti mi sonunda bari ? yoksa iş ehline kaldıysa halen köprüden geçiyordur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 1 Ekim 2019; 9:7:23 >

• Bir insan, bir şeyi ilk haliyle nasıl öğrenirse ömür boyu öyle kalıyor.Babadan ruhsatı her seferinde eve çıkar, arabaya indir şeklinde gördük.Ruhsat araba da kalınca, sanki o akşam arabaya gireceklermiş gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

diyesim geldi renkdaş. tabi bunu yaşatanlara... nezaret kötü olmuş

kuzenin arabası ne oldu? hırsız getirip teslim etti mi sonunda bari ? yoksa iş ehline kaldıysa halen köprüden geçiyordur herhalde

Alıntıları Göster
    süre bitiminde kaskodan parasını aldı 2 yaşında tertemiz mondeo idi, üstüne biraz daha koydu yeni model mondeo aldı...

• Peki sigorta kağıdını taşımak şart mı? Ben koymuyorum araca. Zaten telefonumda pdf şeklinde kayıtlı. İsterlerse gösteririm diye düşünüyordum.
    Yanlış mı yapıyorum sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 1 Ekim 2019; 9:49:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asbis den baktıklarında zaten ruhsat, sigorta, emisyon, ehliyet bilgilerini detaylı bir şekilde görüyorlar, e-devletten araç sahiplerinin araç kullanımı için kimlere izin verdiklerini belirttikleri bir uygulama olsa o zaman bu evrakları taşımaya gerek kalmayacak bir de çevirmede yetkisiz şahıs görüldü mü direkt çalıntı işlemi başlatsalar daha iyi olur...
  • torpido gözünde duruyor.

2001 senesinde dayımın 1993 model e36 320i arabasını bakırköy'deki evinin önünden çalmışlardı. ruhsatını aşağıdaki sokakta bulmuştuk, giderken atmışlar arabadan. ruhsat elimizde olmasına rağmen o araba bir daha bulunamamıştı. muhtemelen parçalayıp sattılar
  • Ben değil ruhsatı bazen anahtarı da almıyorum kontakta bırakıyorum sitenin bahçesinde...
    Aracımın kaskosunda anahtar üzerinde çalınması da teminat kapsamında...

Arabada sigara içtiğimden koku çıksın diye yazın camları da kapatmadan kontak üzerinde ayrılırım araçtan...

İsteyen ruhsatı çalabilir, hatta üşenmezse direksiyonu da çalabilir ve ya komple arabayı çalabilir sıkıntı yok benim için...

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Ben değil ruhsatı bazen anahtarı da almıyorum kontakta bırakıyorum sitenin bahçesinde...

Arabada sigara içtiğimden koku çıksın diye yazın camları da kapatmadan kontak üzerinde ayrılırım araçtan...

İsteyen ruhsatı çalabilir, hatta üşenmezse direksiyonu da çalabilir ve ya komple arabayı çalabilir sıkıntı yok benim için...
    bence bunları uluorta yazmayın başınıza bigün gelir sigorta hasarı ödemez.
    öncelikle aracın güvenliğini sağlamak zorundasınız. sağlamadığınız tespit edilirse sigorta şirketi ödemez haberiniz olsun. yok öyle dünya. iyi ozaman elimden çıkarmak istediğim aracın anahtarını üstünde unutayım aaa 30dk sonra arabam yok 40 gün sonra da trink parasını alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

bence bunları uluorta yazmayın başınıza bigün gelir sigorta hasarı ödemez.
    öncelikle aracın güvenliğini sağlamak zorundasınız. sağlamadığınız tespit edilirse sigorta şirketi ödemez haberiniz olsun. yok öyle dünya. iyi ozaman elimden çıkarmak istediğim aracın anahtarını üstünde unutayım aaa 30dk sonra arabam yok 40 gün sonra da trink parasını alayım

Alıntıları Göster
    Araba zaten sitenin bahçesinde müdür paniğe gerek yok...

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    hocam zahmet olmazsa adres ve araç bilgisi alabilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Araba zaten sitenin bahçesinde müdür paniğe gerek yok...

Alıntıları Göster
    bir sigortacı olarak uyarayımda sonra üzülmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

hocam zahmet olmazsa adres ve araç bilgisi alabilir miyim ?
    Araç lazımsa söylemen yeter kardeşim... Forumdaşımızdan mı esirgeyeceğiz...

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu ferahlıkta 100 yıl yaşarsınız. Millet imkanı olsa arabayı evine çıkaracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtmosferikV8

Hocam siz bu ferahlıkta 100 yıl yaşarsınız. Millet imkanı olsa arabayı evine çıkaracak.
    Valla hocam bana göre çok kasmaya da gerek yok sakınan göze çöp batar...

Arabası çizilse oturup ağlayacak adamlar var...

Mesela bana "burdan kamyonlar geçiyor buraya çekme arabana sürtebilir" diyorlar hususi oraya çekiyorum ve arabama hiç bi şey olmuyor... Bunu diyen arkadaşlar kendi arabalarını güya daha emniyetli, düzgün yerlere çekiyorlardı karda kamyon kaydı hepsine birden vurdu...

• Kişinin gözü önünde bulunmalı bence.

• ruhsat her zaman arabanın içinde torpido gözünde olmalıdır
  • quote:

Ben değil ruhsatı bazen anahtarı da almıyorum kontakta bırakıyorum sitenin bahçesinde...

Kral..
    Yorum üstünden geçmiş biraz zaman, oldu mu birşey acaba..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.